Gegeven niet uitlezen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Bob Duisters

Bob Duisters

21/02/2009 00:30:00
Quote Anchor link
Beste lezers,

Ik ben een beginner dus heb hier niet zo veel ervaring mee.
Ik heb een website en nou wou ik een simpel nieuwssysteempje gebruiken voor mijn home page, dit is de code de ik gebruikt heb.
in config.php staat alleen de gegevens om in de database in te loggen.
Hij geeft een error weet iemand hoe dit kan?
hieronden de pagina:
http://www.bobbob.nl/test/nieuws.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php include("config.php"); ?>
<?php
$news_SQL
="SELECT * FROM news ORDER BY news_datetime DESC";
$news_result=mysql_query($news_SQL);
?>

<?php
while($news=mysql_fetch_array($news_result)){
?>

<table with="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
<tr>
<td>
<span class="kleiner"><?php echo $news['news_datetime'] ?></span>
<br /><b><?php echo $news['news_header'] ?></b>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class="kleiner"><?php echo $news['news_main'] ?></span>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<hr width="400" size="1" noshade />
</td>
</tr>
</table>
<?php
}
mysql_close();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 18:03:30
 
Midas

Midas

21/02/2009 00:44:00
Quote Anchor link
Je query is mislukt, mogelijk doordat je geen database verbinding hebt. Zo'n error is altijd te voorkomen, zoek maar op foutafhandeling.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

21/02/2009 01:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php

include ('config.php');
$sql = "SELECT * FROM news ORDER BY news_datetime DESC";

if(!($res = mysql_query($sql))){
echo "Helaas, de database verbinding is mislukt.";
}

else{

while($link = mysql_fetch_assoc($res)){
?>

<table with="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
<tr>
<td>
<span class="kleiner"><?php echo $link['news_datetime'] ?></span>
<br /><b><?php echo $link['news_header'] ?></b>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class="kleiner"><?php echo $link['news_main'] ?></span>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<hr width="400" size="1" noshade />
</td>
</tr>
</table>
<?php
}

?>


Dit is niet getest, maar ik denk dat het zo ongeveer wel werkt.
 
Midas

Midas

21/02/2009 01:47:00
Quote Anchor link
Merijn, een niet gelukte query is niet hetzelfde als het ontbreken van een verbinding.
 
Bob Duisters

Bob Duisters

21/02/2009 11:41:00
Quote Anchor link
ik heb de code van marijn gebruikt
nou krijg ik een andere error.
check: http://www.bobbob.nl/test/nieuws.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php

include ('config.php');
$sql = "SELECT * FROM news ORDER BY news_datetime DESC";

if(!($res = mysql_query($sql))){
echo "Helaas, de database verbinding is mislukt.";
}

else{

while($link = mysql_fetch_assoc($res)){
?>

<table with="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
<tr>
<td>
<span class="kleiner"><?php echo $link['news_datetime'] ?></span>
<br /><b><?php echo $link['news_header'] ?></b>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<span class="kleiner"><?php echo $link['news_main'] ?></span>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<hr width="400" size="1" noshade />
</td>
</tr>
</table>
<?php
}

?>
 
Daan

daan

21/02/2009 11:52:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/jdrnnqqh/domains/bobbob.nl/public_html/test/nieuws.php on line 34

Betekend meestal dat de hij niet goed wordt afgesloten zoals je ziet eerst de else {

dan de while {

en dan sluit je af met 1 }

dus

if {

} else {

while {


}

neem aan dat je probleem nu ziet.
 
Daan

daan

21/02/2009 11:57:00
Quote Anchor link
overigens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php

include ('config.php');
$sql = "SELECT * FROM news ORDER BY news_datetime DESC";

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

while($link = mysql_fetch_assoc($query)){
echo "
   <table with='400' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0' align='center'>
  <tr>
    <td> <span class='kleiner'> $link['news_datetime'] </span><br />         <b> $link['news_header'] </b></td>
  </tr>

 <tr>
   <td> <span class='kleiner'> $link['news_main'] </span> </td>
 </tr>

 <tr>
   <td><hr width='400' size='1' noshade /></td>
 </tr>


</table>"
;

}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door daan
 
Bob Duisters

Bob Duisters

01/03/2009 23:18:00
Quote Anchor link
Bedankt voor alle hulp!
Ik heb gewoon de code gebruikt die ik als eerste zij, er zat een fout in de database.

Groetjes,
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.