Gegevens uit een stuk script halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joey Schroder

Joey Schroder

22/03/2012 10:31:49
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben bezig met het inloggen van Social media's.

Ik kan door middel van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
if (!isset($_SESSION['UserID']))
{

    print '<h2>Not signed in</h2>';
    print '<p>You have not signed in yet through a social network.</p>';
}

else
{
    print '<p>You are currently signed in as a React OAuth user known by the user ID `'. htmlspecialchars($_SESSION['UserID']).'`.</p>';

    print '<p>Get the basic profile data for one of your connected providers:</h2>';
    print '<form method="post">';

    $connectedProviders = $react->OAuthServer->userGetProviders($_SESSION['UserID']);
    foreach ($connectedProviders['connectedWithProviders'] as $provider)
    {

        print '<input type="submit" name="provider" value="'. htmlspecialchars($provider) .'" />';
    }


    print '</form>';

    if (isset($_POST['provider']))
    {

        $result = $react->OAuthServer->userGetProfile($_SESSION['UserID'], $_POST['provider']);

        print '<h2>Basic social profile data for '. htmlspecialchars($_POST['provider']) .':</h2>';
        var_dump_pretty($result);
    }
}

?>


Kan ik in de browser mijn login gegevens van een social media weergeven maar hoe kan ik die gegevens opslaan in m'n database?

B.v.d, Joey
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:24:41
 
Chris PHP

Chris PHP

22/03/2012 10:44:00
Quote Anchor link
Voeg een mysql insert toe en dan $_SESSION['UserID'] en $_POST['provider'] toevoegen in je db?

Wat wil je allemaal opslaan dan? Want wat ik hier zie is dat je alleen een UserID hebt en een provider meer niet. Wat wil je bereiken met het opslaan van deze 2 dingen?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

22/03/2012 10:44:05
Quote Anchor link
Bij dit stuk code;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
 if (isset($_POST['provider']))
    {

        $result = $react->OAuthServer->userGetProfile($_SESSION['UserID'], $_POST['provider']);

        print '<h2>Basic social profile data for '. htmlspecialchars($_POST['provider']) .':</h2>';
        var_dump_pretty($result);
    }

?>


Bij de "var_dump_pretty($result);" komt dit te staan in de browser;
array(7)
{
"real_name" => string(14) "Joey Schröder"
"user_name" => string(12) "joeyschroder"
}

Die wil ik opslaan in m'n database. Hoe pak ik dat aan?

Toevoeging op 22/03/2012 11:05:38:

Iemand enig idee?

Ik heb nu tussen deze lijnen;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
        $result
= $react->OAuthServer->userGetProfile($_SESSION['UserID'], $_POST['provider']);

        print '<h2>Basic social profile data for '. htmlspecialchars($_POST['provider']) .':</h2>';
        var_dump_pretty($result);
?>




heb ik $result = $_POST['result']; gezet maar nu krijg in ik de browser te zien NULL...

enig idee
Gewijzigd op 22/03/2012 11:06:25 door Joey Schroder
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.