Gebruik facebook feed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »
Sietsko Bos

Sietsko Bos

27/06/2016 22:51:06
Quote Anchor link
Hallo ik gebruik dit om een image met tekst te sharen op facebook, dat werk goed samen met jquery 1.6.1
Maar nu maak ik gebruik van jquery 1.11.2 en werk mijn button om te sharen niet meer.
Heeft iemand een oplossing hiervoor?

Dit is hoe het wel werkt met 1.6.1 maar niet met 1.11.2
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<div id="fb-root"></div>
    <script>
      window.fbAsyncInit = function() {
        FB.init({
          appId  : 'MyId',
          status : true, // check login status
          cookie : true, // enable cookies to allow the server to access the session
          xfbml  : true  // parse XFBML
        });
      };
    
      (function() {
        var e = document.createElement('script');
        e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js';
        e.async = true;
        document.getElementById('fb-root').appendChild(e);
      }());
    </script>




    <div onclick="share_me()"><img id = "share_button1" src = "deel_button.png"></div>
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function(){
            $('#share_button1').live('click', function(e){
                e.preventDefault();
                FB.ui({
                    method: 'feed',
                    name: 'titel',
                    link: 'url',
                    picture: 'image.jpg',
                    caption: 'website',
                    description: 'de beschrijving'
                });
            });
        });
    </script>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 27/06/2016 23:05:11 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:55:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2016 23:07:13
Quote Anchor link
http://api.jquery.com/live/:
As of jQuery 1.7, the .live() method is deprecated. Use .on() to attach event handlers. Users of older versions of jQuery should use .delegate() in preference to .live().

This method provides a means to attach delegated event handlers to the document element of a page, which simplifies the use of event handlers when content is dynamically added to a page. See the discussion of direct versus delegated events in the .on() method for more information.

Rewriting the .live() method in terms of its successors is straightforward; these are templates for equivalent calls for all three event attachment methods:

Je moet nu de on() functie gebruiken op de juiste manier.
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

27/06/2016 23:22:03
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip het werkt weer als vanouds :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2016 23:23:41
Quote Anchor link
Mooi! :-)
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

29/06/2016 09:45:22
Quote Anchor link
Het werkt toch niet helemaal goed bij een nieuwe inspectie.
Bij sommige images word een verkeerd images gedeeld (terwijl er in de code wel het juiste image bij staat) iemand enig idee hoe dat kan?

Het vreemde is dat de titel en de beschrijving wel kloppen.

Mijn vermoeden is dat hier ergens iets niet klopt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').live('click', function(e){


wat vervangen is in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('td').on('click', '#share_button<?php echo $share_counter; ?>', function(e){


Waarschijnlijk zou ik hier naar moeten verwijzen "#share_button?"?
Het nummer van "#share_button?" wordt steeds verhoogd naargelang er images zijn om te delen.

Ik krijg ook een aantal keer de melding: Uncaught ReferenceError: share_me is not defined
Dit komt soms 5x voor soms 2x het veranderd steeds.

Als iemand een idee heeft wat er nu mis gaat hoor ik het graag, ook als ik meer code moet plaatsen natuurlijk.

P.S. Zo werkt het ook zonder de on(), maar probleem met het image blijft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').click(function(e){


Sietsko
Gewijzigd op 29/06/2016 11:06:20 door Sietsko Bos
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/06/2016 13:50:23
Quote Anchor link
Je hebt ook nergens een share_me() functie gedeclareerd? Het afhandelen van de click gebeurt ook via .on(...), dus je kunt dat hele onclick="share_me()" weglaten?

Ik neem aan dat $share_counter een vaste waarde heeft, dus #share_button<$share_counter> is waarschijnlijk niet uniek? Ook definieer je met .on(...) vaak in één keer onclick-events voor meerdere elementen. Het zou handiger zijn als je een id definieert en aanroept voor een overkoepelende container (table wellicht?) en dan de klikbare elementen voorziet van een klasse ofzo.

Voor het overzicht zou het ook niet misstaan om de laatste versie van relevante code te plaatsen, zodat we hierop kunnen voortborduren - het is nu namelijk nogal koffiedik kijken wat er misgaat... De flarden code die je plaatst bevatten simpelweg te weinig puzzelstukjes.
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

29/06/2016 14:17:24
Quote Anchor link
Ik heb even wat meer code neergezet zodat het wat duidelijker is wat er gebeurd.
Het vreemde is dat alles in principe werkt, alleen dat het image die gedeeld wordt niet klopt.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
// teller om de id's voor de share buttons te maken
$share_counter = 1;
    
    foreach ($resultaat as $both)
    {

    
        echo '<div class="content_container_beeldendevorming"><div class="content_image_beeldendevorming">';
        echo "<div class='wrapper'>";
        echo '<a href="link naar andere pagina"><div align="left"><strong>Titel</strong>'.
             '</div><br><img src="'.$delthumb.$both['thumbnail2'].'" alt="" width="267" height="200" /></a>';
        echo "<div class='description'>";
        echo "<div class='description_content'>";
           echo '<table width="263" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">';
        echo "<tr>";
        echo '<td width="70" scope="row">';
        ?>
                    
        <div onclick="share_me()"><img id = "share_button<?php echo $share_counter; ?>" src = "deel_button.png"></div>

          <script type="text/javascript">
            $(document).ready(function(){
                $('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').click(function(e){
                    e.preventDefault();
                    FB.ui({
                        method: 'feed',
                        name: 'Titel',
                        picture: 'link to image',
                        link: 'link to url',
                        caption: 'www.juf-milou.nl',
                        description: 'description'
                    });
                });
            });
        </script>
        <?php                
        echo '</td>';
        echo '<td width="81">&nbsp;</td>';
        echo '<td width="129" align="right">&nbsp;</td>';
        echo '</tr></table></div></div></div>';
    
        // verhoog de share counter met 1
        $share_counter++;
    }

?>
Gewijzigd op 29/06/2016 14:24:29 door Sietsko Bos
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/06/2016 15:19:15
Quote Anchor link
Sietsko Bos op 29/06/2016 14:17:24:
Het vreemde is dat alles in principe werkt, alleen dat het image die gedeeld wordt niet klopt.

Waar blijkt dat uit? Stuur je ook de juiste informatie door aan FaceBook?

Observatie: er staat nu JavaScript code in een PHP-loop, deze lap JavaScript-code komt dus meerdere keren voor in het uiteindelijke HTML-document. In plaats van het éénmalig definiëren van een generieke functie voor het afhandelen van een click-event definieer je nu voor elke afbeelding afzonderlijk een click-event(-functie)? Waarom? :/

En zoals eerder gezegd doet dat onclick="share_me()" of whatever dus waarschijnlijk niets. In het ergste geval breekt dit de rest van je JavaScript omdat je refereert aan een niet-bestaande functie. Maak alles eerst eens kloppend door dat weg te halen en kijk dan eens of/hoe het een en ander werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.