Geen mails verstuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »
Fabian Tack

Fabian Tack

16/02/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Hoi,

Gisteren had ik al een topic gemaakt, maar die fout was mooi opgelost. Nu zit ik met volgende fout. Ik wou dus een mail versturen via een webformulier dat ik zelf gemaakt heb. Nu geeft hij geen fouten meer (gelukkig) maar komen mijn mails niet door.

Eerst dacht ik dat het bij mijn host lag en dus heb ik zelf een server opgezet + mail() functie geinstaleerd. Nu krijg ik weer geen fouten maar als ik in het programma kijk die de mails verstuurd heeft hij ze allemaal ontvangen maar stuurt ze nooit door. Hoe komt dit? Foutje in mijn opstelling van server of in de code? Wel, hier is het script anders

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
<?
// --------------------------- //
// La Bella Maniella           //
// VZW LEJO                    //
//                             //
// Created by: Fabian Tack     //
// http://dhost.info/cftutk    //
//                             //
// V 1.0                       //
// --------------------------- //

// Fouten Checken

ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

// Alle belangerijke dingen ophalen
include('config.php');

// Toon Logo
echo '<img src="logo.jpg"><br><br>';

// Kijken welke actie er wordt gebruikt
if(isset($_POST['verzenden_form'])) {

// Eerst kijken of alles is ingevuld
if($_POST['naam'] == "") {
 echo '<b>ERROR: Je moet een naam invullen om verder te kunnen!</b><br><br><a href="./index.php">Probeer Opnieuw</a>';
}
elseif($_POST['email'] == "") {
 echo '<b>ERROR: Je moet je email adres invullen om verder te kunnen!</b><br><br><a href="./index.php">Probeer Opnieuw</a>';
}
elseif($_POST['personen'] == "") {
 echo '<b>ERROR: Je moet invullen met hoeveel mensen je komt om verder te kunnen!</b><br><br><a href="./index.php">Probeer Opnieuw</a>';
}
else {


 // Voeg alles in database
 $con = "INSERT INTO maniella (nam, mail, pers) VALUES ('".$_POST['naam']."', '".$_POST['email']."', '".$_POST['personen']."')";
 
if (mysql_query ($con)) {
 
 if (mysql_affected_rows ()) {
 
 $con = mysql_query("SELECT * FROM maniella WHERE nam = '".$_POST['naam']."'");
 $inf = mysql_fetch_array($con);
 
 // Mail Functie
 $tpc = "La Bella Maniella :: Bevestiging";

 // To send HTML mail, the Content-type header must be set
 $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
 $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

 // Additional headers
 $headers .= 'From: La Bella Maniella <[email protected]>' . "\r\n";
 
 $bericht = '
<html>
<head>
 <title>La Bella Maniella :: Activering</title>
</head>
<body>
<img src="logo.jpg"><br><br>
Beste '
.$_POST['naam'].',<br><br>
U hebt zonet uw plaats gereserveerd voor onze spaghettiavond.<br>
Om zeker te zijn dat je komt, moet je het bericht nog eens bevestigen.<br>
Klik op onderstaande link, Kan je die niet aanklikken, plak en koppier deze in uw browser.<br>
Zodra dit gedaan is, krijg je nog een mail met verdere instructies.<br>
<br>
<a href="http://dhost.info/cftutk/maiella/index.php?m=act&id='
.$inf['id'].'">http://dhost.info/cftutk/maiella/index.php?m=act&id='.$inf['id'].'</a><br>

<b>Met Vriendekijke Groeten,<br>
La Bella Maniella.</b>
</body>
</html>
'
;
 
 mail($_POST['email'], $tpc, $bericht, $headers);
 
 echo 'Uw aanvraag is ontvangen en wordt verwerkt.<br>U krijgt straks een mailtje waarin je moet bevestigen of je komt of niet.<br><br><b>Met Vriendelijke Groeten,<br>La Bella Maniella.</b>';
 
 }
else {
 
  echo '<b>ERROR: Er is een fout gebeurd in onze database!</b><br><br><a href="index.php">Probeer Opnieuw</a>';
  
 }
 
}
else {

  echo '<b>ERROR: Er is een fout gebeurd in onze database!</b><br><br><a href="index.php">Probeer Opnieuw</a>';

}

}


}
elseif ($_GET['m'] == "act" && $_GET['id'] != "") {

 // Bevestiging versturen naar algemeen e-mail adress

} else {
 echo '<table width="493" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" style="padding-left: 7px;">';

 echo '<tr>';
 echo '<td>';
 echo '<b>Het kookatelier van VZW Lejo organiseert dit jaar "La Bella Maniella"!</b><br><br>';
 echo 'La Bella Maniella is een Spaghetti-avond waarin wij wat geld proberen te verzamelen om iets tofs te doen met de groep..<br>
       Op deze website kan je je inschrijven voor dit eet-festijn. Het enigste wat je moet doen is onderstaand formulier in te vullen
       en de verdere instructies op te volgen.<br>
       De Spaghetti-avond zal doorgaan op .. Maart 2008 vanaf 18u tot 21u op de Nebo-Boot. Hoe er geraken? Klik hier voor de wegbeschrijving.<br>
       Binnenkort zal er nog meer info op deze site komen, dus zeker af en toe eens bekijken.'
;
 echo 'We hopen je dan te zien.<br><br>';
 
 echo '<font size="3"><b>Inschrijvingsformulier</b></font>';
 echo '<hr color="#000000" width="200" align="left">';
 
 echo '<form method="POST" action="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '">';
 
 echo '<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">';
 
 echo '<tr>';
 echo '<td width="30%"><b>Naam*</b></td>';
 echo '<td width="70%"><input type="text" size="30" name="naam" value=""></td>';
 echo '</tr>';
 
 echo '<tr>';
 echo '<td width="30%"><b>Email Adres*</b></td>';
 echo '<td width="70%"><input type="text" size="30" name="email" value=""></td>';
 echo '</tr>';
 
 echo '<tr>';
 echo '<td width="30%"><b>Aantal Personen*</b></td>';
 echo '<td width="70%"><input type="text" size="30" name="personen" value=""></td>';
 echo '</tr>';
 
 echo '<tr>';
 echo '<td width="30%" align="top" valign="top"><b>Eventuele Opmerkingen</b></td>';
 echo '<td width="70%"><textarea cols="40" rows="8" name="opmerkingen"></textarea></td>';
 echo '</tr>';
 
 echo '<tr>';
 echo '<td width="30%"><input type="submit" value="Inschrijven" name="verzenden_form"></td>';
 echo '<td width="70%"><input type="reset" value="Wis Velden" name="reset"></td>';
 echo '</tr>';
 
 echo '</table><br>';
 
 echo '</form>';
 
 echo '</td>';
 echo '</tr>';
 
 echo '<tr>';
 echo '<td width="70%"><font size="1"><i>* Verplichte velden</i></font></td>';
 echo '</tr>';
 
 echo '</table><br>';
 
 echo '<b>© 2008 VZW Lejo - Alle Rechten Voorbehouden</b>';

}


?>


Greetz
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:18:50
 
- SanThe -

- SanThe -

16/02/2008 17:21:00
Quote Anchor link
Fabian Tack schreef op 16.02.2008 17:16:
.... maar als ik in het programma kijk die de mails verstuurd heeft hij ze allemaal ontvangen maar stuurt ze nooit door. ....

Wat bedoel je hiermee?
 
Fabian Tack

Fabian Tack

16/02/2008 17:27:00
Quote Anchor link
Wel, Het programma waarmee de mails worden verstuurd is Mercury. Hier even een screenschotje van dat programmatje!
http://i26.tinypic.com/2dr8izo.jpg
 
- SanThe -

- SanThe -

16/02/2008 17:35:00
Quote Anchor link
Dat is een mailserver? Dan zal je die niet correct hebben geconfigureerd.
 
Fabian Tack

Fabian Tack

16/02/2008 21:34:00
Quote Anchor link
Oke, akkoord, maar hoe komt het dat het op mijn andere host niet werkt? en voor ik dit script aanpaste met HTML code's wel?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

16/02/2008 22:42:00
Quote Anchor link
Nog effe een tip: zet je mail() functie gedoetje in een if statement. Zo kun je in je script al checken of hij wel verzonden is. Anders geef je straks terug dat hij verzonden is terwijl hij helemaal niet verzonden is ; )..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/02/2008 23:27:00
Quote Anchor link
Tip: vergeet die hele mail functie van PHP en leer werken met de Swift mailer class. Ben je van al het gedoe af.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.