Geen waarde uit Array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »
Zack Smulders

Zack Smulders

19/07/2012 22:44:54
Quote Anchor link
Hi allemaal,

Voor de meeste waarschijnlijk een beginnersfout, maar op een of andere manier lukt het mij niet de volgende code het juiste resultaat te laten tonen:

function getwaarde() {

var waarde = new Array();
waarde[1]="waarde1"
waarde[2]="waarde2"


for (var i = 0; i < waarde.length ; i++){
var toonwaarde = waarde[i+1];
}
return toonwaarde;

}

Wat ik wil is dat eerst de 1e waarde wordt getoond, dan de 2e etc. Het lukt mij om 1 waarde te tonen, maar niet om de hele string te doorlopen.

Weet iemand wat ik verkeerd doe? Ergens een } verkeerd? Onlogische code? Ik kijk er nu een uur naar maar ik kom er niet uit. Ook niet met mijn Dummies boek.

Elke hulp wordt gewaardeerd....
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:13:29
 
Bart V B

Bart V B

19/07/2012 22:47:50
Quote Anchor link
een ; erachter. En volgens mij moet je met een 0 beginnen..

edit bij nader inzicht..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
var len=waarde.length;
 for (var i = 0; i < len ; i++){
var toonwaarde = waarde[i];
}
Gewijzigd op 19/07/2012 22:59:38 door Bart V B
 
Zack Smulders

Zack Smulders

19/07/2012 22:57:28
Quote Anchor link
Dank Bart, ik ga het direct proberen.
 
Roel -

Roel -

19/07/2012 22:58:16
Quote Anchor link
Het komt omdat je maar één keer in een functie een return kan doen. Je moet het uit de functie halen en dan bijvoorbeeld alert(waarde) doen om het uit te lezen.
 
Zack Smulders

Zack Smulders

19/07/2012 23:07:54
Quote Anchor link
Hi Roel, met alert krijg ik letterlijk de teksten "waarde1", "waarde2" terug, terwijl hierachter een foto zit. Met de code zoals boven, dus zonder alert maar met return krijg ik alleen de 1e foto terug. Ik wil echter, na een druk op de knop naar foto twee gaan (met naam "waarde2" in voorbeeld).

Ik hoop dat ik het een beetje goed uitleg, in elk geval bedankt voor de hulp!
 
Erwin H

Erwin H

19/07/2012 23:40:36
Quote Anchor link
1: wil je 1 waarde uit de functie terug krijgen, of meerdere per aanroep? Bij meerdere geldt wat Roel al zegt, dat gaat niet. Return kan je maar 1 keer doen.
2: hoe weet je welk element/waarde je wilt hebben? Zoals het er nu staat zal je altijd en elke keer hetzelfde krijgen. Er is namelijk niets variabels op basis waarvan de juiste waarde geselecteerd kan worden.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

19/07/2012 23:45:58
Quote Anchor link
je set de var toonwaarde steeds met je huidige array key van de for loop.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
function getWaarde() {
    var waarde = new Array();

    waarde[1]="waarde1";
    waarde[2]="waarde2";

    var toonwaarde;

    for (var i = 0; i < waarde.length ; i++){
        toonwaarde += waarde[i+1];
    }

    return toonwaarde;
}

document.write(getWaarde()); //waarde1waarde2


En een array hoor je met 0 te beginnen...
Gewijzigd op 19/07/2012 23:47:29 door Joakim Broden
 
Zack Smulders

Zack Smulders

19/07/2012 23:49:08
Quote Anchor link
Erwin H op 19/07/2012 23:40:36:
1: wil je 1 waarde uit de functie terug krijgen, of meerdere per aanroep? Bij meerdere geldt wat Roel al zegt, dat gaat niet. Return kan je maar 1 keer doen.
2: hoe weet je welk element/waarde je wilt hebben? Zoals het er nu staat zal je altijd en elke keer hetzelfde krijgen. Er is namelijk niets variabels op basis waarvan de juiste waarde geselecteerd kan worden.


Hi Erwin,

Wat ik probeer te doen, is het volgende:

een aantal foto's, die ik benoem in de array 1 voor 1 laten zien. Foto 1, druk op de knop of na x seconde, foto 2, druk op de knop of na x seconde, foto 3 etc.
 
Erwin H

Erwin H

20/07/2012 00:07:49
Quote Anchor link
Dan zal je dus iets mee moeten geven aan de functie om te kunnen bepalen welke waarde je terug wilt krijgen. Anders blijf je elke keer dezelfde zien. Verder zou ik ook niet de array elke keer opnieuw aanmaken, maar een keer in het begin.

Feitelijk dus een andere opzet....
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
var waarde = new Array();

//javascript begint altijd bij nul, goed idee om dat zelf ook te doen
waarde[0] = waarde0;
waarde[1] = waarde1;

//onthoud de huidige
var huidige_waarde = 0;

//functie om aan te roepen in de onclick
function toon_volgende(){
  //hoog de huidige met 1 op
  ++huidige_waarde;

  //controleer of je niet buiten de array komt
  if (huidige_waarde >= waarde.length){
    huidige_waarde = 0;
  }

  //geef de juiste waarde terug
  return waarde[huidige_waarde];
}
 
Zack Smulders

Zack Smulders

20/07/2012 00:13:13
Quote Anchor link
Erwin H op 20/07/2012 00:07:49:
Dan zal je dus iets mee moeten geven aan de functie om te kunnen bepalen welke waarde je terug wilt krijgen. Anders blijf je elke keer dezelfde zien. Verder zou ik ook niet de array elke keer opnieuw aanmaken, maar een keer in het begin.

Feitelijk dus een andere opzet....
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
var waarde = new Array();

//javascript begint altijd bij nul, goed idee om dat zelf ook te doen
waarde[0] = waarde0;
waarde[1] = waarde1;

//onthoud de huidige
var huidige_waarde = 0;

//functie om aan te roepen in de onclick
function toon_volgende(){
  //hoog de huidige met 1 op
  ++huidige_waarde;

  //controleer of je niet buiten de array komt
  if (huidige_waarde >= waarde.length){
    huidige_waarde = 0;
  }

  //geef de juiste waarde terug
  return waarde[huidige_waarde];
}


Dank je Erwin, ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt. Hoop niet dat dit je teveel tijd kostte. Ik ga er morgen verder mee. Dank en goede nacht.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/07/2012 08:39:38
Quote Anchor link
Of zoek eens op (photo)slider met Google.
Zijn genoeg scripts waarmee je foto's kunt tonen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.