Gecentreerde DIV probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Dag PHPhulpers,

Ik ben bezig met mijn eerste DIV layout. Echter lukt het me nog niet om de gecentreerde box op de juiste margin te krijgen.

leftnav, rightnav en content hebben alledrie een top-margin van 10px. Echter doet de content vreemd. Weet iemand hoe dit komt?

De pagina's zijn hier te vinden:

HTML: www.pennyprojects.nl/philart/index.php
CSS: www.pennyprojects.nl/philart/scripts/default.css

Dank!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zelf Weten
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:42:27
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 05:52:00
Quote Anchor link
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-
 
- -

- -

18/04/2008 06:05:00
Quote Anchor link
Probeer ze eens alle drie naar links te floaten.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 06:08:00
Quote Anchor link
Ik heb nu links + content naar links gefloat, en rechts gewoon naar rechts. Echter is de content DIV niet breed. Hij is maar klein breed. Ik heb hem geupload dus check het maar eens op:

HTML: www.pennyprojects.nl/philart/index.php
CSS: www.pennyprojects.nl/philart/scripts/default.css

Thnx Jonathan, we zijn er volgens mij bijna!
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/04/2008 07:23:00
Quote Anchor link
Zelf Weten schreef op 18.04.2008 05:52:
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-

Dat doet SanThe niet om onsympathiek te zijn, maar omdat dat nu eenmaal de regels zijn. Anders werkt iedereen steeds zijn/ haar topic weer omhoog en dat willen we niet.

Als je weet dat het niet mag (en dat geef je toch wel duidelijk aan!) doe het dan gewoon niet, je lokt nu zelfs een reactie uit.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

18/04/2008 10:56:00
Quote Anchor link
css gedeelde voor gecentreerde layout is :
}

#container {
width: 600px;
margin-top: 10px;
margin-right: auto;
margin-bottom: 10px;
margin-left: auto;
}
#header {
height: 90px;
}
#menu {
float: left;
width: 140px;
}

#content {
margin-top: 0px;
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
overflow: auto;
}



html div gedeeldte :
<div id="container">
<div id="header"></div>
<div id="menu"></div>
<div id="content"></div>
</div>

Indien je nu nog een extra div wil hebben aan de rechtkant dan zet je die even onder het menu <div id=rechtsmenu> </div>
extra css
#rechtsmenu {
float: right;
width: 140px;
}

Succes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Smulders
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/04/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 18.04.2008 07:23:
Zelf Weten schreef op 18.04.2008 05:52:
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-

Dat doet SanThe niet om onsympathiek te zijn, maar omdat dat nu eenmaal de regels zijn. Anders werkt iedereen steeds zijn/ haar topic weer omhoog en dat willen we niet.

Als je weet dat het niet mag (en dat geef je toch wel duidelijk aan!) doe het dan gewoon niet, je lokt nu zelfs een reactie uit.

Mee eens. Volgende bump == topic closed, wat mij betreft.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 14:40:00
Quote Anchor link
Mijn excuses. Ik snap 't.

Echter Bart, ik heb het geprobeerd. Maar ik zie / snap niet zo goed wat hier anders aan is dan wat ik zelf heb. Behalve dan die overflow. Wat moet ik wijzigen als je kijkt naar mijn stuk CSS? Dus dan bedoel ik dit stuk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
#outer {
    width: 1000px;
    margin: 0px auto;
    background-color: #fff;
    color: #333;
     line-height: 130%;
}

#inner {
    width: 980px;
    padding-top: 10px;
    margin: 10px auto;
}

#header {
     padding: .5em;
    background-color: #ddd;
    height: 120px;
    border-bottom: 1px solid gray;
}

#leftnav {
    float: left;    
    background: #C0C0C0;
    width: 160px;
    padding: 1em;
    margin: 0 0 15px 0;
}

#rightnav {
    float: right;    
    background: #C0C0C0;
    width: 160px;
    padding: 1em;
    margin: 0 0 15px 0;
}

#content {
    float: left;
    overflow: auto;
    position: absolute;
    width: 200px;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 15px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 14:45:00
Quote Anchor link
Daarnaast.

Als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
#content {
    float: left;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 0px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}


Staat hij goed in het midden, maar is hij niet breed genoeg. Als ik dan dus vervolgens een width: wil toevoegen komt hij eronder te staan. Dit dus bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#content {
    float: left;
        width: 450px;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 0px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2008 14:47:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

19/04/2008 15:10:00
Quote Anchor link
Heb hem al opgelost. Duurde even, maar de tip van Bart was toch de goede. Hij formuleerde 'm alleen een beetje raar, maar ben eruit gekomen.

DANK!

p.s. slotje mag erop!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.