GD2 key contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »
Hans Q

Hans Q

29/08/2007 20:42:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb hier een script die gebruik maakt van img.php (steeds een anderplaatje dus die automatisch wordt gegenereerd) maar als ik wil controleren of het veld met de code wel goed is ingevuld werkt dat niet en geeft hij het altijd aan als niet gelijk aan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
<?php




$naar
= '[email protected]'; // Verander hier [email protected] naar uw eigen email adress.
if(isset($_POST['verzend']))  // Als het bericht verzonden is
{
    if($_POST['naam'] == '') // Als het veld naam leeg is
    {
        echo "U heeft geen naam ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";  
    }

    elseif($_POST['email'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen e-mail adress ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['bericht'] == '') // Als er geen bericht is ingevuld.
    {
        echo "U heeft geen bericht ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['onderwerp'] == '') // Als er geen onderwerp is ingevuld
    {
        echo "U heeft geen onderwerp ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

        elseif($_POST['imgcode'] == '$_SESSION') // Als er geen code is ingevuld
    {
        echo "U heeft geen geldige anti-spam code ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    else
    {
        if(!eregi("^[_a-z0-9-]+(.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(.[a-z0-9-]+)*(.[a-z]{2,4})$", $_POST["email"]))  // Als het email adress niet klopt
        {
            echo "U heeft geen geldig e-mail adress ingevuld!<br />";
            echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
        }

        else
        {
// Mailen:
            $bericht = "
<html>
<head>
  <title>Contact fomulier</title>
</head>
<body>
  <table border='2' width='50%'>
   <tr>
    <td width='20%'>Naam:</td>
    <td>"
.$_POST['naam']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>E-mail adress:</td>
    <td>"
.$_POST['email']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Onderwerp:</td>
    <td>"
.$_POST['onderwerp']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Bericht:</td>
    <td>"
.$_POST['bericht']."</td>
   </tr>
  </table>
    <br>
</body>
</html>
"
;


            $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
            $headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
            $headers.= "From: ".$_POST['naam']." <".$_POST['email'].">\r\n";
// Headers, zodat we html kunnen gebruiken in de mail, en van wie de mail komt.
            if(mail($naar, $_POST['onderwerp'],$bericht,$headers)) // Als de mail naar de maker is verstuurd
            {
                echo 'Uw bericht is succesvol verstuurd';
            }

            else // Anders
            {
                echo 'Uw bericht is helaas niet verstuurd';
            }

            $ond = "Uw bericht, verzonden naar [email protected]";
            if(mail($naar, $ond,$bericht,$headers)) // Als de mail naar de verzender is verstuurd
            {
                echo '!';
            }

            else // Anders
            {
                echo '.';
            }
        }
    }
}

else
{


?>

<!-- Formulier weergeven -->
<table border='0' width='50%'>
<form method='post'>
<tr>
  <td width='30%'><b>Contact</b></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>Naam:</td>
  <td><input type='text' name='naam'></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>E-mail adress:</td>
  <td><input type='text' name='email'></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>Onderwerp:</td>
  <td><input type='text' name='onderwerp'></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>Bericht:</td>
  <td><textarea name='bericht'></textarea></td>
</tr>
<tr>
  <td></td>
  <td><img src="basic/img.php"></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>Code:</td>
  <td><input type='text' name='imgcode'></td>
</tr>
<tr>
  <td colspan='2' align='center'><input type='submit' value='Verzend' name='verzend'></td>
</tr>
</form>
</table>
<?php
}
?>
alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Q
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:08:32
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Dit is onzin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  elseif($_POST['imgcode'] == '$_SESSION') // Als er geen code is ingevuld
?>
 
Hans Q

Hans Q

29/08/2007 20:48:00
Quote Anchor link
hoe moet ik het dan anders maken dat hij controleerd of het goed is?
het liefst op een methode net als hij de naam en email veld controleerd..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Q
 
Hans Q

Hans Q

29/08/2007 21:17:00
Quote Anchor link
dit is trouwens het img.php bestand :


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php

//hier start de session
session_start();

//hier zegen we tegen de browser dat het om een afbeelding
header("Content-type: image/jpeg");

//deze functie begin je de afbeelding
$img = @imagecreate(100,20);

// Met deze functie stel je een kleur waarden in 255 is geen van alle kleuren en 0 is alle kleuren bij elkaar
// door voor de grafische mensen onder ons is 255 de nul waarden


$bg = imagecolorallocate($img, 255, 255, 255);
$txt = imagecolorallocate($img, 0, 0, 0);

// hier beginnen we met een random getal te genereren
// ik denk dat srand en rand wel bekend zijn bij de meeste mensen
// maar voor mensen die het niet weten leg ik het toch effe uit
// met srand stel je een seed in voor de rand
// ik gebruik hier time maar je kan ook gewoon alles gebruiken


$seed = time();
$seed = srand($seed);

//met md5 kan je heel een heel mooie code met cijfers en letters genereren
$rand = md5(rand());

//zoals je nu ziet gebruik ik nu date dat is om een andere seed te genereren
$seed2 = date("zs");
$seed2 = srand($seed2);
$start = rand(0,22);

// zoals je mischien al ziet gebruik ik deze random van een willekeurige plek uit de
// 32 karakters lange code een code te plukken van maar 10 karakters lang

$code = substr($rand,$start,10);

// ik sla het op in een sessie zodat je het in een andere script kan vergelijken
// met de echte code en de input van de gebruiker bijv in een if statement

$_SESSION['code'] = $code;

//en hiermee plak je de code op het plaatje
imagestring($img, 10, 5, 2,  $_SESSION['code'], $txt);

// hier begint het anti bot truukje
// de nieuwere bots die worden gebruikt bij brute force aanvallen
// die kunnen tekens herken die ze scannen van het plaatje af
// daarom gaan wij het plaatje omdraaien zodat ze niet meer horizontaal te lezen zijn

//random hoef ik niet te vertellen

$angle_choice = date("sz");
$angle_choice = srand($angle_choice);
$angle_choice = rand(1,2);

//dit is eigenlijk een verkorte versie van een if statement ik conroleer de output van
// de random hierboven hier gebeurt ook de selectie of hij cw of ccw draait

$angle_choice = ($angle_choice == 1)?"angle_neg" : "angle_pos";

//als het deze word draait hij cw
$angle_neg = rand(-7,-2);
//alls het deze word draait hij ccw
$angle_pos = rand(7,2);

//deze functie draait de bron afbeelding om in de hoek die opgegeven is en plakt die
// in een nieuwe afbeelding

$rotate = imagerotate($img,$$angle_choice,$bg);

//nu maken we van onze code een output
imagejpeg($rotate);

//en nu vernietigen we het plaatje
imagedestroy($rotate);
imagedestroy($img);

?>
 
Hans Q

Hans Q

30/08/2007 16:37:00
Quote Anchor link
als ik onderaan een echo plaats met de variable $code vind hij de variable niet dus echo't hij gewoon op de pagina "$code" dus darom kan hij niet worden verzonden... hoe kan ik dit oplossen?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

30/08/2007 16:43:00
Quote Anchor link
karoen schreef op 29.08.2007 20:48:
hoe moet ik het dan anders maken dat hij controleerd of het goed is?
het liefst op een methode net als hij de naam en email veld controleerd..


Je vergelijkt nu of het veld gelijk is aan de string "$_SESSION" dus niet aan een session.
 
Hans Q

Hans Q

30/08/2007 16:46:00
Quote Anchor link
ik heb het nu inplaats van $_SESSION er $code van gamaakt... maar het werkt niet...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.