geen output

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:22:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik krijg geen output bij dit script? Ik zou echt niet weten wat er fout is.
bedankt!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php

session_start();
ob_start();
error_reporting(E_ALL);

// Toevoegen van de config.php, verander de directory als die in een andere map staat.
include_once("config.php");

// Opvragen van gegevens uit de db -> worden later gebruikt als variabelen.
$sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" .$_POST['gebruikersnaam'] . "'";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());;
$user_exist = mysql_num_rows($query) or die(mysql_error());;

if($_POST['aanmelden']){

    if(!$_POST['naam'] || !$_POST['wachtwoord'] || !$_POST['gebruikersnaam'] || !$_POST['email']){ // velden ingevuld?
    
        echo $rr, $r1;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }

    
    elseif(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $_POST['email'])){ // tekens?
    
        echo $rr, $r2;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }

    
    elseif(!eregi("[A-Za-z0-9-]", $_POST['gebruikersnaam'])){ // tekens?

        echo $rr, $r3;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }


    elseif($user_exist == 1){ // Controleren als de gebruikersnaam al in gebruik is.

        echo $rr, $r4;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }


    // Activation functie
    else {
    
        function
Activation($lengte = 10) {
        
            $tekens = array(a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, l, k, j, h, g, f, d, s, s, a, m, n, n, m, w, r, t, y, u, p);
            $random = '';
    
            for($i = 1; $i <= $lengte; $i++)
            $random .= $tekens[rand(0,10)];
    
            return strtoupper($random); //make capital a,b,c to A,B,C
        }

        // Activation oproepen en verzenden
        $activatiecode = Activatie();
    
        $headers  = 'MIME-Version: 1.0\n';
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n';
        $headers .= 'From: '.$webs_reg_name.' <'.webs_reg_mail.'>\n';
    
        $sql = 'INSERT INTO members (id, ondertitel, geslacht, avatar, gebruikersnaam, naam, wachtwoord, status, email, ip, activatie, datum) Values ("", "Nieuw Lid", "'.$_POST["geslacht"].'", "Geen", "'.$_POST["gebruikersnaam"].'", "'.$_POST["naam"].'", "'.$_POST["wachtwoord"].'", "Lid", "' . $_POST["email"] . '", "' . $_POST["ip"] . '", "'.$activatiecode.'", "'.$_POST["datum"].'")';
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        
        include_once ('email_template.php');
        mail(''.$_POST["email"].'', ''.$r5.' '.$webs_name.'' , $bericht ,$headers);
    
        // Melding met bericht dat het aanmelden gelukt is.
        echo $r6;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }
}


// Forumlier dat de user die wil aanmelden moet invullen. (Je kan de benamingen aanpassen.)
else {

    $date = date("d-m-Y H:i:s");
    $ipadres = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
?>

    <center><table><form method=POST action=aanmelden.php>
    <td><?= $r7 ?> <TD><input type=text name=gebruikersnaam maxlength='12' value= <? $_POST['gebruikersnaam'] ?> ><tr>
    <td><?= $r8 ?><TD><input type=text name=naam value= <? $_POST['naam'] ?> ><input type=hidden name=datum value= <? $date ?> ><tr>
    <td><?= $r9 ?> <TD><input type=password name=wachtwoord value= <? $_POST['wachtwoord'] ?> ><input type=hidden name=ip value= <? $ipadres ?> ><tr>
    <td><?= $r10 ?><TD><input type=text name=email value= <? $_POST['email'] ?> ><tr>
    <td><?= $r11 ?><TD><select name=geslacht><option value=Man> <?= $r12 ?> </option><option value=Vrouw> <?= $r13 ?> </option></select><tr>
    <td><td><input type=submit name=aanmelden value= <?= $r14 ?> ></form>
    </table>
<?
    
}

// Headers afsluiten om header errors te voorkomen
ob_end_flush();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:14:10
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 17:25:00
Quote Anchor link
Waar is error_reporting(E_ALL); gebleven?

Tevens ben je een hele berg quotes vergeten. $_POST[aanmelden] is fout, dit moet zijn $_POST['aanmelden']. Dus met quotes om de key.
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:29:00
Quote Anchor link
der klopt ook geen hole van dit script :

zie bovenstaande ^^

waar haal je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$rr, $r1;
vandaan? Er staan allerlei variabelen in dit script die zeker uit de lucht komen vallen?
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:33:00
Quote Anchor link
eff een opmerking
de var zitten allemaal in de dutch.lang file die in een include zit bij de config

bv.
// register page
$r0 = "aanmelden.php";
$r1 = "Een of meer velden werden niet (correct) ingevuld";
$r2 = "Een of meer tekens in uw opgegeven emailadres zijn niet toegestaan.";
$r3 = "Een of meer tekens in uw opgegeven gebruikersnaam zijn niet toegestaan.";
$r4 = "De gebruikersnaam is al in gebruik";

error reporting
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:35:00
Quote Anchor link
Gaat het niet fout in de query? Echo de query eens. Heb je trouwens al gedaan wat hierboven gezegd werdt?
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 17:38:00
Quote Anchor link
Quote:
met error_reporting(E_ALL); is het anders, wel errors
En welke errors zijn dat? Of kun je nu zelf wel even vooruit met debuggen?

Opmerking: Namen als $r0, $rr, etc. zijn natuurlijk waardeloze namen. Op een gegeven moment weet je echt niet meer wat daar in staat. Tip: Gebruik een array om al jouw foutmeldingen in te zetten, heb je alles netjes bij elkaar staan.
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:39:00
Quote Anchor link
alleen maar notices en daar ligt het denk ik niet aan
de r staat voor register.php. ik gebruik voor elke pagina de eerste letter en dan de cijfers voor in de lang. file. een array is idd niet slecht maar das voor later.

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 22

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 32

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 42

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 52

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 107

Notice: Undefined variable: SERVER in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\config.php on line 9
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:40:00
Quote Anchor link
is bovenstaande script global.php en geef ook eens lijn 7-13 ofzo van config.php
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:41:00
Quote Anchor link
config
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
// verbinden db
mysql_connect("localhost", "root", "root") or die("error: verbinden db");
mysql_select_db("scripting") or die("error: verbinden db");

include_once("global.php");

// Taal instellen
$lang = "plugins/$SERVER[LANGUAGE].lng";

if (file_exists($lang)) {
    
    include("plugins/$SERVER[LANGUAGE].lng");

}
else {
    
    include("plugins/dutch.lng");
}


?>


global
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php

// Controleren of de user verbannen is of al ingelogd is op de website.
if(IsSet($_COOKIE['gebruikersnaam']))
{

    $sql = "SELECT * FROM members WHERE wachtwoord='".$_COOKIE['hash']."' AND gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."' AND status!='Verbannen'";
    $query = @mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($lid) == 0)
        $ingelogd = 0;
    else
        $ingelogd  = 1;
        $gebruiker = mysql_fetch_assoc($lid);
}

else
{
    $ingelogd = 0;
}


// Als user ingelogt is -> IP updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $ip = getenv("REMOTE_ADDR");
    $sql = "UPDATE members SET ip='".$ip."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user ingelogt is -> Laatstonline updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $dat = date("d-m-Y H:i:s");
    $sql = "UPDATE members SET laatstonline='".$dat."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user ingelogt is -> Pagina waar die nu is updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $page = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
    $sql = "UPDATE members SET pagina='".$page."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user inlogt is -> Kijken als de account geactiveerd is en of hij al dan niet verbannen is.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" . $_COOKIE['gebruikersnaam'] . "' AND activatie='ja'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $list = mysql_fetch_object($query);

    if ($list->status == "Verbannen" || $list->strafpunten >= "$ban_aantal_wrsh"){
        echo $ban_melding;
        exit();
    }


    $tijd_ingelogt = time()-1;
    mysql_query("DELETE FROM online WHERE datum < '$tijd_ingelogt'");

    // Als de username in cookie en db overeenkomen -> time updaten.

    if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){
    
        $sql = "SELECT * FROM online WHERE gebruikersnaam='" . $_COOKIE['gebruikersnaam'] . "'";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $user_exist = mysql_num_rows($query);
        $list = mysql_fetch_object($query);
        
        if ($user_exist == 0){

            $dat1 = time();
            $pag1 = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
            
            $sql = "INSERT INTO online (id, gebruikersnaam, pagina, datum) Values ('', '".$_COOKIE['gebruikersnaam']."', '".$pag1."', '".$dat1."')";
            $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        }


        else {

        $dat2 = time();
        $pag2 = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
        
        $sql = "UPDATE online SET pagina='".$pag2."' AND datum='".$dat2."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

        }

    }

}

?>


het bovenstaande script heet aanmelden.php
volgens mij doen zullen die notices niet veel veranderen. ik heb de verbeterde aanmelden bovenaan deze pagina geplaatst
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:45:00
Quote Anchor link
okay opgelost:
ik heb de
// Opvragen van gegevens uit de db -> worden later gebruikt als variabelen.
$sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" .$_POST['gebruikersnaam'] . "'";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());;
$user_exist = mysql_num_rows($query) or die(mysql_error());; verplaats na de if omdat die variabele nog niet bestaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.