geen sessies aangemaakt...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »
The Pope

The Pope

29/08/2005 12:12:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb laatst een topic gemaakt met de vraag of het gebruik van sessies wel veilig is voor een loginscript, er was verteld dat het wel veilig was als je het koppelt aan het ip-adres, dit heb ik geprobeerd maar bij het inloggen wil hij geen sessies onthouden.
dit is het loginscript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
require("includes/database.php");
session_start();
ob_start();
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?
      if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
      // alles ingevult?
      if(empty($_POST["usrname"])){
      header("Location:index.php");
      }

      if(empty($_POST["pass"])){
      header("Location:index.php");
      }

      // alles ingevult kijken of username bestaad.
      if(!empty($_POST["usrname"]) && !empty($_POST["pass"])){
      $name = mysql_query("SELECT usrname FROM soc_users WHERE usrname='".$_POST["usrname"]."'");
      $nameck = mysql_num_rows($name);
      if($nameck == 0){
        header("Location:index.php");
      }

      if($nameck == 1){
      $pass = mysql_query("SELECT * FROM soc_users WHERE usrname='".$_POST["usrname"]."'");
      $passo = mysql_fetch_assoc($pass);
      $spass = md5($_POST["pass"]);
      if($passo["pass"] == $spass){    
      $_SESSION["soc_usr_name"] == $passo["usrname"];
      $_SESSION["soc_usr_ip"] == $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/game/");
      }

      else{
      header("Location:index.php");
      }
      }
      }
      }

      ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:05:22
 
Jelmer -

Jelmer -

29/08/2005 12:37:00
Quote Anchor link
Waarom twee maal een query?
1 keer is meer dan genoeg toch?
SELECT * FROM users where username = addslashes($_POST['username']) AND password = md5($_POST['password'])

Dan wordt je hele script al een stuk simpeler
 
Han eev

Han eev

29/08/2005 13:39:00
Quote Anchor link
Als hij de sessies niet wil onhouden moet je ff gaan zoeken of er al een $variable bestaat die deze zelfde naam heeft als de sessie zo ja dan word het over genomen en dan doet hij het niet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2005 13:45:00
Quote Anchor link
de regel session_start () moet als eerste in je script staan. Daarna pas de require doen.
Gewijzigd op 29/08/2005 13:45:00 door Jan Koehoorn
 
The Pope

The Pope

29/08/2005 14:34:00
Quote Anchor link
ik heb het script vereenvoudigd zoals Jelmer dat aangaf.
voor zover ik kan zien is er (nu) geen variable die dezelfde naam heeft als de sessie, en heb session_start() bovenaan staan.
Het nieuwe script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?
session_start();
ob_start();
require("includes/database.php");
      if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
      // alles ingevult?
      if(empty($_POST["usrname"])){
      header("Location:index.php");
      }

      if(empty($_POST["pass"])){
      header("Location:index.php");
      }

      // alles ingevult kijken of username bestaad.
      if(!empty($_POST["usrname"]) && !empty($_POST["pass"])){
      $query = mysql_query("SELECT * FROM soc_users WHERE usrname='".$_POST["usrname"]."' AND pass='".md5($_POST["pass"])."'");
      if(mysql_num_rows($query) == "0"){
      header("Location:index.php");
      }

      if(mysql_num_rows($query) == "1"){
      $_SESSION["soc_usr_name"] == $_POST["usrname"];
      $_SESSION["soc_usr_ip"] == $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/game");
      }

      else{
      header("Location:index.php");
      }
      }
      }

      ?>


hij maakt de sessie nog steeds niet aan, maar ik vraag me af of het misschien ook aan het check-script kan liggen:
want bovenstaand script werkt wel als ik deze niet include.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
if($_SESSION["soc_usr_name"] == ""){
header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/");
}

if($_SESSION["soc_usr_ip"] == ""){
header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/");
}

?>


bovenaan de pagina's waar deze op geïncluded wordt staat session_start();
Gewijzigd op 29/08/2005 14:35:00 door The Pope
 
Han eev

Han eev

29/08/2005 15:15:00
Quote Anchor link
Als de sessie niet bestaat of als het leeg is gaat hij naar de header dus in denk dat het komt doordat hij niet bestaat.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2005 15:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
      if(mysql_num_rows($query) == "0"){
      header("Location:index.php");
      }

      if(mysql_num_rows($query) == "1"){
?>


Het resultaat van mysql_num_rows is een integer en geen string. Haal de dubbele aanhalingstekens om die 0 en die 1 eens weg?
 
Casper

Casper

29/08/2005 16:41:00
Quote Anchor link
Volgens mij moet ob_start() nog boven session_start()
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2005 17:04:00
Quote Anchor link
Dit kan ook korter:

if(empty($_POST["usrname"])){
header("Location:index.php");
}
if(empty($_POST["pass"])){
header("Location:index.php");
}

Namelijk:

if(empty($_POST["usrname"]) OR empty($_POST["pass"]))
{
header("Location:index.php");
}
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2005 17:14:00
Quote Anchor link
Ik wist niet dat PHP ook OR kende? Dat is toch || ?
 
Casper

Casper

29/08/2005 17:31:00
Quote Anchor link
kan allebei Jan, je kan ook AND doen ipv &&
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.