geen sessies aangemaakt...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
The Pope

The Pope

29/08/2005 12:12:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb laatst een topic gemaakt met de vraag of het gebruik van sessies wel veilig is voor een loginscript, er was verteld dat het wel veilig was als je het koppelt aan het ip-adres, dit heb ik geprobeerd maar bij het inloggen wil hij geen sessies onthouden.
dit is het loginscript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
require("includes/database.php");
session_start();
ob_start();
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?
      if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
      // alles ingevult?
      if(empty($_POST["usrname"])){
      header("Location:index.php");
      }

      if(empty($_POST["pass"])){
      header("Location:index.php");
      }

      // alles ingevult kijken of username bestaad.
      if(!empty($_POST["usrname"]) && !empty($_POST["pass"])){
      $name = mysql_query("SELECT usrname FROM soc_users WHERE usrname='".$_POST["usrname"]."'");
      $nameck = mysql_num_rows($name);
      if($nameck == 0){
        header("Location:index.php");
      }

      if($nameck == 1){
      $pass = mysql_query("SELECT * FROM soc_users WHERE usrname='".$_POST["usrname"]."'");
      $passo = mysql_fetch_assoc($pass);
      $spass = md5($_POST["pass"]);
      if($passo["pass"] == $spass){    
      $_SESSION["soc_usr_name"] == $passo["usrname"];
      $_SESSION["soc_usr_ip"] == $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/game/");
      }

      else{
      header("Location:index.php");
      }
      }
      }
      }

      ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:41:35
 
Jelmer -

Jelmer -

29/08/2005 12:37:00
Quote Anchor link
Waarom twee maal een query?
1 keer is meer dan genoeg toch?
SELECT * FROM users where username = addslashes($_POST['username']) AND password = md5($_POST['password'])

Dan wordt je hele script al een stuk simpeler
 
Han eev

Han eev

29/08/2005 13:39:00
Quote Anchor link
Als hij de sessies niet wil onhouden moet je ff gaan zoeken of er al een $variable bestaat die deze zelfde naam heeft als de sessie zo ja dan word het over genomen en dan doet hij het niet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2005 13:45:00
Quote Anchor link
de regel session_start () moet als eerste in je script staan. Daarna pas de require doen.
Gewijzigd op 29/08/2005 13:45:00 door Jan Koehoorn
 
The Pope

The Pope

29/08/2005 14:34:00
Quote Anchor link
ik heb het script vereenvoudigd zoals Jelmer dat aangaf.
voor zover ik kan zien is er (nu) geen variable die dezelfde naam heeft als de sessie, en heb session_start() bovenaan staan.
Het nieuwe script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?
session_start();
ob_start();
require("includes/database.php");
      if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
      // alles ingevult?
      if(empty($_POST["usrname"])){
      header("Location:index.php");
      }

      if(empty($_POST["pass"])){
      header("Location:index.php");
      }

      // alles ingevult kijken of username bestaad.
      if(!empty($_POST["usrname"]) && !empty($_POST["pass"])){
      $query = mysql_query("SELECT * FROM soc_users WHERE usrname='".$_POST["usrname"]."' AND pass='".md5($_POST["pass"])."'");
      if(mysql_num_rows($query) == "0"){
      header("Location:index.php");
      }

      if(mysql_num_rows($query) == "1"){
      $_SESSION["soc_usr_name"] == $_POST["usrname"];
      $_SESSION["soc_usr_ip"] == $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/game");
      }

      else{
      header("Location:index.php");
      }
      }
      }

      ?>


hij maakt de sessie nog steeds niet aan, maar ik vraag me af of het misschien ook aan het check-script kan liggen:
want bovenstaand script werkt wel als ik deze niet include.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
if($_SESSION["soc_usr_name"] == ""){
header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/");
}

if($_SESSION["soc_usr_ip"] == ""){
header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/");
}

?>


bovenaan de pagina's waar deze op geïncluded wordt staat session_start();
Gewijzigd op 29/08/2005 14:35:00 door The Pope
 
Han eev

Han eev

29/08/2005 15:15:00
Quote Anchor link
Als de sessie niet bestaat of als het leeg is gaat hij naar de header dus in denk dat het komt doordat hij niet bestaat.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2005 15:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
      if(mysql_num_rows($query) == "0"){
      header("Location:index.php");
      }

      if(mysql_num_rows($query) == "1"){
?>


Het resultaat van mysql_num_rows is een integer en geen string. Haal de dubbele aanhalingstekens om die 0 en die 1 eens weg?
 
Casper

Casper

29/08/2005 16:41:00
Quote Anchor link
Volgens mij moet ob_start() nog boven session_start()
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2005 17:04:00
Quote Anchor link
Dit kan ook korter:

if(empty($_POST["usrname"])){
header("Location:index.php");
}
if(empty($_POST["pass"])){
header("Location:index.php");
}

Namelijk:

if(empty($_POST["usrname"]) OR empty($_POST["pass"]))
{
header("Location:index.php");
}
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2005 17:14:00
Quote Anchor link
Ik wist niet dat PHP ook OR kende? Dat is toch || ?
 
Casper

Casper

29/08/2005 17:31:00
Quote Anchor link
kan allebei Jan, je kan ook AND doen ipv &&
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.