Geen gegevens meer in beeld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Hopster

Marco Hopster

21/03/2014 00:35:33
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Een oude vriend van mij heeft voor mij een website gemaakt. Nu werkt de site niet meer.

En ik heb ook geen contact meer met die beste man.

Nou heb ik al wel het één en ander uitgezocht, en alles na gelopen.

Bij het klikken op de naam moet hij de id mee sturen.
Ik kan zien dat hij die wel mee stuurt. Alleen ik heb het idee dat hij die opdract niet kan openen/lezen.

Ik wil proberen om één regel hier te plaatsen, misschien kunnen jullie zien of hier een fout in zit
(na mijn idee ligt het hier aan:

$result = mysql_query("SELECT * FROM films where id='$id'",$db);

Zit hier de fout?
Gewijzigd op 21/03/2014 01:42:23 door Marco Hopster
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:13:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2014 00:57:34
Quote Anchor link
- Aar -:
Zou je jouw bericht aan kunnen passen met een duidelijkere titel die aangeeft wat je probleem is? Alvast bedankt!


Waar komt $id vandaan, als ik mag vragen?
Gewijzigd op 21/03/2014 00:58:18 door - Ariën -
 
Webmaster Robbe

Webmaster Robbe

21/03/2014 07:29:07
Quote Anchor link
Misschien dat je de voledige code on kunt zetten?
 
Ivo P

Ivo P

21/03/2014 09:03:19
Quote Anchor link
ik hoop dat er ook een $_GET['id'] of een $_POST['id'] bij betrokken is?

Zo niet, dan zou de beheerder van de server na een jaar of 12 kennelijk wat settings hebben geupdate?

En anders: ga eens na wat voor aanpassingen er recent aan de server gedaan zijn
 
Marco Hopster

Marco Hopster

21/03/2014 09:27:51
Quote Anchor link
Er zit inderdaad geen Get of Post id in. Dus daar zal het vast aan liggen.

Ik probeer zo even de hele code te plakken.
 
Ivo P

Ivo P

21/03/2014 09:33:26
Quote Anchor link
http://www.php.net/manual/en/security.globals.php

standaard uit sinds php 4.2.0 (april 2002)

en sinds php 5.4 bestaat de setting niet meer.

Maar het script had dus al in 2002 aangepast moeten worden.....
 
Marco Hopster

Marco Hopster

21/03/2014 10:13:14
Quote Anchor link
Kan ik de hele script hier in plakken dan? Ik kom soms duidelijke posts tegen, waar je de kleuren ook in ziet. Hoe moet dat hahaha..

ik kan beide pagina's wel plakken ( de 1e werkt wel, daar zie ik ook gegevens uit de database) maar zodra ik dan op de naam klik, dus scherm 2 krijg, dan is alles leeg.

1 pagina zijn bijna 100 regels. Denk een beetje lang?
 
Michael -

Michael -

21/03/2014 10:16:49
Quote Anchor link
Je kunt hier code plakken tussen [code.] en [/code.] tags (zonder punt)
Maar omdat de code zolang is mag het ook op pastebin plaatsen
 
Marco Hopster

Marco Hopster

21/03/2014 14:31:33
Quote Anchor link
[link]http://pastebin.com/C9Z3ESFQ[/link]

Hier staat het hele verhaal :

Bij regel 113 zie je het verhaal staan van ID. Hoop dat het werkt zo
 
Ivo P

Ivo P

21/03/2014 14:37:43
Quote Anchor link
circa regel 113:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$result
= mysql_query("SELECT * FROM films where id='$id'",$db);
?>


Probeer dat eens met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$id
= filter_input(INPUT_GET, 'id', FILTER_VALIDATE_INT);

$result = mysql_query("SELECT * FROM films where id='". mysql_real_escape_string($id, $db). "'",$db);
?>

?>
Gewijzigd op 21/03/2014 14:38:07 door Ivo P
 
Marco Hopster

Marco Hopster

21/03/2014 14:43:55
Quote Anchor link
Ik heb het bovenste vervangen door het onderste, maar nog steeds het zelfde.
 
Ivo P

Ivo P

21/03/2014 14:59:17
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
?>


bovenin het script toevoegen
 
Marco Hopster

Marco Hopster

21/03/2014 15:01:46
Quote Anchor link
Zodra ik die twee error regels ergens anders plaats, dan krijg ik meer meldingen te zien.

Ik zie ook : Undefined index: sqletje in /u3/webs/....... on line 12
en undefined variable: nffo in /u3/webs/...... on line 66

Toevoeging op 22/03/2014 01:47:06:

Is er iemand die weet hoe ik dit kan oplossen?

zit al weer een aantal uur te staren naar een veld, waar ik niet uit kom :(
Gewijzigd op 21/03/2014 15:37:51 door Marco Hopster
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.