geen mail via hotmail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »
Rein Broekman

rein Broekman

02/11/2006 23:08:00
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen waarom ik met dit mail script niet altijd mail ontvang via hotmail.
in dit script vul je een mail adres van de ontvanger in
en een mail adres van de verzender.
als de mail adressen een hotmail adres zijn ontvang ik de mail niet altijd.
de functie checkmail heb ik er al uitgegooit maar toch werkt het niet.
als ik 2x een gmail adres invul werkt het wel.
kan iemand mij vertellen of dit door het script komt of door hotmail.
en wat ik er aan kan doen.
bvd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?
    
        
/*function checkmail($mail)
{
    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
} */

// geef e-mail adres op van ontvanger

$mail_ontv = "";

// als er niet op submit is gedrukt, of als er wel op is gedrukt maar niet alles ingevoerd is
if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !$_POST["maillist"]  || !$_POST['adres']  || !$_POST['postcode']  || !$_POST['woonplaats']  || !$_POST['artikel']  || !$_POST['aantal']  ))
{

    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))  
    {

        echo "Je bent je naam, e-mail adres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen. Ook kan het zijn ";
        echo "dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevuld.<p>";
    }

      
    // form + tabel
    echo "<table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">";
    echo "<form method=\"POST\" ACTION=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\">";
    
    echo "<tr><td class=\"style13\">Vul hier uw persoonlijke gegevens in.</td></tr>";
    
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // naam
    echo "<tr><td class=\"style10\">Naam:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"35\" name=\"naam\" value=\"" . $_POST['naam'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // adres
    echo "<tr><td class=\"style10\">Adres:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"25\" name=\"adres\" value=\"" . $_POST['adres'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // postcode
    echo "<tr><td class=\"style10\">Postcode:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"6\" name=\"postcode\" value=\"" . $_POST['postcode'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // woonplaats
    echo "<tr><td class=\"style10\">Woonplaats:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"20\" name=\"woonplaats\" value=\"" . $_POST['woonplaats'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // mail
    echo "<tr><td class=\"style10\">E-mail:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"35\" name=\"mail\" value=\"" . $_POST['mail'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    echo "<tr><td class=\"style13\">Vul hier uw te bestellen artikelen in.</td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikel\" value=\"" . $_POST['artikel'] . "\"></td></tr>";

    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantal\" value=\"" . $_POST['aantal'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikeltwee\" value=\"" . $_POST['artikeltwee'] . "\"></td></tr>";
 
    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantaltwee\" value=\"" . $_POST['aantaltwee'] . "\"></td></tr>";  
 
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikeldrie\" value=\"" . $_POST['artikeldrie'] . "\"></td></tr>";

    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantaldrie\" value=\"" . $_POST['aantaldrie'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikelvier\" value=\"" . $_POST['artikelvier'] . "\"></td></tr>";

    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantalvier\" value=\"" . $_POST['aantalvier'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";

    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";  
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // checkbox
    echo "<tr><td class=\"style10\"><input type=\"checkbox\" name=\"maillist\">Ik ga akkoord met de voorwaarden</td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
      
    // button
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\"></td></tr>";
    
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    echo "<tr><td class=\"style13\">Als wij uw gegevens ontvangen hebben krijgt u een bevestiging per e-mail</td></tr>";
    
    
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
      
    // sluit form + tabel
    echo "</form>";
    echo "</table>";
}

// versturen naar
else
{      
    // set datum
    $datum = date("d.m.Y H:i");
      
    // set ip
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      
    $inhoud_mail = "===================================================\n";
    $inhoud_mail .= "INGEVULD BESTEL FORMULIER\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "Naam: " . $_POST['naam'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Adres: " . $_POST['adres'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Postcode: " . $_POST['postcode'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Woonplaats: " . $_POST['woonplaats'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . $_POST['mail'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikel'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantal'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikeltwee'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantaltwee'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikeldrie'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantaldrie'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikelvier'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantalvier'] . "\n";
    $inhoud_mail .= $_POST['msggs'] . "\n\n";
    $inhoud_mail .= "ja ik heb de algemene voorwaarden gelezen\n";
    $inhoud_mail .= "Verstuurd op $datum via het ip " . $ip . "\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    
    $headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">";
    
    mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers);
      
    
    echo "Bedankt voor het plaatsen van de bestelling.";
    echo "U ontvangt een bericht als u bestelling verwerkt wordt.";  
    
    echo "We nemen alles serieus en zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie ";
    echo "die we binnen krijgen. Je e-mail adres zal nooit aan derden worden gegeven.";
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:51:29
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/11/2006 23:13:00
Quote Anchor link
Bij hotmail zijn de headers belangrijk. Download de PHP mailer class en werk daarmee, dan zal het wel lukken.
 
Rein Broekman

rein Broekman

02/11/2006 23:24:00
Quote Anchor link
dit is niet anders op te lossen dat ik bv een header meestuur in mijn php script. moet zeggen dat ik nog nooit met php mailer heb gewerkt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/11/2006 23:55:00
Quote Anchor link
Probeer het, en je zult er geen spijt van krijgen. Er zit goede documentatie bij.
 
Rein Broekman

rein Broekman

03/11/2006 00:01:00
Quote Anchor link
ok thanx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.