Geen geldig emailadres

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »
Ruben kok

ruben kok

26/01/2012 09:29:12
Quote Anchor link
Ik heb een probleeem, elke keer als ik het formulier invul doet alles het behalve het email adres. Dan krijg ik namelijk elke keer: "Geen geldig mailadres ingevuld". Dit is opzich logisch maar ik krijg het nu constant elke keer als ik het formulier invul.
Captcha doet het overigens en het begon ook pas nadat ik de captcha had ingevoegd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
//Opencaptcha
if(file_get_contents("http://www.opencaptcha.com/validate.php?ans=".$_POST['code']."&img=".$_POST['img'])=='pass')
{

    //Hier hoeft niet perse iets in
}
else {
    //terugverwijzing als de code fout is ingevoerd
  header("LOCATION: ".$_SERVER['HTTP_REFERER']."?opencaptcha=failed");
}


//Database verbinding
      $con = mysql_connect("localhost","root","root");
    if (!$con)
      {

      echo "Verbinding is nu niet beschikbaar";
      }

    mysql_select_db("aanmeldig", $con);
//------------------

//Variablen defineren

$antiflood_time = time() + 120;
$cookie = explode(",", $_COOKIE['antiflood']);
$sql="INSERT INTO gegevens (voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, email)
VALUES
('$_POST[voornaam]','$_POST[achternaam]','$_POST[adres]','$_POST[postcode]','$_POST[woonplaats]','$_POST[mailadres]')"
;
//-----------------

//Antiflood

if ($cookie[1] >= 5)
{

    echo "<h1>Antiflood activated</h1>";
    
    echo "<p><b>Probeer het later opnieuw..</b></p>";
    exit();
}

elseif ($cookie[0] == $_SERVER['PHP_SELF'])
{

    $cookie[1]++;
    setcookie("antiflood", $_SERVER['PHP_SELF'] . "," . $cookie[1], $antiflood_time);
}

else
{
    setcookie("antiflood", "");
    setcookie("antiflood", $_SERVER['PHP_SELF'] . ",1", $antiflood_time);
}

//----------------

//Email checker

  function checkEmail($email) {
  if(preg_match("/^([a-zA-Z0-9])+([a-zA-Z0-9\._-])
  ↪*@([a-zA-Z0-9_-])+([a-zA-Z0-9\._-]+)+$/"
,
               $email)){
    list($username,$domain)=split('@',$email);
    if(!checkdnsrr($domain,'MX')) {
      return false;
    }

    return true;
               }

  return false;
  }

  if (isset($_REQUEST['mailadres']))
  {
//als mailadres is ingevuld, gaat ie door

  //check of het emailadres geldig is

  $mailcheck = checkEmail($_REQUEST['mailadres']);
  if ($mailcheck==FALSE)
    {

    echo "Geen geldig mailadres ingevuld!";
    }

//SQL query uitvoeren
if (!mysql_query($sql,$con))
  {

  echo "Verbinding met database mislukt";
  }

else {echo "U bent succesvol aangemeld";
}
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:36:27
 
Kris Peeters

Kris Peeters

26/01/2012 14:34:04
Quote Anchor link
Je hebt een vreemde volgorde om de dingen te doen.
Eerst vul je de $sql in, pas later valideer je het e-mailadres. Dus sowieso doe je niet veel met je validatie.

Dan definieer je een functie tussen je code die uitgevoerd wordt. Definieer je functies helemaal onderaan of bovenaan je php file.

Je beveiligt je post variabelen niet; je zet je server dus wagenwijd open voor hackers.

Verder is het probleem dat je meldt een deelprobleem dat je apart kan oplossen.
Haal eens die functie apart (aparte test.php) en controleer of ze werkt.

Ja, sorry hoor, maar er is nogal veel werk aan de winkel; een beetje veel om op te noemen.
 
Erik Kraijenoord

Erik Kraijenoord

26/01/2012 14:38:54
Quote Anchor link
@Kris
Ben het wel met je eens, vind het ook persoonlijk rommelig overkomen.
Dit soort dingen kan je beter netjes sorteren zodat het script niet onnodig veel handelingen heeft.
 
- SanThe -

- SanThe -

26/01/2012 16:28:47
 
Ruben kok

ruben kok

27/01/2012 09:04:11
Quote Anchor link


Heel erg bedankt, met dit werkt ie perfect :)
 
Roel -

Roel -

27/01/2012 10:16:23
Quote Anchor link
Ik mag hopen voor je dat die 'anti flood' niet de hele website blokkeert wanneer je vijf pagina's opvraagt, want dan komt niemand langer dan een minuut op je website.
 
Ruben kok

ruben kok

27/01/2012 10:25:36
Quote Anchor link
Roel van de Water op 27/01/2012 10:16:23:
Ik mag hopen voor je dat die 'anti flood' niet de hele website blokkeert wanneer je vijf pagina's opvraagt, want dan komt niemand langer dan een minuut op je website.


Nee, dat geld alleen voor deze pagina!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.