Gecentreerde DIV probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Dag PHPhulpers,

Ik ben bezig met mijn eerste DIV layout. Echter lukt het me nog niet om de gecentreerde box op de juiste margin te krijgen.

leftnav, rightnav en content hebben alledrie een top-margin van 10px. Echter doet de content vreemd. Weet iemand hoe dit komt?

De pagina's zijn hier te vinden:

HTML: www.pennyprojects.nl/philart/index.php
CSS: www.pennyprojects.nl/philart/scripts/default.css

Dank!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zelf Weten
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:41:51
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 05:52:00
Quote Anchor link
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-
 
- -

- -

18/04/2008 06:05:00
Quote Anchor link
Probeer ze eens alle drie naar links te floaten.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 06:08:00
Quote Anchor link
Ik heb nu links + content naar links gefloat, en rechts gewoon naar rechts. Echter is de content DIV niet breed. Hij is maar klein breed. Ik heb hem geupload dus check het maar eens op:

HTML: www.pennyprojects.nl/philart/index.php
CSS: www.pennyprojects.nl/philart/scripts/default.css

Thnx Jonathan, we zijn er volgens mij bijna!
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/04/2008 07:23:00
Quote Anchor link
Zelf Weten schreef op 18.04.2008 05:52:
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-

Dat doet SanThe niet om onsympathiek te zijn, maar omdat dat nu eenmaal de regels zijn. Anders werkt iedereen steeds zijn/ haar topic weer omhoog en dat willen we niet.

Als je weet dat het niet mag (en dat geef je toch wel duidelijk aan!) doe het dan gewoon niet, je lokt nu zelfs een reactie uit.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

18/04/2008 10:56:00
Quote Anchor link
css gedeelde voor gecentreerde layout is :
}

#container {
width: 600px;
margin-top: 10px;
margin-right: auto;
margin-bottom: 10px;
margin-left: auto;
}
#header {
height: 90px;
}
#menu {
float: left;
width: 140px;
}

#content {
margin-top: 0px;
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
overflow: auto;
}



html div gedeeldte :
<div id="container">
<div id="header"></div>
<div id="menu"></div>
<div id="content"></div>
</div>

Indien je nu nog een extra div wil hebben aan de rechtkant dan zet je die even onder het menu <div id=rechtsmenu> </div>
extra css
#rechtsmenu {
float: right;
width: 140px;
}

Succes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Smulders
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/04/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 18.04.2008 07:23:
Zelf Weten schreef op 18.04.2008 05:52:
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-

Dat doet SanThe niet om onsympathiek te zijn, maar omdat dat nu eenmaal de regels zijn. Anders werkt iedereen steeds zijn/ haar topic weer omhoog en dat willen we niet.

Als je weet dat het niet mag (en dat geef je toch wel duidelijk aan!) doe het dan gewoon niet, je lokt nu zelfs een reactie uit.

Mee eens. Volgende bump == topic closed, wat mij betreft.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 14:40:00
Quote Anchor link
Mijn excuses. Ik snap 't.

Echter Bart, ik heb het geprobeerd. Maar ik zie / snap niet zo goed wat hier anders aan is dan wat ik zelf heb. Behalve dan die overflow. Wat moet ik wijzigen als je kijkt naar mijn stuk CSS? Dus dan bedoel ik dit stuk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
#outer {
    width: 1000px;
    margin: 0px auto;
    background-color: #fff;
    color: #333;
     line-height: 130%;
}

#inner {
    width: 980px;
    padding-top: 10px;
    margin: 10px auto;
}

#header {
     padding: .5em;
    background-color: #ddd;
    height: 120px;
    border-bottom: 1px solid gray;
}

#leftnav {
    float: left;    
    background: #C0C0C0;
    width: 160px;
    padding: 1em;
    margin: 0 0 15px 0;
}

#rightnav {
    float: right;    
    background: #C0C0C0;
    width: 160px;
    padding: 1em;
    margin: 0 0 15px 0;
}

#content {
    float: left;
    overflow: auto;
    position: absolute;
    width: 200px;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 15px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 14:45:00
Quote Anchor link
Daarnaast.

Als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
#content {
    float: left;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 0px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}


Staat hij goed in het midden, maar is hij niet breed genoeg. Als ik dan dus vervolgens een width: wil toevoegen komt hij eronder te staan. Dit dus bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#content {
    float: left;
        width: 450px;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 0px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2008 14:47:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

19/04/2008 15:10:00
Quote Anchor link
Heb hem al opgelost. Duurde even, maar de tip van Bart was toch de goede. Hij formuleerde 'm alleen een beetje raar, maar ben eruit gekomen.

DANK!

p.s. slotje mag erop!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.