Geen error melding wel white page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Jan Graneker

Jan Graneker

16/03/2015 15:08:23
Quote Anchor link
Beste Leden,

Wie kan hier de fout vinden: Met error report krijg ik geen errors? Code sluit ook goed af geen rare dingen te zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
                                <?php
                                if(!ctype_digit($_POST['telefoon'])) $telefoon_fout = 1;

                                
                                $mail_ontv = array();

                                $mail_ontv[] = '[email protected]';
                                

                                
                                if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                                {

                                    // naam controle
                                    if (empty($_POST['naam']))
                                        $naam_fout = 1;
                                    // plaats controle
                                    if (empty($_POST['woonplaats']))
                                        $woonplaats_fout = 1;        
                                    // telefoonnummer controle
                                    if (empty($_POST['telefoon']))
                                        $telefoon_fout = 1;        
                                    elseif(!empty($telefoon_fout)) echo 'Uw telefoonnummer mag alleen uit cijfers bestaan';
                                    //kenteken controle
                                    
                                    // e-mail controle

                                    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
                                            $email_fout = 1;
                                    // antiflood controle
                                    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
                                    {

                                        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
                                        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
                                        if($tijd < $seconde)
                                            $antiflood = 1;
                                    }
                                }


                                // Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
                                if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['telefoon']) || !empty($telefoon_fout) || empty($_POST['woonplaats']) || !empty($woonplaats_fout)|| empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
                                {

                                    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                                    {

                                        if (!empty($naam_fout))
                                            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
                                        elseif (!empty($email_fout))
                                            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
                                        elseif (!empty($telefoon_fout))
                                            echo '<p>Uw telefoon nummer is niet juist.</p>';    
                                        elseif (!empty($woonplaats_fout))
                                            echo '<p>Uw woonplaats is niet juist.</p>';    
                                        elseif (!empty($antiflood))
                                            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
                                        else
                                            echo '<p>U bent het onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
                                    }

                                    
                                }

                                ?>

                                
                                
                                
                                
                                
                                <?php
                                  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" id="contactformulier" /'>
                                ?>

                                
                                    <h3>Uw gegevens</h3>
                                    <form class="cmxform" id="form" method="get">
                                        <fieldset>
                                            <div class="row">
                                                <div class="col-md-7">
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="naam" name="naam" placeholder="Naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" />
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="woonplaats" name="woonplaats" placeholder="Woonplaats" value="' . (isset($_POST['woonplaats']) ? htmlspecialchars($_POST['woonplaats']) : '') . '" />
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="telefoon" name="telefoon" placeholder="Telefoonnummer" value="' . (isset($_POST['telefoon']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoon']) : '') . '" />
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="mail" name="mail" placeholder="e-mailadres" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" />
                                                </div>
                                                <div class="col-md-5">
                                                    <div class="area">
                                                        <textarea cols="5" rows="5" name="message" required placeholder="Bericht">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea>
                                                    </div>
                                                </div>
                                            </div>
                                            <div class="row">
                                                <div class="buttons">
                                                    <label>
                                              
                                                        <input type="checkbox"  class="styled"name="mijnBetaalPlan" '.($mijnBetaalPlan == 'ja' ? 'checked="checked"' : "").' value="ja" />
                                                    </label>
                                                    <input type="submit" class="button" value="Verzenden">
                                                </div>
                                            
                                            </div>
                                        </fieldset>
                                    </form>
                                </div>


Aar C:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/03/2015 15:21:10 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:42:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2015 15:23:07
Quote Anchor link
Toch is er wel een fout, en staat je error-reporting blijkbaar niet aan.

Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '?>' in /script.php on line 67


Regel 66 mist een punt-komma.
 
Jan Graneker

Jan Graneker

16/03/2015 15:40:19
Quote Anchor link
Bedankt, Aar. Zal denk ik op de server uitgeschakeld staan?
Error fixd, maar moet nog ergens een foutje zitten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2015 15:41:48
Quote Anchor link
zet bovenaan na je PHP-tag dit neer:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);


Dan zou je wel foutmeldingen moeten zien.
Gewijzigd op 16/03/2015 15:42:02 door - Ariën -
 
Jan Graneker

Jan Graneker

16/03/2015 15:53:27
Quote Anchor link
Helemaal bovenin de pagina het volgende neergezet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


uitkomt broncode: leeg. Word totaal niet opgepakt. Nu heb ik even alle PHP in een bestandje geladen, en die blijft hetzelfde geprobeerd, helaas ook zonder resultaat.
Gewijzigd op 16/03/2015 15:59:51 door Jan Graneker
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2015 16:53:57
Quote Anchor link
Installeer dan een goede code-editor, zoals Netbeans. Die vertelt ook waar je syntax-fouten zitten.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/03/2015 17:23:52
Quote Anchor link
Ah, ik denk dat ik begrijp wat je probeert te doen toen ik die PHP-passages zag in je formulier zelf zonder afbakening met PHP-blokken.

Het simpele antwoord: zo werkt echo niet :).

Daarnaast hoef je ook niet al je HTML te echo'en.

Je kunt prima on-the-fly PHP-blokken openen en sluiten in HTML. Probeer dat eens?

Als je regel 67 fixt (ook de afsluitende quote van echo op de goede plaats zet) dan zou je al wat meer moeten zien. Omdat de ontwikkeling problematisch lijkt zou ik de regels voor het tonen en weergeven van fouten wel laten staan, want wellicht doet je webserver nog allerlei zaken die mogelijk roet in het eten gooien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.