gekleurde links bij hoover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Leen Strijk

Leen Strijk

14/04/2006 22:15:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of dit het juiste forum is.

Ik haal uit mijn database de gegevens op.
Dit is een rij met groepnamen.
Deze namen worden dan omgezet naar een link.
Als je één van de groepnamen klikt dan krijg je de artikelen die in deze groep zitten te zien.

Dit werkt goed, maar ik heb in css met a:hoover een ander kleurtje aan de links gegeven.

Het vreemde is dat sommige wel verkleuren als je met de muis er op ga en sommige niet.

Is iemand dit al eens tegen gekomen.
Ik vind het heel vreemd want het is gewoon een herhaling van stappen en elke link zou hetzelfde moeten werken (bij hoover dan)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:29:40
 
Steff   an

Steff an

14/04/2006 22:20:00
Quote Anchor link
By the way: het is a:hover met één o
 
Leen Strijk

Leen Strijk

14/04/2006 22:23:00
Quote Anchor link
oeps!
 
Leen Strijk

Leen Strijk

14/04/2006 23:20:00
Quote Anchor link
Nu zie ik ineens dat het alleen bij firefox is en niet bij IE.

Dit is de uitvoer van een link die het niet doet :
<a href="index.php?actie=Versieringen&groep=7">
Versieringen</a><br/>
En dit is er van één die het wel doet
<a href="index.php?actie=Knuffels/Speelgoed&groep=8">
Knuffels/Speelgoed</a><br/>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen Strijk
 
LLv1

LLv1

14/04/2006 23:24:00
Quote Anchor link
Ligt het niet aan je visited?

Dus visited:hover instellen?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/04/2006 23:26:00
Quote Anchor link
Emotikont?

het is:

a:link
a:hover
a:active
a:visited
 
LLv1

LLv1

14/04/2006 23:29:00
Quote Anchor link
Zo heb je ook a:visited:hover nog.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/04/2006 23:34:00
Quote Anchor link
maar ik denk niet dat dat hier het probleem is ;-)

Leen,

zet is de volgende css in je head:

a:link{
color: kleur;
}
a:hover{
color: kleur;
}
a:active{
color: kleur;
}
a:visited{
color: kleur;
}
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

14/04/2006 23:35:00
Quote Anchor link
En om TAGS niet verkeerd te benoemen:
Bedenk eens waaroms ze zo heten bijv hover:
horizontal over
valign vertical align enz.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2006 23:39:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
En om TAGS niet verkeerd te benoemen:
Bedenk eens waaroms ze zo heten bijv hover:
horizontal over
valign vertical align enz.

Die valign, ok die was mij al duidelijk, maar die van de hover kende ik nog niet. Leuk om te weten.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/04/2006 23:45:00
Quote Anchor link
Let ook op de volgorde in je CSS:

link
visited
hover
active

Lees hier waarom die volgorde belangrijk is.
Onthoud: LoVe HAte
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/04/2006 23:47:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
En om TAGS niet verkeerd te benoemen:
Bedenk eens waaroms ze zo heten bijv hover:
horizontal over
valign vertical align enz.


Horizontal over? "Hover" is toch gewoon een Engels werkwoord, dat "ergens overheen zweven" betekent?
 
Leen Strijk

Leen Strijk

14/04/2006 23:53:00
Quote Anchor link
OOOHH,

Wat stom. De kleur van de getoonde link is hetzelfde als de standaard kleur.

En dan hovert tie niemeer
Edit:

Maar nadat ik dat veranderd had bleek het toch Jan die het bij het juiste eind had.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen Strijk
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/04/2006 00:07:00
Quote Anchor link
Leen:
Edit:

Maar nadat ik dat veranderd had bleek het toch Jan die het bij het juiste eind had.


zoiets hoef je neit te posten, dat is gewoon altijd zo (A)
 
LLv1

LLv1

15/04/2006 00:23:00
Quote Anchor link
Is Jan de godfather? Ik ben hier nieuw en probeer te integreren..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/04/2006 00:28:00
Quote Anchor link
Hoi LLv1,

hahaha, ik ben zeker geen godfather hoor. En dat ik het altijd bij het rechte eind heb, klopt ook niet. Dit forum is groot en ik ben wel een van de leden die meer vragen beantwoorden dan dat ze zelf vragen hebben/stellen.

In ieder geval welkom hier :-)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/04/2006 00:32:00
Quote Anchor link
Quote:
En dat ik het altijd bij het rechte eind heb, klopt ook niet.


misschien niet de eerste keer, maar na 2x is het altijd wel raak ;-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/04/2006 00:33:00
Quote Anchor link
Hahaha, dankjewel :-)
 
Kalle P

Kalle P

15/04/2006 00:33:00
Quote Anchor link
Niet zo bescheiden Jan. Aan die LoVe HaTe heb ik wel altijd veel aan, goed geheugensteuntje!

edit: Jan heeft grote fans. Pas maar op bij de meeting dat ze niet allemaal aan je gaan hangen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
LLv1

LLv1

15/04/2006 00:34:00
Quote Anchor link
Jan:
Hoi LLv1,

hahaha, ik ben zeker geen godfather hoor. En dat ik het altijd bij het rechte eind heb, klopt ook niet. Dit forum is groot en ik ben wel een van de leden die meer vragen beantwoorden dan dat ze zelf vragen hebben/stellen.

In ieder geval welkom hier :-)
Het zou ook wel dramatisch zijn als die 5754 posts in vragen zouden zitten. Alhoewel je dan wel heel veel geleerd zou hebben. Maar dankjewel.
 
LLv1

LLv1

15/04/2006 00:35:00
Quote Anchor link
Kalle:
Niet zo bescheiden Jan. Aan die LoVe HaTe heb ik wel altijd veel aan, goed geheugensteuntje!

edit: Jan heeft grote fans. Pas maar op bij de meeting dat ze niet allemaal aan je gaan hangen.
Welke meeting?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.