Gegevens uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/05/2012 20:04:21
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?PHP
include 'db_connect.php';

$query = 'SELECT * FROM users WHERE type = "1"';
$resultaat = mysql_query($query)or die('Fout: MySQL gaf de volgende foutmelding:<br>'.mysql_error().'');

    echo $resultaat;

?>

maar ik krijg alleen Resource id #12
te zien
maar ik wil alle leden met type 1 zien kan iemand helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:14:20
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:12:41
Quote Anchor link
Je vergeet te fetchen.
Dus waar nu kolomnaam staat jou kolomnaam gebruiken..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
include 'db_connect.php';

$query = "SELECT * FROM users WHERE type = '1' ";
$resultaat = mysql_query($query)or die('Fout: MySQL gaf de volgende foutmelding:<br>'.mysql_error().'');

while($row = mysql_fetch_assoc($resultaat))
{

  echo $row['kolomnaam'];
}

?>
  


EDIT, en wel correct quoten natuurlijk :)
Gewijzigd op 04/05/2012 20:14:54 door Bart V B
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/05/2012 20:14:33
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:16:06
Quote Anchor link
Typo gemaakt?
Laat je code zien, en dan bedoel ik dus ook de kolomnamen..
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/05/2012 20:24:23
Quote Anchor link
k heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$sql
='
SELECT *
FROM `users`
LIMIT 0 , 30'

$lol = mysql_query($sql)
[
code]<?php
echo $lol;
?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/05/2012 20:29:15
Quote Anchor link
je luistert niet eens naar wat hier gezegd wordt
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:30:20
Quote Anchor link
Wat schrijf ik nou: laat je kolomnamen zien..
Dat zeg ik niet voor niets want nu kan ik alleen maar gokken.
Dan zal je het hier even mee moeten doen, dit is een juiste opzet, zonder fout afhandeling, maar zeker weten als jij alles goed invult dan krijg je resultaat/

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
$db   = mysql_select_db('jou_database_naam');

$sql = "SELECT * FROM user";

$result = mysql_query($sql);

while($row = mysql_fetch_assoc($result)
{

    echo $row['HIER KOLOMNAAM'];
}

?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/05/2012 20:32:09
Quote Anchor link
bart, je moet natuurlijk nog wel foutafhandling toevoegen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

04/05/2012 20:32:25
Quote Anchor link
Je doet het nog steeds verkeerd. Je probeert nu alle onderdelen van een auto op te noemen, door alleen 'auto' te zeggen. Je moet hem nog steeds uit elkaar halen om alle onderdelen te kunnen opnoemen.

Hetzelfde met deze database. Je zult $lol eerst uit elkaar moeten halen, fetchen, om ze te kunnen echoen. Dat doe je metmysql_fetch_assoc() zie voor de code de post van bart
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:33:31
Quote Anchor link
Quote:
bart, je moet natuurlijk nog wel foutafhandling toevoegen

Dat kan, maar ik wil eerst van de TS de juiste gegevens, anders ga ik niet mijn vingers blauw zitten tikken om hem het goed uit te leggen. ;)
Gewijzigd op 04/05/2012 20:34:17 door Bart V B
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/05/2012 20:34:54
Quote Anchor link
Pepijn; lees aub de (1e) reactie van Bart en pas die toe op je eigen script.
Ga niet roepen dat iets niet werkt, als uit je code blijkt dat je niets hebt gedaan met het antwoord om je op weg te helpen.
Sowieso is jouw code niet goed:
in SQL ==> " gebruiken ipv '
Geen backticks gebruiken.
Geen * maar de naam/namen van wat je wilt opvragen.
Foutafhandeling mist.
Fetchen doe je niet.
Waarom nog een keer php-code tag op regel 7?

Ik zit eens jouw vragen op dit forum na te kijken, maar als ik zo terug kijk, leg je hier een vraag neer en daar blijft het bij. Maar weinig topics waaruit blijkt dat je goed geholpen bent/waarin je aangeeft dat je vraag beantwoord is. Is ook niet verplicht, maar staat wel zo netjes.
Gewijzigd op 04/05/2012 20:37:59 door Obelix Idefix
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

05/05/2012 09:52:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
$db   = mysql_select_db('jou_database_naam');

$sql = "SELECT * FROM user";

$result = mysql_query($sql);

while($row = mysql_fetch_assoc($result)
{

    echo $row['HIER KOLOMNAAM'];
}

?>

Eeeh jullie zeiden over de fout afhandeling die zit bij elke pagina er automaties in (free webhost)
 
Erwin H

Erwin H

05/05/2012 09:56:24
Quote Anchor link
Pepijn --- op 05/05/2012 09:52:25:
Eeeh jullie zeiden over de fout afhandeling die zit bij elke pagina er automaties in (free webhost)

Ha ha ha, grapjas.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

05/05/2012 09:57:34
Quote Anchor link
tis echt zo http://lumoz.t15.org/lo.php
voorbeeld en dit staat erin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<lol>
?>
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:10:56
Quote Anchor link
Quote:
Table 'u923284662_whear.producten' doesn't exist


Werkt nou je eerste stukje of niet?
Want die kolom naam bestaat niet...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

05/05/2012 10:11:26
Quote Anchor link
het lukt niet ik laat dat dan wel zitten
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:13:33
Quote Anchor link
Laat nou eens je kolom namen zien, tis zo simpel als wat.
Zo kan ik je niet verder helpen he.

Mocht je niet begrijpen wat ik bedoel, je database structuur.
Gewijzigd op 05/05/2012 10:14:29 door Bart V B
 
Erwin H

Erwin H

05/05/2012 10:17:34
Quote Anchor link
Pepijn --- op 05/05/2012 09:57:34:
tis echt zo http://lumoz.t15.org/lo.php
voorbeeld en dit staat erin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<lol>
?>

Dat is geen foutafhandeling, dat is fout onderdrukking. Je webhost gaat echt niet elke fout controleren en bepalen welke foutmelding er moet komen. Op deze manier weet jij nooit wat er gebeurt en dus wat je zou moeten aanpassen om het in het vervolg op te lossen.

Maw, je hebt geen foutafhandeling, je hebt geen idee wat er allemaal fout gaat en je begrijpt niet wat je met fouten moet doen. Maar zoals al eerder is gebleken, heb je ook geen zin in het doornemen van tutorials.... tja...
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:20:24
Quote Anchor link
Ik begrijp de foutmelding wel :)
Hij echoot niet de juiste kolom namen.
Maar is erg eigenwijs om die niet te vermelden.
 
Eddy E

Eddy E

05/05/2012 10:59:05
Quote Anchor link
Lekker laten gaarkoken.

Wel vragen en niet luisteren... jammer hoor.
Een simpele screenshot van de tabel uit de database (met rijen en kolommen erop) is al te veel gevraagd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.