Gegevens uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/05/2012 20:04:21
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?PHP
include 'db_connect.php';

$query = 'SELECT * FROM users WHERE type = "1"';
$resultaat = mysql_query($query)or die('Fout: MySQL gaf de volgende foutmelding:<br>'.mysql_error().'');

    echo $resultaat;

?>

maar ik krijg alleen Resource id #12
te zien
maar ik wil alle leden met type 1 zien kan iemand helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:40:45
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:12:41
Quote Anchor link
Je vergeet te fetchen.
Dus waar nu kolomnaam staat jou kolomnaam gebruiken..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
include 'db_connect.php';

$query = "SELECT * FROM users WHERE type = '1' ";
$resultaat = mysql_query($query)or die('Fout: MySQL gaf de volgende foutmelding:<br>'.mysql_error().'');

while($row = mysql_fetch_assoc($resultaat))
{

  echo $row['kolomnaam'];
}

?>
  


EDIT, en wel correct quoten natuurlijk :)
Gewijzigd op 04/05/2012 20:14:54 door Bart V B
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/05/2012 20:14:33
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:16:06
Quote Anchor link
Typo gemaakt?
Laat je code zien, en dan bedoel ik dus ook de kolomnamen..
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/05/2012 20:24:23
Quote Anchor link
k heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$sql
='
SELECT *
FROM `users`
LIMIT 0 , 30'

$lol = mysql_query($sql)
[
code]<?php
echo $lol;
?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/05/2012 20:29:15
Quote Anchor link
je luistert niet eens naar wat hier gezegd wordt
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:30:20
Quote Anchor link
Wat schrijf ik nou: laat je kolomnamen zien..
Dat zeg ik niet voor niets want nu kan ik alleen maar gokken.
Dan zal je het hier even mee moeten doen, dit is een juiste opzet, zonder fout afhandeling, maar zeker weten als jij alles goed invult dan krijg je resultaat/

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
$db   = mysql_select_db('jou_database_naam');

$sql = "SELECT * FROM user";

$result = mysql_query($sql);

while($row = mysql_fetch_assoc($result)
{

    echo $row['HIER KOLOMNAAM'];
}

?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/05/2012 20:32:09
Quote Anchor link
bart, je moet natuurlijk nog wel foutafhandling toevoegen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

04/05/2012 20:32:25
Quote Anchor link
Je doet het nog steeds verkeerd. Je probeert nu alle onderdelen van een auto op te noemen, door alleen 'auto' te zeggen. Je moet hem nog steeds uit elkaar halen om alle onderdelen te kunnen opnoemen.

Hetzelfde met deze database. Je zult $lol eerst uit elkaar moeten halen, fetchen, om ze te kunnen echoen. Dat doe je metmysql_fetch_assoc() zie voor de code de post van bart
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:33:31
Quote Anchor link
Quote:
bart, je moet natuurlijk nog wel foutafhandling toevoegen

Dat kan, maar ik wil eerst van de TS de juiste gegevens, anders ga ik niet mijn vingers blauw zitten tikken om hem het goed uit te leggen. ;)
Gewijzigd op 04/05/2012 20:34:17 door Bart V B
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/05/2012 20:34:54
Quote Anchor link
Pepijn; lees aub de (1e) reactie van Bart en pas die toe op je eigen script.
Ga niet roepen dat iets niet werkt, als uit je code blijkt dat je niets hebt gedaan met het antwoord om je op weg te helpen.
Sowieso is jouw code niet goed:
in SQL ==> " gebruiken ipv '
Geen backticks gebruiken.
Geen * maar de naam/namen van wat je wilt opvragen.
Foutafhandeling mist.
Fetchen doe je niet.
Waarom nog een keer php-code tag op regel 7?

Ik zit eens jouw vragen op dit forum na te kijken, maar als ik zo terug kijk, leg je hier een vraag neer en daar blijft het bij. Maar weinig topics waaruit blijkt dat je goed geholpen bent/waarin je aangeeft dat je vraag beantwoord is. Is ook niet verplicht, maar staat wel zo netjes.
Gewijzigd op 04/05/2012 20:37:59 door Obelix Idefix
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

05/05/2012 09:52:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
$db   = mysql_select_db('jou_database_naam');

$sql = "SELECT * FROM user";

$result = mysql_query($sql);

while($row = mysql_fetch_assoc($result)
{

    echo $row['HIER KOLOMNAAM'];
}

?>

Eeeh jullie zeiden over de fout afhandeling die zit bij elke pagina er automaties in (free webhost)
 
Erwin H

Erwin H

05/05/2012 09:56:24
Quote Anchor link
Pepijn --- op 05/05/2012 09:52:25:
Eeeh jullie zeiden over de fout afhandeling die zit bij elke pagina er automaties in (free webhost)

Ha ha ha, grapjas.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

05/05/2012 09:57:34
Quote Anchor link
tis echt zo http://lumoz.t15.org/lo.php
voorbeeld en dit staat erin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<lol>
?>
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:10:56
Quote Anchor link
Quote:
Table 'u923284662_whear.producten' doesn't exist


Werkt nou je eerste stukje of niet?
Want die kolom naam bestaat niet...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

05/05/2012 10:11:26
Quote Anchor link
het lukt niet ik laat dat dan wel zitten
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:13:33
Quote Anchor link
Laat nou eens je kolom namen zien, tis zo simpel als wat.
Zo kan ik je niet verder helpen he.

Mocht je niet begrijpen wat ik bedoel, je database structuur.
Gewijzigd op 05/05/2012 10:14:29 door Bart V B
 
Erwin H

Erwin H

05/05/2012 10:17:34
Quote Anchor link
Pepijn --- op 05/05/2012 09:57:34:
tis echt zo http://lumoz.t15.org/lo.php
voorbeeld en dit staat erin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<lol>
?>

Dat is geen foutafhandeling, dat is fout onderdrukking. Je webhost gaat echt niet elke fout controleren en bepalen welke foutmelding er moet komen. Op deze manier weet jij nooit wat er gebeurt en dus wat je zou moeten aanpassen om het in het vervolg op te lossen.

Maw, je hebt geen foutafhandeling, je hebt geen idee wat er allemaal fout gaat en je begrijpt niet wat je met fouten moet doen. Maar zoals al eerder is gebleken, heb je ook geen zin in het doornemen van tutorials.... tja...
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:20:24
Quote Anchor link
Ik begrijp de foutmelding wel :)
Hij echoot niet de juiste kolom namen.
Maar is erg eigenwijs om die niet te vermelden.
 
Eddy E

Eddy E

05/05/2012 10:59:05
Quote Anchor link
Lekker laten gaarkoken.

Wel vragen en niet luisteren... jammer hoor.
Een simpele screenshot van de tabel uit de database (met rijen en kolommen erop) is al te veel gevraagd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.