Gebruik XAMPP erg traag!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees Mulder

Kees Mulder

25/03/2013 17:26:01
Quote Anchor link
Ik heb een tweede pc als server ingericht en daarop de nieuwste versie van XAMPP opgezet. Als ik nu met mijn laptop op de localhost ga en een lijst opvraag dan gaat het nog wel. Maar selecteer ik een product uit de lijst dan duurt het lang voordat het zichtbaar is.
Kan dit liggen aan de PC (Pentium 4, CPU 2,66GHz, 2,11GB), aan XAMPP, of...

Heeft iemand hier ervaring meer.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:20:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2013 17:28:15
Quote Anchor link
Hoe vraag je die lijst dan op? Waar haalt hij die lijst vandaan?
Aan je PC is niks mis.....
 
Kees Mulder

Kees Mulder

25/03/2013 19:51:25
Quote Anchor link
Ik heb 3 bestanden:

connect_db.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
//usernaam
$usr = '***';
//password
$pass = '***';
$host = 'localhost';
//naam van je database
$dbname = '***';
$error = 'Verbinding kon niet tot stand gebracht worden';

//maak verbinding
$connect = mysql_connect($host, $usr, $pass) or die($error . ': ' . mysql_error());

if(!is_resource($connect))
{

    echo "Failed to connect to the server\n";
        // ... log the error properly
}

//kies database
mysql_select_db($dbname);

//sluit verbinding(optioneel)
//mysql_close($connect);


?>


error.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

function error($query, $bestand)
{

    print("<b>".mysql_errno().":</b> " . mysql_error()."<br>");
    print("<b>Query:</b> ".$query."<br>");
    print("<b>Bestand:</b> ".$bestand."<br>");
}


?>


lijst.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
include "connect_db.php";
include "error.php";
?>


<HTML>
<HEAD>
<TITLE></TITLE>

<link rel="STYLESHEET" type="text/css" href="../css/tabel.css">

<table>
<tr>
<td>Fact.nr</td>
<td>Fact.jaar</td>
<td>Factuubedrag</td>
</tr>

<?php

    $query
=mysql_query("
    SELECT
        factuur.*,
        factuur_type.*,
        factuur_jaar.*
    FROM
        factuur
    LEFT JOIN
        factuur_type ON factuur_type.factuurtype_id = factuur.factuur_typenr
    LEFT JOIN
        factuur_jaar ON factuur_jaar.factuurjaar_id = factuur.factuur_jaar
    ORDER BY
        factuur_nummer DESC
    "
) or die (error($query, $HTTP_SERVER_VARS['PHP_SELF']));

    While ($row = mysql_fetch_assoc($query))
    {

echo '<tr>';
echo '<td>'.$row['factuur_nummer'].'</td>';
echo '<td>'.$row['factuur_jaar'].'</td>';
echo '<td>'.$row['factuur_bedrag'].'</td>;
echo '
</tr>';

    }

    mysql_free_result($query);

?>


Dit is de code zoals ik die gebruik. Er zijn wel 1300 regels in de tabel factuur.
Gewijzigd op 25/03/2013 19:59:44 door Kees Mulder
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2013 19:52:47
Quote Anchor link
Kan je je code even aanpassen en tussen code-tags plaatsen?
Laatste blok, lijn 23 klopt niet.
Gewijzigd op 25/03/2013 19:53:32 door - Ariën -
 
Kees Mulder

Kees Mulder

25/03/2013 19:54:57
Quote Anchor link
Dit is de code zoals ik die gebruik. Er zijn wel 1300 regels in de tabel factuur.

Toevoeging op 26/03/2013 08:41:44:

Hoi Aar,

Heb ik ergens wat fout gedaan waarom het zo traag werkt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.