Gelijke verdeling per kolom (tabel)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny Spinhuis

Danny Spinhuis

19/10/2011 10:06:29
Quote Anchor link
Beste leden,

ik wil een aantal gegevens uit de database halen en ik wil deze in een tabel met 3 kolommen zetten.

Stel er zijn 90 gegevens in de DB, wil ik dat er per kolom 30 gegevens worden weergegeven.

Iemand een idee hoe ik dit voor elkaar krijg in PHP?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:31:52
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

19/10/2011 10:31:45
Quote Anchor link
een tabel gebruiken?
 
Danny Spinhuis

Danny Spinhuis

19/10/2011 10:43:46
Quote Anchor link
joh?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2011 11:38:37
Quote Anchor link
Kijk eens naar de moduleoperator.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/10/2011 12:59:40
 
Sefa Senturk

Sefa Senturk

19/10/2011 14:19:13
Quote Anchor link
in je mysql query LIMIT 0,30 in de eerste tabel en de volgende tabel 30, 60 ?
 
Maikel  B

Maikel B

19/10/2011 15:26:48
Quote Anchor link
@sefa dus jij wilt voor iedere kolom een aparte query gebruiken?
niet echt handig

die code van SanThe is daarintegen wel goed
 
Danny Spinhuis

Danny Spinhuis

20/10/2011 11:26:26
Quote Anchor link
Super, bedankt!

@ SanThe, dit werkt perfect zoals ik wil.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/Tabel_vullen_met_Data_met_een_vast_aantal_Kolommen
Alleen stel dat ik nou inplaats van $array = ('een', 'twee', 'enz') een array wil van gegevens uit mijn database?

Dit moet dan de SQL query worden

Quote:
"SELECT url, naam, websiteid FROM websites"
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

20/10/2011 15:04:50
Quote Anchor link
Sefa Senturk op 19/10/2011 14:19:13:
in je mysql query LIMIT 0,30 in de eerste tabel en de volgende tabel 30, 60 ?


30-60 is LIMIT 30, 30
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.