GD2 key contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »
Hans Q

Hans Q

29/08/2007 20:42:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb hier een script die gebruik maakt van img.php (steeds een anderplaatje dus die automatisch wordt gegenereerd) maar als ik wil controleren of het veld met de code wel goed is ingevuld werkt dat niet en geeft hij het altijd aan als niet gelijk aan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
<?php




$naar
= '[email protected]'; // Verander hier [email protected] naar uw eigen email adress.
if(isset($_POST['verzend']))  // Als het bericht verzonden is
{
    if($_POST['naam'] == '') // Als het veld naam leeg is
    {
        echo "U heeft geen naam ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";  
    }

    elseif($_POST['email'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen e-mail adress ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['bericht'] == '') // Als er geen bericht is ingevuld.
    {
        echo "U heeft geen bericht ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['onderwerp'] == '') // Als er geen onderwerp is ingevuld
    {
        echo "U heeft geen onderwerp ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

        elseif($_POST['imgcode'] == '$_SESSION') // Als er geen code is ingevuld
    {
        echo "U heeft geen geldige anti-spam code ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    else
    {
        if(!eregi("^[_a-z0-9-]+(.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(.[a-z0-9-]+)*(.[a-z]{2,4})$", $_POST["email"]))  // Als het email adress niet klopt
        {
            echo "U heeft geen geldig e-mail adress ingevuld!<br />";
            echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: orange; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
        }

        else
        {
// Mailen:
            $bericht = "
<html>
<head>
  <title>Contact fomulier</title>
</head>
<body>
  <table border='2' width='50%'>
   <tr>
    <td width='20%'>Naam:</td>
    <td>"
.$_POST['naam']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>E-mail adress:</td>
    <td>"
.$_POST['email']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Onderwerp:</td>
    <td>"
.$_POST['onderwerp']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Bericht:</td>
    <td>"
.$_POST['bericht']."</td>
   </tr>
  </table>
    <br>
</body>
</html>
"
;


            $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
            $headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
            $headers.= "From: ".$_POST['naam']." <".$_POST['email'].">\r\n";
// Headers, zodat we html kunnen gebruiken in de mail, en van wie de mail komt.
            if(mail($naar, $_POST['onderwerp'],$bericht,$headers)) // Als de mail naar de maker is verstuurd
            {
                echo 'Uw bericht is succesvol verstuurd';
            }

            else // Anders
            {
                echo 'Uw bericht is helaas niet verstuurd';
            }

            $ond = "Uw bericht, verzonden naar [email protected]";
            if(mail($naar, $ond,$bericht,$headers)) // Als de mail naar de verzender is verstuurd
            {
                echo '!';
            }

            else // Anders
            {
                echo '.';
            }
        }
    }
}

else
{


?>

<!-- Formulier weergeven -->
<table border='0' width='50%'>
<form method='post'>
<tr>
  <td width='30%'><b>Contact</b></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>Naam:</td>
  <td><input type='text' name='naam'></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>E-mail adress:</td>
  <td><input type='text' name='email'></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>Onderwerp:</td>
  <td><input type='text' name='onderwerp'></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>Bericht:</td>
  <td><textarea name='bericht'></textarea></td>
</tr>
<tr>
  <td></td>
  <td><img src="basic/img.php"></td>
</tr>
<tr>
  <td width='20%'>Code:</td>
  <td><input type='text' name='imgcode'></td>
</tr>
<tr>
  <td colspan='2' align='center'><input type='submit' value='Verzend' name='verzend'></td>
</tr>
</form>
</table>
<?php
}
?>
alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Q
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:10:30
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Dit is onzin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  elseif($_POST['imgcode'] == '$_SESSION') // Als er geen code is ingevuld
?>
 
Hans Q

Hans Q

29/08/2007 20:48:00
Quote Anchor link
hoe moet ik het dan anders maken dat hij controleerd of het goed is?
het liefst op een methode net als hij de naam en email veld controleerd..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Q
 
Hans Q

Hans Q

29/08/2007 21:17:00
Quote Anchor link
dit is trouwens het img.php bestand :


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php

//hier start de session
session_start();

//hier zegen we tegen de browser dat het om een afbeelding
header("Content-type: image/jpeg");

//deze functie begin je de afbeelding
$img = @imagecreate(100,20);

// Met deze functie stel je een kleur waarden in 255 is geen van alle kleuren en 0 is alle kleuren bij elkaar
// door voor de grafische mensen onder ons is 255 de nul waarden


$bg = imagecolorallocate($img, 255, 255, 255);
$txt = imagecolorallocate($img, 0, 0, 0);

// hier beginnen we met een random getal te genereren
// ik denk dat srand en rand wel bekend zijn bij de meeste mensen
// maar voor mensen die het niet weten leg ik het toch effe uit
// met srand stel je een seed in voor de rand
// ik gebruik hier time maar je kan ook gewoon alles gebruiken


$seed = time();
$seed = srand($seed);

//met md5 kan je heel een heel mooie code met cijfers en letters genereren
$rand = md5(rand());

//zoals je nu ziet gebruik ik nu date dat is om een andere seed te genereren
$seed2 = date("zs");
$seed2 = srand($seed2);
$start = rand(0,22);

// zoals je mischien al ziet gebruik ik deze random van een willekeurige plek uit de
// 32 karakters lange code een code te plukken van maar 10 karakters lang

$code = substr($rand,$start,10);

// ik sla het op in een sessie zodat je het in een andere script kan vergelijken
// met de echte code en de input van de gebruiker bijv in een if statement

$_SESSION['code'] = $code;

//en hiermee plak je de code op het plaatje
imagestring($img, 10, 5, 2,  $_SESSION['code'], $txt);

// hier begint het anti bot truukje
// de nieuwere bots die worden gebruikt bij brute force aanvallen
// die kunnen tekens herken die ze scannen van het plaatje af
// daarom gaan wij het plaatje omdraaien zodat ze niet meer horizontaal te lezen zijn

//random hoef ik niet te vertellen

$angle_choice = date("sz");
$angle_choice = srand($angle_choice);
$angle_choice = rand(1,2);

//dit is eigenlijk een verkorte versie van een if statement ik conroleer de output van
// de random hierboven hier gebeurt ook de selectie of hij cw of ccw draait

$angle_choice = ($angle_choice == 1)?"angle_neg" : "angle_pos";

//als het deze word draait hij cw
$angle_neg = rand(-7,-2);
//alls het deze word draait hij ccw
$angle_pos = rand(7,2);

//deze functie draait de bron afbeelding om in de hoek die opgegeven is en plakt die
// in een nieuwe afbeelding

$rotate = imagerotate($img,$$angle_choice,$bg);

//nu maken we van onze code een output
imagejpeg($rotate);

//en nu vernietigen we het plaatje
imagedestroy($rotate);
imagedestroy($img);

?>
 
Hans Q

Hans Q

30/08/2007 16:37:00
Quote Anchor link
als ik onderaan een echo plaats met de variable $code vind hij de variable niet dus echo't hij gewoon op de pagina "$code" dus darom kan hij niet worden verzonden... hoe kan ik dit oplossen?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

30/08/2007 16:43:00
Quote Anchor link
karoen schreef op 29.08.2007 20:48:
hoe moet ik het dan anders maken dat hij controleerd of het goed is?
het liefst op een methode net als hij de naam en email veld controleerd..


Je vergelijkt nu of het veld gelijk is aan de string "$_SESSION" dus niet aan een session.
 
Hans Q

Hans Q

30/08/2007 16:46:00
Quote Anchor link
ik heb het nu inplaats van $_SESSION er $code van gamaakt... maar het werkt niet...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.