gebruiker actief

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »
Ivo K

Ivo K

28/09/2008 10:41:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een inlogscript en dat werkt allemaal, maar nu wil ik ook hebben dat als er bijvoorbeeld 3 mensen zijn ingelogd dat je dat op de site kunt zien

weet een van jullie hoe dat moet ?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 17:46:20
 
Douwe

Douwe

28/09/2008 10:43:00
Quote Anchor link
Zonder jouw script kunnen we niks...
 
Ivo K

Ivo K

28/09/2008 10:47:00
Quote Anchor link
ok, hier is het

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<?php

include("config.php");
include("header.php");
include("menu.php");

if($_SESSION['logged_in'] == true)
{

echo 'You are already logged in!';
}

else
{
$_SESSION['logged_in'] = false;

if(isset($_POST['pass']) AND isset($_POST['name']))
{


$name = addslashes($_POST['name']);
$pass = addslashes($_POST['pass']);
$query = 'SELECT * FROM users WHERE name = "'.$name.'"';
$sql     = mysql_query($query);
$true     = mysql_num_rows($sql);

if(!$true)
{

echo 'Username doesn\'t exist!';
die ();
}

while($res = mysql_fetch_array($sql))
{

$username = $res['name'];
$password = $res['pass'];
$userid        = $res['userid'];
}


$err = '';

if($username != $name)
{

$err .= 'Username isn\'t correct! <br>';
}

elseif($password != $pass)
{

$err .= 'Password isn\'t correct! <br>';
}

else
{
$_SESSION['username'] = $name;
$_SESSION['logged_in'] = true;
$_SESSION['member_id'] = $userid;

echo 'Logged in '.$_SESSION["username"].'! <br>';
}


echo $err;
}

else
{
?>

<p class='login'>
<form method='post'>
Username: <div class='username'><input type='text' name='name' /></div><br />
Password: <div class='password'><input type='password' name='pass' /></div><br />
<input type='submit' value='login' />
</p>
<form>

<?
}
}

?>
 
Joshi

joshi

29/09/2008 16:19:00
Quote Anchor link
misschien moet je hiernaast bij php scripts daar staan heel veel scripts en vast ook wel één voor een cookie maken voor aantal leden.
Als het nog steeds niet lukt meld het even dan zoek ik even voor je!
 
Ivo K

Ivo K

29/09/2008 16:44:00
Quote Anchor link
hoeft niet hoor, ik heb zelf al iets gevonden;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
//login.php

//als je ingelogd bent;


$update_query   = "UPDATE users SET online = 'true' WHERE name = ".$name;
$update_sql     = mysql_query($update_query);



//logout.php

//als je uitgelogd bent;


$update_query   = "UPDATE users SET online = 'false' WHERE name = ".$name;
$update_sql     = mysql_query($update_query);

?>
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

29/09/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 29.09.2008 16:44:
hoeft niet hoor, ik heb zelf al iets gevonden;


script ziet er leuk uit maar wat als iemand nou niet uitlogt ? maar gewoon ze browser afsluit ?!
 
Ivo K

Ivo K

29/09/2008 17:10:00
Quote Anchor link
sessions sluiten ook wanneer de browser afsluit

Edit:

werkt niet mn idee !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
The Ultimate

The Ultimate

29/09/2008 17:43:00
Quote Anchor link
Ja, dit vind ik zelf ook wel een interessante vraag. Zit zelf namelijk met hetzelfde probleem. Ik had eenzelfde soort oplossing bedacht als Ivo, maar dan als extratje nog een tijdscheck. Echter inderdaad: als iemand niet uitlogt blijft ie staan tot de volgende inlogt.

Wie weet hoe je alle sessies(namen) uit kunt lezen en echoen?
 
Ivo K

Ivo K

29/09/2008 17:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script>
function loguit
{
document.write("<?php mysql_query('UPDATE users SET online = "false" WHERE id = 1'); ?>");
}
</script>
<body onunload='loguit();'>


Deze manier werkt wel... maar het is wel onveilig omdat ik zo de query prijsgeef voor de beetje hacker...

iemand ideeen om dat te voorkomen?

Edit:


Is veilig ! :)
door het
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php staat de query niet in de broncode!

[
/edit]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
The Ultimate

The Ultimate

29/09/2008 18:06:00
Quote Anchor link
Mooi, dan ga ik dit script ook eens even uitproberen...

EDIT:
Script werkt bij mij niet...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Ultimate
 
Eddy E

Eddy E

29/09/2008 18:31:00
Quote Anchor link
Logisch, want bij het inladen van de functie (dus het javascript printen in de html) wordt de php-code al uitgevoerd.
EERST php uitvoeren
DAN HTML printen == javascript neerzetten
ALS LAATSTE (optioneel) eventueel uitvoeren van javascript (maar php-tijd is al lang voorbij!).

Dus bovenstaande werkt niet.
Wat je wel kan doen is op die plek (javascript) een extra pagina aanroepen, en die zal je uitloggen.
Rabobank telebankieren doet dat ook zo.
 
The Ultimate

The Ultimate

29/09/2008 18:37:00
Quote Anchor link
Inderdaad Eddy: dit script voort zichzelf al uit zodra je de pagina herlaadt.

Echter dat idee van die extra pagina zie ik niet zo zitten. Zo omslachtig, moet toch makkelijker kunnen.

Ik denk dat ik gewoon 2 scriptjes maak:
- een script maak dat bij het betreden van een pagina de tijd in 'lastOnline' refresht;
- en een scriptje dat deze tijd vergelijkt met de daadwerkelijke tijd.

Echt lekker werkt dit helaas ook niet want als iemand wel online is, maar zijn pagina al een tijd niet heeft gerefresht of niet een andere pagina heeft bezocht wordt ondanks dat hij online is toch als offline weergegeven...

Het moet kunnen: phphulp beschikt ook over een dergelijk script (alle betere fora overigens).
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

29/09/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 29.09.2008 16:44:
hoeft niet hoor, ik heb zelf al iets gevonden;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
//login.php

//als je ingelogd bent;


$update_query   = "UPDATE users SET online = 'true' WHERE name = ".$name;
$update_sql     = mysql_query($update_query);



//logout.php

//als je uitgelogd bent;


$update_query   = "UPDATE users SET online = 'false' WHERE name = ".$name;
$update_sql     = mysql_query($update_query);

?>


Zoiets kan je gewoon gebruiken, maar je moet dat per per pageload doen. Als iemand 5 min geen nieuwe pagina heeft geladen, is hij offline...

Misschien is het handigste nog wel dat je gewoon een kolom (DATETIME) in de leden tabel maakt, met de laatste pageload. Dan kan je simpel met een SELECT QUERY selecteren welke leden de laatste 5 minuten een pagina hebben geladen.
 

29/09/2008 19:31:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 29.09.2008 17:57:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script>
function loguit
{
document.write("<?php mysql_query('UPDATE users SET online = "false" WHERE id = 1'); ?>");
}
</script>
<body onunload='loguit();'>


Deze manier werkt wel... maar het is wel onveilig omdat ik zo de query prijsgeef voor de beetje hacker...

iemand ideeen om dat te voorkomen?

Edit:


Is veilig ! :)
door het
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php staat de query niet in de broncode!

[
/edit][/quote]
Wat gebeurt er als ik javascript uit heb staan? Ja, dan werkt het niet...
 
Zero XT

Zero XT

30/09/2008 15:50:00
Quote Anchor link
met ajax kan je dit regelen. En wanneer javascript uitgeschakeld is checken op de datum met een sql query + Interval van 5 min.

Zo heb ik dat op mn eigen site ook.
 
Ivo K

Ivo K

30/09/2008 16:48:00
Quote Anchor link
Ok, wat is dan het handigste ?

- in PHP per pageload.
- met AJAX
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.