geen output

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:22:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik krijg geen output bij dit script? Ik zou echt niet weten wat er fout is.
bedankt!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php

session_start();
ob_start();
error_reporting(E_ALL);

// Toevoegen van de config.php, verander de directory als die in een andere map staat.
include_once("config.php");

// Opvragen van gegevens uit de db -> worden later gebruikt als variabelen.
$sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" .$_POST['gebruikersnaam'] . "'";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());;
$user_exist = mysql_num_rows($query) or die(mysql_error());;

if($_POST['aanmelden']){

    if(!$_POST['naam'] || !$_POST['wachtwoord'] || !$_POST['gebruikersnaam'] || !$_POST['email']){ // velden ingevuld?
    
        echo $rr, $r1;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }

    
    elseif(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $_POST['email'])){ // tekens?
    
        echo $rr, $r2;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }

    
    elseif(!eregi("[A-Za-z0-9-]", $_POST['gebruikersnaam'])){ // tekens?

        echo $rr, $r3;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }


    elseif($user_exist == 1){ // Controleren als de gebruikersnaam al in gebruik is.

        echo $rr, $r4;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }


    // Activation functie
    else {
    
        function
Activation($lengte = 10) {
        
            $tekens = array(a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, l, k, j, h, g, f, d, s, s, a, m, n, n, m, w, r, t, y, u, p);
            $random = '';
    
            for($i = 1; $i <= $lengte; $i++)
            $random .= $tekens[rand(0,10)];
    
            return strtoupper($random); //make capital a,b,c to A,B,C
        }

        // Activation oproepen en verzenden
        $activatiecode = Activatie();
    
        $headers  = 'MIME-Version: 1.0\n';
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n';
        $headers .= 'From: '.$webs_reg_name.' <'.webs_reg_mail.'>\n';
    
        $sql = 'INSERT INTO members (id, ondertitel, geslacht, avatar, gebruikersnaam, naam, wachtwoord, status, email, ip, activatie, datum) Values ("", "Nieuw Lid", "'.$_POST["geslacht"].'", "Geen", "'.$_POST["gebruikersnaam"].'", "'.$_POST["naam"].'", "'.$_POST["wachtwoord"].'", "Lid", "' . $_POST["email"] . '", "' . $_POST["ip"] . '", "'.$activatiecode.'", "'.$_POST["datum"].'")';
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        
        include_once ('email_template.php');
        mail(''.$_POST["email"].'', ''.$r5.' '.$webs_name.'' , $bericht ,$headers);
    
        // Melding met bericht dat het aanmelden gelukt is.
        echo $r6;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }
}


// Forumlier dat de user die wil aanmelden moet invullen. (Je kan de benamingen aanpassen.)
else {

    $date = date("d-m-Y H:i:s");
    $ipadres = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
?>

    <center><table><form method=POST action=aanmelden.php>
    <td><?= $r7 ?> <TD><input type=text name=gebruikersnaam maxlength='12' value= <? $_POST['gebruikersnaam'] ?> ><tr>
    <td><?= $r8 ?><TD><input type=text name=naam value= <? $_POST['naam'] ?> ><input type=hidden name=datum value= <? $date ?> ><tr>
    <td><?= $r9 ?> <TD><input type=password name=wachtwoord value= <? $_POST['wachtwoord'] ?> ><input type=hidden name=ip value= <? $ipadres ?> ><tr>
    <td><?= $r10 ?><TD><input type=text name=email value= <? $_POST['email'] ?> ><tr>
    <td><?= $r11 ?><TD><select name=geslacht><option value=Man> <?= $r12 ?> </option><option value=Vrouw> <?= $r13 ?> </option></select><tr>
    <td><td><input type=submit name=aanmelden value= <?= $r14 ?> ></form>
    </table>
<?
    
}

// Headers afsluiten om header errors te voorkomen
ob_end_flush();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 13:43:11
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 17:25:00
Quote Anchor link
Waar is error_reporting(E_ALL); gebleven?

Tevens ben je een hele berg quotes vergeten. $_POST[aanmelden] is fout, dit moet zijn $_POST['aanmelden']. Dus met quotes om de key.
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:29:00
Quote Anchor link
der klopt ook geen hole van dit script :

zie bovenstaande ^^

waar haal je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$rr, $r1;
vandaan? Er staan allerlei variabelen in dit script die zeker uit de lucht komen vallen?
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:33:00
Quote Anchor link
eff een opmerking
de var zitten allemaal in de dutch.lang file die in een include zit bij de config

bv.
// register page
$r0 = "aanmelden.php";
$r1 = "Een of meer velden werden niet (correct) ingevuld";
$r2 = "Een of meer tekens in uw opgegeven emailadres zijn niet toegestaan.";
$r3 = "Een of meer tekens in uw opgegeven gebruikersnaam zijn niet toegestaan.";
$r4 = "De gebruikersnaam is al in gebruik";

error reporting
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:35:00
Quote Anchor link
Gaat het niet fout in de query? Echo de query eens. Heb je trouwens al gedaan wat hierboven gezegd werdt?
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 17:38:00
Quote Anchor link
Quote:
met error_reporting(E_ALL); is het anders, wel errors
En welke errors zijn dat? Of kun je nu zelf wel even vooruit met debuggen?

Opmerking: Namen als $r0, $rr, etc. zijn natuurlijk waardeloze namen. Op een gegeven moment weet je echt niet meer wat daar in staat. Tip: Gebruik een array om al jouw foutmeldingen in te zetten, heb je alles netjes bij elkaar staan.
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:39:00
Quote Anchor link
alleen maar notices en daar ligt het denk ik niet aan
de r staat voor register.php. ik gebruik voor elke pagina de eerste letter en dan de cijfers voor in de lang. file. een array is idd niet slecht maar das voor later.

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 22

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 32

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 42

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 52

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 107

Notice: Undefined variable: SERVER in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\config.php on line 9
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:40:00
Quote Anchor link
is bovenstaande script global.php en geef ook eens lijn 7-13 ofzo van config.php
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:41:00
Quote Anchor link
config
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
// verbinden db
mysql_connect("localhost", "root", "root") or die("error: verbinden db");
mysql_select_db("scripting") or die("error: verbinden db");

include_once("global.php");

// Taal instellen
$lang = "plugins/$SERVER[LANGUAGE].lng";

if (file_exists($lang)) {
    
    include("plugins/$SERVER[LANGUAGE].lng");

}
else {
    
    include("plugins/dutch.lng");
}


?>


global
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php

// Controleren of de user verbannen is of al ingelogd is op de website.
if(IsSet($_COOKIE['gebruikersnaam']))
{

    $sql = "SELECT * FROM members WHERE wachtwoord='".$_COOKIE['hash']."' AND gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."' AND status!='Verbannen'";
    $query = @mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($lid) == 0)
        $ingelogd = 0;
    else
        $ingelogd  = 1;
        $gebruiker = mysql_fetch_assoc($lid);
}

else
{
    $ingelogd = 0;
}


// Als user ingelogt is -> IP updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $ip = getenv("REMOTE_ADDR");
    $sql = "UPDATE members SET ip='".$ip."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user ingelogt is -> Laatstonline updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $dat = date("d-m-Y H:i:s");
    $sql = "UPDATE members SET laatstonline='".$dat."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user ingelogt is -> Pagina waar die nu is updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $page = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
    $sql = "UPDATE members SET pagina='".$page."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user inlogt is -> Kijken als de account geactiveerd is en of hij al dan niet verbannen is.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" . $_COOKIE['gebruikersnaam'] . "' AND activatie='ja'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $list = mysql_fetch_object($query);

    if ($list->status == "Verbannen" || $list->strafpunten >= "$ban_aantal_wrsh"){
        echo $ban_melding;
        exit();
    }


    $tijd_ingelogt = time()-1;
    mysql_query("DELETE FROM online WHERE datum < '$tijd_ingelogt'");

    // Als de username in cookie en db overeenkomen -> time updaten.

    if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){
    
        $sql = "SELECT * FROM online WHERE gebruikersnaam='" . $_COOKIE['gebruikersnaam'] . "'";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $user_exist = mysql_num_rows($query);
        $list = mysql_fetch_object($query);
        
        if ($user_exist == 0){

            $dat1 = time();
            $pag1 = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
            
            $sql = "INSERT INTO online (id, gebruikersnaam, pagina, datum) Values ('', '".$_COOKIE['gebruikersnaam']."', '".$pag1."', '".$dat1."')";
            $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        }


        else {

        $dat2 = time();
        $pag2 = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
        
        $sql = "UPDATE online SET pagina='".$pag2."' AND datum='".$dat2."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

        }

    }

}

?>


het bovenstaande script heet aanmelden.php
volgens mij doen zullen die notices niet veel veranderen. ik heb de verbeterde aanmelden bovenaan deze pagina geplaatst
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:45:00
Quote Anchor link
okay opgelost:
ik heb de
// Opvragen van gegevens uit de db -> worden later gebruikt als variabelen.
$sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" .$_POST['gebruikersnaam'] . "'";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());;
$user_exist = mysql_num_rows($query) or die(mysql_error());; verplaats na de if omdat die variabele nog niet bestaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.