gebruiker actief

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »
Ivo K

Ivo K

28/09/2008 10:41:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een inlogscript en dat werkt allemaal, maar nu wil ik ook hebben dat als er bijvoorbeeld 3 mensen zijn ingelogd dat je dat op de site kunt zien

weet een van jullie hoe dat moet ?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:09:12
 
Douwe

Douwe

28/09/2008 10:43:00
Quote Anchor link
Zonder jouw script kunnen we niks...
 
Ivo K

Ivo K

28/09/2008 10:47:00
Quote Anchor link
ok, hier is het

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<?php

include("config.php");
include("header.php");
include("menu.php");

if($_SESSION['logged_in'] == true)
{

echo 'You are already logged in!';
}

else
{
$_SESSION['logged_in'] = false;

if(isset($_POST['pass']) AND isset($_POST['name']))
{


$name = addslashes($_POST['name']);
$pass = addslashes($_POST['pass']);
$query = 'SELECT * FROM users WHERE name = "'.$name.'"';
$sql     = mysql_query($query);
$true     = mysql_num_rows($sql);

if(!$true)
{

echo 'Username doesn\'t exist!';
die ();
}

while($res = mysql_fetch_array($sql))
{

$username = $res['name'];
$password = $res['pass'];
$userid        = $res['userid'];
}


$err = '';

if($username != $name)
{

$err .= 'Username isn\'t correct! <br>';
}

elseif($password != $pass)
{

$err .= 'Password isn\'t correct! <br>';
}

else
{
$_SESSION['username'] = $name;
$_SESSION['logged_in'] = true;
$_SESSION['member_id'] = $userid;

echo 'Logged in '.$_SESSION["username"].'! <br>';
}


echo $err;
}

else
{
?>

<p class='login'>
<form method='post'>
Username: <div class='username'><input type='text' name='name' /></div><br />
Password: <div class='password'><input type='password' name='pass' /></div><br />
<input type='submit' value='login' />
</p>
<form>

<?
}
}

?>
 
Joshi

joshi

29/09/2008 16:19:00
Quote Anchor link
misschien moet je hiernaast bij php scripts daar staan heel veel scripts en vast ook wel één voor een cookie maken voor aantal leden.
Als het nog steeds niet lukt meld het even dan zoek ik even voor je!
 
Ivo K

Ivo K

29/09/2008 16:44:00
Quote Anchor link
hoeft niet hoor, ik heb zelf al iets gevonden;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
//login.php

//als je ingelogd bent;


$update_query   = "UPDATE users SET online = 'true' WHERE name = ".$name;
$update_sql     = mysql_query($update_query);



//logout.php

//als je uitgelogd bent;


$update_query   = "UPDATE users SET online = 'false' WHERE name = ".$name;
$update_sql     = mysql_query($update_query);

?>
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

29/09/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 29.09.2008 16:44:
hoeft niet hoor, ik heb zelf al iets gevonden;


script ziet er leuk uit maar wat als iemand nou niet uitlogt ? maar gewoon ze browser afsluit ?!
 
Ivo K

Ivo K

29/09/2008 17:10:00
Quote Anchor link
sessions sluiten ook wanneer de browser afsluit

Edit:

werkt niet mn idee !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
The Ultimate

The Ultimate

29/09/2008 17:43:00
Quote Anchor link
Ja, dit vind ik zelf ook wel een interessante vraag. Zit zelf namelijk met hetzelfde probleem. Ik had eenzelfde soort oplossing bedacht als Ivo, maar dan als extratje nog een tijdscheck. Echter inderdaad: als iemand niet uitlogt blijft ie staan tot de volgende inlogt.

Wie weet hoe je alle sessies(namen) uit kunt lezen en echoen?
 
Ivo K

Ivo K

29/09/2008 17:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script>
function loguit
{
document.write("<?php mysql_query('UPDATE users SET online = "false" WHERE id = 1'); ?>");
}
</script>
<body onunload='loguit();'>


Deze manier werkt wel... maar het is wel onveilig omdat ik zo de query prijsgeef voor de beetje hacker...

iemand ideeen om dat te voorkomen?

Edit:


Is veilig ! :)
door het
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php staat de query niet in de broncode!

[
/edit]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
The Ultimate

The Ultimate

29/09/2008 18:06:00
Quote Anchor link
Mooi, dan ga ik dit script ook eens even uitproberen...

EDIT:
Script werkt bij mij niet...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Ultimate
 
Eddy E

Eddy E

29/09/2008 18:31:00
Quote Anchor link
Logisch, want bij het inladen van de functie (dus het javascript printen in de html) wordt de php-code al uitgevoerd.
EERST php uitvoeren
DAN HTML printen == javascript neerzetten
ALS LAATSTE (optioneel) eventueel uitvoeren van javascript (maar php-tijd is al lang voorbij!).

Dus bovenstaande werkt niet.
Wat je wel kan doen is op die plek (javascript) een extra pagina aanroepen, en die zal je uitloggen.
Rabobank telebankieren doet dat ook zo.
 
The Ultimate

The Ultimate

29/09/2008 18:37:00
Quote Anchor link
Inderdaad Eddy: dit script voort zichzelf al uit zodra je de pagina herlaadt.

Echter dat idee van die extra pagina zie ik niet zo zitten. Zo omslachtig, moet toch makkelijker kunnen.

Ik denk dat ik gewoon 2 scriptjes maak:
- een script maak dat bij het betreden van een pagina de tijd in 'lastOnline' refresht;
- en een scriptje dat deze tijd vergelijkt met de daadwerkelijke tijd.

Echt lekker werkt dit helaas ook niet want als iemand wel online is, maar zijn pagina al een tijd niet heeft gerefresht of niet een andere pagina heeft bezocht wordt ondanks dat hij online is toch als offline weergegeven...

Het moet kunnen: phphulp beschikt ook over een dergelijk script (alle betere fora overigens).
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

29/09/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 29.09.2008 16:44:
hoeft niet hoor, ik heb zelf al iets gevonden;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
//login.php

//als je ingelogd bent;


$update_query   = "UPDATE users SET online = 'true' WHERE name = ".$name;
$update_sql     = mysql_query($update_query);



//logout.php

//als je uitgelogd bent;


$update_query   = "UPDATE users SET online = 'false' WHERE name = ".$name;
$update_sql     = mysql_query($update_query);

?>


Zoiets kan je gewoon gebruiken, maar je moet dat per per pageload doen. Als iemand 5 min geen nieuwe pagina heeft geladen, is hij offline...

Misschien is het handigste nog wel dat je gewoon een kolom (DATETIME) in de leden tabel maakt, met de laatste pageload. Dan kan je simpel met een SELECT QUERY selecteren welke leden de laatste 5 minuten een pagina hebben geladen.
 

29/09/2008 19:31:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 29.09.2008 17:57:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script>
function loguit
{
document.write("<?php mysql_query('UPDATE users SET online = "false" WHERE id = 1'); ?>");
}
</script>
<body onunload='loguit();'>


Deze manier werkt wel... maar het is wel onveilig omdat ik zo de query prijsgeef voor de beetje hacker...

iemand ideeen om dat te voorkomen?

Edit:


Is veilig ! :)
door het
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php staat de query niet in de broncode!

[
/edit][/quote]
Wat gebeurt er als ik javascript uit heb staan? Ja, dan werkt het niet...
 
Zero XT

Zero XT

30/09/2008 15:50:00
Quote Anchor link
met ajax kan je dit regelen. En wanneer javascript uitgeschakeld is checken op de datum met een sql query + Interval van 5 min.

Zo heb ik dat op mn eigen site ook.
 
Ivo K

Ivo K

30/09/2008 16:48:00
Quote Anchor link
Ok, wat is dan het handigste ?

- in PHP per pageload.
- met AJAX
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.