Gebruikersniveau bekijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 12:44:42
Quote Anchor link
Hoi allemaal!

Als eerste fijne kerstdagen :)

Ik heb als een sessie gezet het authentication level. Als deze gelijk is aan 50 of 100, weergeef dan, zo niet, header location=:

Hoe kan ik dit het beste verwerken? Mijn if else werkt voor geen meter...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
session_start();
if ($_SESSION['MM_level'] != "100"){
}
elseif ($_SESSION['MM_level'] != "50"){
}
else {
header ("location: nieuwe_tijden.php");        
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 07:11:59
 
Albert de Wit

Albert de Wit

25/12/2012 12:47:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

session_start();

if ($_SESSION['MM_level'] != 100 && $_SESSION['MM_level'] != 50){
    header('Location: nieuwe_tijden.php');
    exit()
}


?>

Dit misschien?
Gewijzigd op 25/12/2012 13:23:17 door Albert de Wit
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 13:17:47
Quote Anchor link
Uhmmm.. Als ie voldoet aan 100 of 50, dan mag je de pagina zien, anders moet je door gestuurt worden naar nieuwe_tijden.php

Albert je code is goed, alleen net omgekeerd :P
 
Albert de Wit

Albert de Wit

25/12/2012 13:23:19
Quote Anchor link
Aangepast ;)
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 13:28:54
Quote Anchor link
Werkt als een trein! Gelukkig ben ik wat verder en kom ik niet met: HIJ DOET HET NIET!!!!!! Lijn 7 was je een ; vergeten :P Ghehehe

Is er eigenlijk te frauderen met een sessie? Ben ik er zo zeker van dat iemand nu niet TOCH op die pagina kan komen?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

25/12/2012 13:38:16
Quote Anchor link
Uhm, ik ben er niet echt bekend mee maar ben wel es het woord session hijacking tegengekomen. Daar is alleen wel iets simpels tegen te doen.

Lees meer
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 13:46:53
Quote Anchor link
Eigenlijk als ik het goed begrijp van de wikipedia site: een sessie maken genaamd: authentication, en elke keer als die sessie gemaakt wordt een andere waarde meegeven?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

25/12/2012 13:48:54
Quote Anchor link
Volgens mij wel. Ik weet het niet zeker, ik heb me hier niet eerder in verdiept.

Toevoeging op 25/12/2012 13:52:28:

Misschien handig om even door te lezen: Klik hier
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 15:41:00
Quote Anchor link
Ik wil een sessie ID zetten van random nummers en om extra te encrypten letters tussendoor. Bestaat er zoiets als een random letter maker? Of moet ik die zelf in elkaar frutselen? mt_rand is voor getallen, maar mss iets met letters?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

25/12/2012 15:46:48
Quote Anchor link
Hmm... Als je nou een array maakt met het alfabet...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$alfabet
= array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');

$soort = rand(0,1);
// $soort = 1; // dit is voor alleen gebruiken van hoofdletters
// $soort = 0; // dit is voor alleen gebruiken van klein letters

$random_letter = rand(1,26);

if ($soort == 1){
    echo strtoupper($alfabet[$random_letter]); // random hoofdletter
}else{
    echo $alfabet[$random_letter]; // random kleine letter
}

?>


Volgens mij kan het makkelijker. Succes!
Gewijzigd op 25/12/2012 15:51:02 door Albert de Wit
 
Reshad F

Reshad F

25/12/2012 15:51:27
Quote Anchor link
hmm als de waarde aan 50 OF 100 moet voldoen dan zou ik toch echt de OR / || operator gebruiken ipv de AND / &&
 
Erwin H

Erwin H

25/12/2012 15:53:16
Quote Anchor link
Albert: let op dat een array bij 0 begint, niet bij 1.

Random code generator functie die ik al tijden gebruik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
function createRandomCode( $length ){
  $code = '';
  srand((double)microtime()*1000000);
  $chars = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ1234567890';
  $l = strlen( $chars );
  for ( $i=0; $i<$length; $i++ ){
    $code .= substr( $chars, rand() % $l, 1);
  }

  return $code;
}

?>

$length geeft aan hoelang de code moet worden, $chars is de string met alle karakters die je in de code wilt kunnen verwerken. Kan je dus zelf aanpassen zoveel je wilt. Volgorde is niet van belang.
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 15:57:57
Quote Anchor link
Erwin: hoe kan ik jouw code laten echo'en?
 
Erwin H

Erwin H

25/12/2012 16:03:19
Quote Anchor link
Donny, het is een functie die de geproduceerde code retourneert. Je weet inmiddels toch wel hoe je met functies moet werken?
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 16:04:04
Quote Anchor link
Erwin, ik heb nog nooit met geen enkele functie gewerkt...

Toevoeging op 25/12/2012 16:04:29:

Ik denk dat ik me teveel bezig hou met hetgeen dat ik al weet en dat blijf herhalen, en eigenlijk weinig nieuws probeer... :$
 
Dylan PHP

Dylan PHP

25/12/2012 16:06:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$uitkomst
= createRandomCode(8);
echo $uitkomst;
?>
 
Erwin H

Erwin H

25/12/2012 16:10:26
Quote Anchor link
Donny van Grondelle op 25/12/2012 16:04:04:
Erwin, ik heb nog nooit met geen enkele functie gewerkt...

Dat lijkt me sterk...
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 16:18:26
Quote Anchor link
Erwin H op 25/12/2012 16:10:26:
Donny van Grondelle op 25/12/2012 16:04:04:
Erwin, ik heb nog nooit met geen enkele functie gewerkt...

Dat lijkt me sterk...




Enige wat ik weet over een functie is: je kan er een hele lap code inzetten, en snel en eenvoudig echo'en

Toevoeging op 25/12/2012 16:31:32:

Ik wil er (nog) geen nieuw topic voor openen, maar ik haal bepaalde waarde uit een database... Wanneer ik een gebruiker bewerk, wil ik dat die waarde geselect wordt die overeenkomt met de database. Ik heb tot nu toe alleen dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<td><select name="functie"><?php while ($functie = mysql_fetch_assoc($select_functie)){
                echo '<option value="'.$functie['functie_id'].' selected">'.$functie['functie_naam'].'</select>';
        }
?>
</select></td>
 
Erwin H

Erwin H

25/12/2012 16:33:08
Quote Anchor link
Even uit een ander topic van je:
Donny van Grondelle op 24/12/2012 11:31:09:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$select_functie
= mysql_query ("SELECT functie_id, functie_naam FROM functies");
$select_user = mysql_query ("SELECT * FROM users WHERE user_id='".$_GET['edit_user']."'");
$row = mysql_fetch_array($select_user);
?>

wat denk je dat mysql_query en mysql_fetch_array voor dingen zijn? Dat zijn fucnties die iets doen en iets retourneren. Zonder te weten hoe ze het doen, weet je wel hoe je ze moet aanroepen en hoe je de uitkomsten ervan kunt gebruiken. Dus dat je "nog nooit met geen enkele functie gewerkt" is echt onzin. Sterker, je hebt het wel en je weet ook hoe je het moet doen.

Misschien verstanding om toch eens even een paar stappen terug te doen en dit soort elementaire vaardigheden echt te gaan begrijpen. Niet weten hoe je iets moet doen is 1 ding, niet weten wat je doet is iets heel anders.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

25/12/2012 16:33:14
Quote Anchor link
Ai, dan mis je heel wat. Een functie is vooral handig als je iets vaker dan 1 keer wilt uitvoeren op dezelfde manier of als je ergens een functie kopieert dat je hem zonder moeite kan implementeren (zeg ik het zo goed?)

Als je eenmaal weet hoe het moet word PHP steeds leuker. Zeker waard om even door te spitten en zelf wat te experimenteren. Functies

Toevoeging op 25/12/2012 16:42:22:

@Erwin, hetzelfde geld voor strtoupper(). strtoupper() Is een functie in PHP die voorgeprogrammeerd is.
Die functie zal er ongetwijfeld zo eruit zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

function strtoupper($input){
    $lower =  array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j',
            'k','l','m','n','o','p','q','r','s','t',
            'u','v','w','x','y','z');
    $upper =  array('A','B','C','D','E','F','G','H','I','J',
            'K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T',
            'U','V','W','X','Y','Z');
    for ($i=0;$i<+26;$i++){
        $output = str_replace($lower[$i],$upper[$i],$input);        
    }

    return $output;
}


?>


dus als ik nu ergens een woord in hoofdletter wil zetten dan kan ik simpelweg de functie strtoupper() gebruiken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo strtoupper('strtoupper'); // de input is 'strtoupper' en de output word dan 'STRTOUPPER'

?>
Gewijzigd op 25/12/2012 16:33:44 door Albert de Wit
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 16:44:28
Quote Anchor link
Laat ik het dan anders zeggen: ik weet niet veel over functies.

Ik neem aan dat mt_rand, substr, strlen ook functies zijn?

Toevoeging op 25/12/2012 16:46:29:

En niet te vergeten: mail()
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.