geen mail via hotmail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »
Rein Broekman

rein Broekman

02/11/2006 23:08:00
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen waarom ik met dit mail script niet altijd mail ontvang via hotmail.
in dit script vul je een mail adres van de ontvanger in
en een mail adres van de verzender.
als de mail adressen een hotmail adres zijn ontvang ik de mail niet altijd.
de functie checkmail heb ik er al uitgegooit maar toch werkt het niet.
als ik 2x een gmail adres invul werkt het wel.
kan iemand mij vertellen of dit door het script komt of door hotmail.
en wat ik er aan kan doen.
bvd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?
    
        
/*function checkmail($mail)
{
    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
} */

// geef e-mail adres op van ontvanger

$mail_ontv = "";

// als er niet op submit is gedrukt, of als er wel op is gedrukt maar niet alles ingevoerd is
if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !$_POST["maillist"]  || !$_POST['adres']  || !$_POST['postcode']  || !$_POST['woonplaats']  || !$_POST['artikel']  || !$_POST['aantal']  ))
{

    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))  
    {

        echo "Je bent je naam, e-mail adres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen. Ook kan het zijn ";
        echo "dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevuld.<p>";
    }

      
    // form + tabel
    echo "<table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">";
    echo "<form method=\"POST\" ACTION=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\">";
    
    echo "<tr><td class=\"style13\">Vul hier uw persoonlijke gegevens in.</td></tr>";
    
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // naam
    echo "<tr><td class=\"style10\">Naam:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"35\" name=\"naam\" value=\"" . $_POST['naam'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // adres
    echo "<tr><td class=\"style10\">Adres:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"25\" name=\"adres\" value=\"" . $_POST['adres'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // postcode
    echo "<tr><td class=\"style10\">Postcode:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"6\" name=\"postcode\" value=\"" . $_POST['postcode'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // woonplaats
    echo "<tr><td class=\"style10\">Woonplaats:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"20\" name=\"woonplaats\" value=\"" . $_POST['woonplaats'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // mail
    echo "<tr><td class=\"style10\">E-mail:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"35\" name=\"mail\" value=\"" . $_POST['mail'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    echo "<tr><td class=\"style13\">Vul hier uw te bestellen artikelen in.</td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikel\" value=\"" . $_POST['artikel'] . "\"></td></tr>";

    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantal\" value=\"" . $_POST['aantal'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikeltwee\" value=\"" . $_POST['artikeltwee'] . "\"></td></tr>";
 
    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantaltwee\" value=\"" . $_POST['aantaltwee'] . "\"></td></tr>";  
 
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikeldrie\" value=\"" . $_POST['artikeldrie'] . "\"></td></tr>";

    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantaldrie\" value=\"" . $_POST['aantaldrie'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikelvier\" value=\"" . $_POST['artikelvier'] . "\"></td></tr>";

    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantalvier\" value=\"" . $_POST['aantalvier'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";

    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";  
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // checkbox
    echo "<tr><td class=\"style10\"><input type=\"checkbox\" name=\"maillist\">Ik ga akkoord met de voorwaarden</td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
      
    // button
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\"></td></tr>";
    
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    echo "<tr><td class=\"style13\">Als wij uw gegevens ontvangen hebben krijgt u een bevestiging per e-mail</td></tr>";
    
    
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
      
    // sluit form + tabel
    echo "</form>";
    echo "</table>";
}

// versturen naar
else
{      
    // set datum
    $datum = date("d.m.Y H:i");
      
    // set ip
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      
    $inhoud_mail = "===================================================\n";
    $inhoud_mail .= "INGEVULD BESTEL FORMULIER\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "Naam: " . $_POST['naam'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Adres: " . $_POST['adres'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Postcode: " . $_POST['postcode'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Woonplaats: " . $_POST['woonplaats'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . $_POST['mail'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikel'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantal'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikeltwee'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantaltwee'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikeldrie'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantaldrie'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikelvier'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantalvier'] . "\n";
    $inhoud_mail .= $_POST['msggs'] . "\n\n";
    $inhoud_mail .= "ja ik heb de algemene voorwaarden gelezen\n";
    $inhoud_mail .= "Verstuurd op $datum via het ip " . $ip . "\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    
    $headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">";
    
    mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers);
      
    
    echo "Bedankt voor het plaatsen van de bestelling.";
    echo "U ontvangt een bericht als u bestelling verwerkt wordt.";  
    
    echo "We nemen alles serieus en zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie ";
    echo "die we binnen krijgen. Je e-mail adres zal nooit aan derden worden gegeven.";
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:59:57
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/11/2006 23:13:00
Quote Anchor link
Bij hotmail zijn de headers belangrijk. Download de PHP mailer class en werk daarmee, dan zal het wel lukken.
 
Rein Broekman

rein Broekman

02/11/2006 23:24:00
Quote Anchor link
dit is niet anders op te lossen dat ik bv een header meestuur in mijn php script. moet zeggen dat ik nog nooit met php mailer heb gewerkt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/11/2006 23:55:00
Quote Anchor link
Probeer het, en je zult er geen spijt van krijgen. Er zit goede documentatie bij.
 
Rein Broekman

rein Broekman

03/11/2006 00:01:00
Quote Anchor link
ok thanx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.