geen output

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 11:43:04
Quote Anchor link
Onderstaande code geeft geen output bij regel 35 van het script "echo $row[name];"
Indien de select name from j_jtmb_members_directory l where l.user_id=186 wordt toegepast dan krijg ik wel de naam. ik heb al gekeken of de $_REQUEST["code"] wel meekwam door een echo te gebruiken, maar die werdt netjes aangegeven.

Waar gaat het fout. Ik kwam her en der al opmerkingen tegen dat je beter geen mysql_ statements meer moest gebruiken, maar helaas ben ik erg nieuw met php en mysql en ben ik bezig een oude site met specifieke code in joomla te verweven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    if (empty($_REQUEST["code"]) != 1)
    {

        $sql =     'SELECT * '.
                'FROM j_jtmb_members_directory l '.
                'WHERE l.user_id=' . $_REQUEST["code"];            
        $result = mysql_query($sql);
        $row = mysql_fetch_array($result);
    }

?>


<html>

<head>
<link REL="STYLESHEET" TYPE="text/css" HREF="/.include/template.css">
<title>Wijzigen Ledenlijst</title>
</head>

<body >
<table width="100%" border="0">
<tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
              $mi
= "beheer";
            //include('../menu/menu.php');
        ?>

</td>
<td>
<h1> Verzamelstaat overzicht </h1>
<h2>van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
         echo $row[name];

?>
</h2>
<p align="right"><a href="/beheer/beheer_ledenlijst.php">Naar de
ledenlijst> </a></p>
<p align="left"><a href="wijzig_staat1ster.php?code=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_REQUEST["code"];?>
">1* opleidingsresultaten</a></p>
<p align="left"><a href="wijzig_staat2ster1.php?code=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_REQUEST["code"];?>
">2* opleidingsresultaten </a> </p></td>
</tr>
</table>
</body>

</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:07:57
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

21/03/2013 11:58:17
Quote Anchor link
Misschien $row[name]; veranderen naar $row["name"];
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2013 12:08:02
Quote Anchor link
De function empty() geeft alleen true of false return.
Je query is lek. Zie sql-injection.
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 12:44:02
Quote Anchor link
Ik snap het feit dat de query lek is, maar dat is nu voor latere zorg.
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

21/03/2013 13:50:29
Quote Anchor link
Waar komt de $_REQUEST['code'] vandaan?
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 14:01:53
Quote Anchor link
Die wordt meegegeven uit een ander script.
Als ik die echter weg laat en in de query gewoon een bestaande code gebruik dan blijft de $row(name) ook nog leeg, terwijl bij een query op de databasee wel een resultaat wordt weergegeven.

Toevoeging op 21/03/2013 14:15:25:

geprobeerd de code te wijzigen

$sql= 'SELECT * '.
'FROM j_jtmb_members_directory l, param p '.
'WHERE l.user_id = p.var' ;
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($result);

nog geen resultaat

de query laat op de database wel resultaat zien, dus het moet ergens in de

$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($result);
Gewijzigd op 21/03/2013 14:39:08 door Martin Kleijn
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2013 14:27:31
Quote Anchor link
Misschien mislukt die query wel.
Bouw foutafhandeling in.
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 15:08:16
Quote Anchor link
de query los op de database loslaten geeft wel resultaat, dus dat is het niet

en ik ben ook nog een 'echte' beginner, dus dat is makkelijker gezegd dan voor mij gedaan

$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($result);

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in
Gewijzigd op 21/03/2013 16:59:53 door Martin Kleijn
 
Jasper DS

Jasper DS

21/03/2013 19:59:58
Quote Anchor link
Typisch geval van het ontbreken van een foutafhandeling. Kijk even naar deze foutafhandeling. En zoek op SQL-injection, zoals Santhe als zei, je script is lek!
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 20:33:41
Quote Anchor link
Ik heb het script aangepast
en de query opgebouwd zoals in het voorbeeld van de foutafhandeling.
Hiermee is mijn probleem opgelost.

Bedankt!
Gewijzigd op 21/03/2013 20:39:05 door Martin Kleijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.