geen output

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 11:43:04
Quote Anchor link
Onderstaande code geeft geen output bij regel 35 van het script "echo $row[name];"
Indien de select name from j_jtmb_members_directory l where l.user_id=186 wordt toegepast dan krijg ik wel de naam. ik heb al gekeken of de $_REQUEST["code"] wel meekwam door een echo te gebruiken, maar die werdt netjes aangegeven.

Waar gaat het fout. Ik kwam her en der al opmerkingen tegen dat je beter geen mysql_ statements meer moest gebruiken, maar helaas ben ik erg nieuw met php en mysql en ben ik bezig een oude site met specifieke code in joomla te verweven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    if (empty($_REQUEST["code"]) != 1)
    {

        $sql =     'SELECT * '.
                'FROM j_jtmb_members_directory l '.
                'WHERE l.user_id=' . $_REQUEST["code"];            
        $result = mysql_query($sql);
        $row = mysql_fetch_array($result);
    }

?>


<html>

<head>
<link REL="STYLESHEET" TYPE="text/css" HREF="/.include/template.css">
<title>Wijzigen Ledenlijst</title>
</head>

<body >
<table width="100%" border="0">
<tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
              $mi
= "beheer";
            //include('../menu/menu.php');
        ?>

</td>
<td>
<h1> Verzamelstaat overzicht </h1>
<h2>van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
         echo $row[name];

?>
</h2>
<p align="right"><a href="/beheer/beheer_ledenlijst.php">Naar de
ledenlijst> </a></p>
<p align="left"><a href="wijzig_staat1ster.php?code=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_REQUEST["code"];?>
">1* opleidingsresultaten</a></p>
<p align="left"><a href="wijzig_staat2ster1.php?code=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_REQUEST["code"];?>
">2* opleidingsresultaten </a> </p></td>
</tr>
</table>
</body>

</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:40:09
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

21/03/2013 11:58:17
Quote Anchor link
Misschien $row[name]; veranderen naar $row["name"];
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2013 12:08:02
Quote Anchor link
De function empty() geeft alleen true of false return.
Je query is lek. Zie sql-injection.
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 12:44:02
Quote Anchor link
Ik snap het feit dat de query lek is, maar dat is nu voor latere zorg.
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

21/03/2013 13:50:29
Quote Anchor link
Waar komt de $_REQUEST['code'] vandaan?
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 14:01:53
Quote Anchor link
Die wordt meegegeven uit een ander script.
Als ik die echter weg laat en in de query gewoon een bestaande code gebruik dan blijft de $row(name) ook nog leeg, terwijl bij een query op de databasee wel een resultaat wordt weergegeven.

Toevoeging op 21/03/2013 14:15:25:

geprobeerd de code te wijzigen

$sql= 'SELECT * '.
'FROM j_jtmb_members_directory l, param p '.
'WHERE l.user_id = p.var' ;
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($result);

nog geen resultaat

de query laat op de database wel resultaat zien, dus het moet ergens in de

$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($result);
Gewijzigd op 21/03/2013 14:39:08 door Martin Kleijn
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2013 14:27:31
Quote Anchor link
Misschien mislukt die query wel.
Bouw foutafhandeling in.
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 15:08:16
Quote Anchor link
de query los op de database loslaten geeft wel resultaat, dus dat is het niet

en ik ben ook nog een 'echte' beginner, dus dat is makkelijker gezegd dan voor mij gedaan

$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($result);

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in
Gewijzigd op 21/03/2013 16:59:53 door Martin Kleijn
 
Jasper DS

Jasper DS

21/03/2013 19:59:58
Quote Anchor link
Typisch geval van het ontbreken van een foutafhandeling. Kijk even naar deze foutafhandeling. En zoek op SQL-injection, zoals Santhe als zei, je script is lek!
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 20:33:41
Quote Anchor link
Ik heb het script aangepast
en de query opgebouwd zoals in het voorbeeld van de foutafhandeling.
Hiermee is mijn probleem opgelost.

Bedankt!
Gewijzigd op 21/03/2013 20:39:05 door Martin Kleijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.