Gegevens opvragen met tijd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marcel Veenendaal

Marcel Veenendaal

30/09/2022 09:57:19
Quote Anchor link
Beste allen,

Ik wil graag uit de database wat gegevens opvragen met tijd nu is me dit wel gelukt alleen wil ik dat hij controleert op een van tijd dan haalt hij die gegevens op en dat hij die gegevens net zolang laat zien tot de stop tijd en dan verder gaat met de volgende. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Hierbij een stukje code.

date_default_timezone_set('Europe/Amsterdam');

$timestamp = time();
$date_time = date("H:i:s", $timestamp);

if ($conn->connect_error) {
//breek de code hier af als de verbinding mislukt
die("Verbinding met de databank is mislukt: " . $conn->connect_error);
}
//selecteer alle rijen van de tabel 'articles'
$sql = "select * FROM programma Where van = '$date_time'";

hier haalt hij netjes op als de tijd overeenkomt.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 11:35:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/09/2022 10:00:50
Quote Anchor link
Dan zul je toch moeten kijken naar JavaScript erbij.
 
Marcel Veenendaal

Marcel Veenendaal

30/09/2022 10:20:30
Quote Anchor link
hmmmm zal eens kijken of ik me daarin kan verdiepen

Toevoeging op 30/09/2022 10:49:12:

zojuist opgelost zondere javascript in ieder geval bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/09/2022 11:10:09
Quote Anchor link
Op welke manier? Je doet dan wel elke xx tijd een refresh, wat mogelijk niet gewenst is bij gebruikers.
 
Marcel Veenendaal

Marcel Veenendaal

30/09/2022 12:06:47
Quote Anchor link
ik heb het opgelost door een aktivatie in de database te zetten


Toevoeging op 30/09/2022 12:07:30:

dus bij tijd vanaf word hij geactiveerd en eindtijd gedeactiveerd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/09/2022 12:50:06
Quote Anchor link
Ja, dat kan ook, diegene moet dan wel zelf refreshen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.