[GD]Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »
John Doe

John Doe

21/04/2009 12:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
<?
header ("Content-type: image/png");



$imagepath = "backimg.png";

$UserAgent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];

function
getOs() {

    global $HTTP_USER_AGENT;

    

    $os = "een niet herkend platform";

    

    if (eregi("(win|windows)[ ]*((nt)*[ /]*([0-9]+(.?[0-9]+))*)", $HTTP_USER_AGENT, $regs)){

        if (eregi("(win|windows)[ ](95)", $HTTP_USER_AGENT)){

            $os = "Windows 95";

        }
elseif (eregi("(win|windows)[ ](9x)[ ](4.90)", $HTTP_USER_AGENT)){

            $os = "Windows Me";  

        }
elseif (eregi("(win|windows)[ ](9Cool", $HTTP_USER_AGENT)){

            $os = "Windows 98";

        }
elseif (eregi("(win|windows)[ ](NT)", $HTTP_USER_AGENT)){

             if (eregi("(win|windows)[ ](NT)[ ](5.1)", $HTTP_USER_AGENT)){

                 $os = "Windows XP";

             }
elseif (eregi("(win|windows)[ ](NT)[ ](5.0)", $HTTP_USER_AGENT)){

                 $os = "Windows 2000";

             }
else{

                 $os = "Windows NT";

             }

        }
else{

             $os = "Windows (unknown)";

        }

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "Linux")){

        $os = "Linux";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "Unix")){

        $os = "Unix";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "Mac")){

         $os = "MacOs";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "PPC")){

         $os = "MacOs";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "HP")){

         $os = "HPuX";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "SunOS")){

         $osr = "SunOS";

    }
else{

         $os = "Unknown";

    }




    return $os;

}



if(stripos("/Opera ([0-9].[0-9]{0,2})/i", $UserAgent, $found) && strstr($UserAgent, "MSIE")){
    $Browser = "Opera " . $found[1];
}
else if(stripos("/Opera ([0-9].[0-9]{0,2})/i", $UserAgent, $found) && strstr($UserAgent, "Mozilla")){
    $Browser = "Opera " . $found[1];
}
else if(stripos("/Opera/([0-9].[0-9]{0,2})/i", $UserAgent, $found)){
    $Browser = "Opera " . $found[1];
}
else if(stripos("/Netscape[0-9]/([0-9]{1,2}.[0-9]{1,2})/i", $UserAgent, $found)){
    $Browser = "Netscape " . $found[1];
}
else if(stripos("/Mozilla/([0-9]{1}.[0-9]{1,2}) [en]/i", $UserAgent, $found)){
    $Browser = "Netscape " . $found[1];
}
else if(stripos("/MSIE ([0-9]{1,2})/i", $UserAgent, $found)){
    $Browser = $found[0];
}
else{
    $Browser = $UserAgent;
}


if($HTTP_SERVER_VARS["HTTP_X_FORWARDED_FOR"]!=""){
    $IP = $HTTP_SERVER_VARS["HTTP_X_FORWARDED_FOR"];
    $Proxy = $HTTP_SERVER_VARS["REMOTE_ADDR"];
}
else{
    $IP = $HTTP_SERVER_VARS["REMOTE_ADDR"];
}


$Host = gethostbyaddr($IP);
$s = preg_split("/./", $Host);
$i = count($s);
$x = $i - 1;
$n = $i - 2;
$ISP = $s[$n] . "." . $s[$x];
$os = getOs();
$uur = date("G", time());


$s1 = "Je bent " . $IP . ". Je provider is " . $ISP;
$s2 = "Je gebruikt " . $os . " en surft met " . $Browser;

$im = imagecreatefrompng($imagepath);

$tc = imagecolorclosest ($im, 0, 0, 0);




//
// imagettftext ($im, tekstgroote, diagonaal, links, boven, $tc, "vedana.ttf", "Lolzzzman" );  ////
//
// HIER KOMEN DE EERSTE EN TWEEDE REGEL OP HET PLAATJE


imagettftext ($im, 7, 0, 13, 15, $tc, "verdana.ttf",  $s1);

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 26, $tc, "verdana.ttf", $s2 );



// HIER KOMT DE DERDE REGEL OP HET PLAATJE MET DE TIJDSGROET

if($uur >= 18 && $uur < 0) {

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 37, $tc, "verdana.ttf", "Goede Avond!!" );

}


elseif($uur >= 3 && $uur < 12) {

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 37, $tc, "verdana.ttf", "Goede Morgen!" );

}


elseif($uur >= 12 && $uur < 18) {

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 37, $tc, "verdana.ttf", "Goede Middag!" );

}


else

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 37, $tc, "verdana.ttf", "Goede Nacht!!" );


// EINDE


imagepng($im,'','');

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:10:41
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/04/2009 12:51:00
Quote Anchor link
Je preg_match kloppen niet en dat kan eenvoudiger;

http://arjan.i-cey.net/test.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$browser
= get_browser($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], true);

$font   = './verdana.ttf';

//Dit is de tekst die op het plaatje komt
$tekst  = 'Je gebruikt '.$browser['platform'].' en surft met '.$browser['parent'];

//Dit word gebruikt om uit te rekenen hoe lang het plaatje moet worden
$bbox   = imagettfbbox(10, 0, $font, $tekst);

//Afbeelding aanmaken en een tweetal kleuren defineren
$img    = imagecreatetruecolor($bbox[2] - $bbox[0], 15);
$wit    = imagecolorallocate($img, 255, 255, 255);
$rood   = imagecolorallocate($img, 255, 0, 0);

//Achtergrond opvullen met wit
imagefilledrectangle($img, 0, 0, $bbox[2] - $bbox[0], 15, $wit);

//Tekst erop plakken
imagefttext($img, 10, 0, 1, 11, $rood, $font, $tekst);

//Headers versturen
header('Content-Type: image/png');

//Plaatje versturen & verwijderen
imagepng($img);
imagedestroy($img);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
John Doe

John Doe

21/04/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Ik kopiër je code en edit de font url en load hem up en dan krijg ik dit linkje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/04/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Warning: get_browser() [function.get-browser]: browscap ini directive not set in /customers/voogsgerd.nl/voogsgerd.nl/httpd.www/ipview/ipcheck3.php on line 2

Even de PHP website erbij pakken;

Note: In order for this to work, your browscap configuration setting in php.ini must point to the correct location of the browscap.ini file on your system.
browscap.ini is not bundled with PHP, but you may find an up-to-date » php_browscap.ini file here.
While browscap.ini contains information on many browsers, it relies on user updates to keep the database current. The format of the file is fairly self-explanatory.

Even de juiste browscap.ini downloaden en in je php.ini daar naar verwijzen (of bovenaan je script een ini_set(), maar dat is minder netjes).
 
John Doe

John Doe

21/04/2009 13:13:00
Quote Anchor link
Hier snap ik niks meer van maar ik heb mijn script iets aangepast waardoor ik geen errors meer krijg. voorbeeld
Alleen bij OS zegt hij unknown en bij provider .


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
<?
header ("Content-type: image/png");



$imagepath = "backimg.png";

$UserAgent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];

function
getOs() {

    global $HTTP_USER_AGENT;

    

    $os = "een niet herkend platform";

    

    if (eregi("(win|windows)[ ]*((nt)*[ /]*([0-9]+(.?[0-9]+))*)", $HTTP_USER_AGENT, $regs)){

        if (eregi("(win|windows)[ ](95)", $HTTP_USER_AGENT)){

            $os = "Windows 95";

        }
elseif (eregi("(win|windows)[ ](9x)[ ](4.90)", $HTTP_USER_AGENT)){

            $os = "Windows Me";  

        }
elseif (eregi("(win|windows)[ ](9Cool", $HTTP_USER_AGENT)){

            $os = "Windows 98";

        }
elseif (eregi("(win|windows)[ ](NT)", $HTTP_USER_AGENT)){

             if (eregi("(win|windows)[ ](NT)[ ](5.1)", $HTTP_USER_AGENT)){

                 $os = "Windows XP";

             }
elseif (eregi("(win|windows)[ ](NT)[ ](5.0)", $HTTP_USER_AGENT)){

                 $os = "Windows 2000";

             }
else{

                 $os = "Windows NT";

             }

        }
else{

             $os = "Windows (unknown)";

        }

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "Linux")){

        $os = "Linux";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "Unix")){

        $os = "Unix";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "Mac")){

         $os = "MacOs";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "PPC")){

         $os = "MacOs";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "HP")){

         $os = "HPuX";

    }
elseif (stristr($HTTP_USER_AGENT, "SunOS")){

         $osr = "SunOS";

    }
else{

         $os = "Unknown";

    }




    return $os;

}



if(stripos("/Opera ([0-9].[0-9]{0,2})/i", $UserAgent, $found) && strstr($UserAgent, "MSIE")){
    $Browser = "Opera " . $found[1];
}
else if(stripos("/Opera ([0-9].[0-9]{0,2})/i", $UserAgent, $found) && strstr($UserAgent, "Mozilla")){
    $Browser = "Opera " . $found[1];
}
else if(stripos("/Opera/([0-9].[0-9]{0,2})/i", $UserAgent, $found)){
    $Browser = "Opera " . $found[1];
}
else if(stripos("/Netscape[0-9]/([0-9]{1,2}.[0-9]{1,2})/i", $UserAgent, $found)){
    $Browser = "Netscape " . $found[1];
}
else if(stripos("/Mozilla/([0-9]{1}.[0-9]{1,2}) [en]/i", $UserAgent, $found)){
    $Browser = "Netscape " . $found[1];
}
else if(stripos("/MSIE ([0-9]{1,2})/i", $UserAgent, $found)){
    $Browser = $found[0];
}
else{
    $Browser = $UserAgent;
}


if($HTTP_SERVER_VARS["HTTP_X_FORWARDED_FOR"]!=""){
    $IP = $HTTP_SERVER_VARS["HTTP_X_FORWARDED_FOR"];
    $Proxy = $HTTP_SERVER_VARS["REMOTE_ADDR"];
}
else{
    $IP = $HTTP_SERVER_VARS["REMOTE_ADDR"];
}


$Host = gethostbyaddr($IP);
$s = preg_split("/./", $Host);
$i = count($s);
$x = $i - 1;
$n = $i - 2;
$ISP = $s[$n] . "." . $s[$x];
$os = getOs();
$uur = date("G", time());


$s1 = "Je bent " . $IP . ". Je provider is " . $ISP;
$s2 = "Je gebruikt " . $os . " en surft met " . $Browser;

$im = imagecreatefrompng($imagepath);

$tc = imagecolorclosest ($im, 0, 0, 0);




//
// imagettftext ($im, tekstgroote, diagonaal, links, boven, $tc, "vedana.ttf", "Lolzzzman" );  ////
//
// HIER KOMEN DE EERSTE EN TWEEDE REGEL OP HET PLAATJE


imagettftext ($im, 7, 0, 13, 15, $tc, "verdana.ttf",  $s1);

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 26, $tc, "verdana.ttf", $s2 );



// HIER KOMT DE DERDE REGEL OP HET PLAATJE MET DE TIJDSGROET

if($uur >= 18 && $uur < 0) {

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 37, $tc, "verdana.ttf", "Goede Avond!!" );

}


elseif($uur >= 3 && $uur < 12) {

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 37, $tc, "verdana.ttf", "Goede Morgen!" );

}


elseif($uur >= 12 && $uur < 18) {

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 37, $tc, "verdana.ttf", "Goede Middag!" );

}


else

imagettftext ($im, 7, 0, 17, 37, $tc, "verdana.ttf", "Goede Nacht!!" );


// EINDE


imagepng($im,'','');

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/04/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Waar komt bijv. die $HTTP_USER_AGENT vandaan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.