gemiddelde kleur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »
Peter  paul

peter paul

10/01/2012 18:35:03
Quote Anchor link
Ik zou graag de gemiddelde kleur van een afbeelding bepalen. Ik heb hier op de site een stukje code gevonden. maar wanneer ik een image ingeef krijg ik elke keer de warning:

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 5

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 6

Doe ik misschien iets fout wat ik over het hoofd zie?

code die ik gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php


function average($img) {
    $w = imagesx($img);
    $h = imagesy($img);
    $r = $g = $b = 0;
    for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
    }

    $pxls = $w * $h;
    $r = dechex(round($r / $pxls));
    $g = dechex(round($g / $pxls));
    $b = dechex(round($b / $pxls));
    if(strlen($r) < 2) {
        $r = 0 . $r;
    }

    if(strlen($g) < 2) {
        $g = 0 . $g;
    }

    if(strlen($b) < 2) {
        $b = 0 . $b;
    }

    return "#" . $r . $g . $b;
}



echo '<img src="http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif" />';

$average = average('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');

echo $average;

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:08:10
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/01/2012 18:36:53
Quote Anchor link
Probeer eens om het bestand op te vragen, deze lokaal op te slaan (file_put_contents()), en dit plaatje door te sturen naar de functie.
Gewijzigd op 10/01/2012 18:37:41 door Jacco Brandt
 
Jordy -

Jordy -

10/01/2012 19:02:09
Quote Anchor link
Quote:
imagesx() requires an image resource, not a file path. So you'd need
to use one of the imagecreatefrom* functions to create the resource.


Dit kun je ook doen:
Vervang
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$w
= imagesx($img);
$h = imagesy($img);
?>

door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img);
?>
Gewijzigd op 10/01/2012 19:06:06 door Jordy -
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 12:22:01
Quote Anchor link
Heb je dit al eens geprobeerd met een image die lokaal staat, in plaats van op
http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif ?
 
Peter  paul

peter paul

11/01/2012 17:04:26
Quote Anchor link
bedankt voor de reacties. maar ik kom er niet uit. ik blijf foutmeldingen krijgen. Ik heb het geprobeerd met een local bestand, met file_put_contents(), andere plaatjes en list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); maar niets lijkt te werken.

elke keer kom ik terug bij deze melding (supplied argument is not a valid Image resourc)

iemand enig idee?


EDIT*

ik ben iets te snel geweest met mijn reactie. list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); werkt wel. maar dan krijg ik de fout melding(supplied argument is not a valid Image resourc) voor regel 9
Gewijzigd op 11/01/2012 17:15:48 door peter paul
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 17:23:31
Quote Anchor link
O ja, ik zie het.

de functie average() verwacht een image resource. Jij geeft enkel de file naam (/ url).

Kijk, op deze manier werkt het wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$img
= imagecreatefromjpeg('mijn_afbeelding.jpg');
$average = average($img);
?>


Je zal dan nog een switch moeten voorzien, om de juiste extensie naar de juiste functie te sturen.
Naar 1 van deze functies:
- imagecreatefromgif
- imagecreatefromjpeg
- imagecreatefrompng
Gewijzigd op 11/01/2012 17:40:32 door Kris Peeters
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:35:21
Quote Anchor link
Ik ben nou het een en ander aan het proberen met classes. maar het lijkt niet te lukken. de functie die ik in mijn aller eerste post heb staan werkt gewoon goed. nou wilde ik alleen de kleuren scheiden. ik heb dit met de volgende code geprobeerd. alleen ik krijg niets te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

class average_color {

  public $red;
  public $green;
  public $blue;

    public function ___construct($img) {
           
        $w = imagesx($img);
        $h = imagesy($img);
        $r = $g = $b = 0;
        
        for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
        }

        $pxls = $w * $h;
        $r = dechex(round($r / $pxls));
        $g = dechex(round($g / $pxls));
        $b = dechex(round($b / $pxls));
        if(strlen($r) < 2) {
             $r = 0 . $r;
        }

        if(strlen($g) < 2) {
            $g = 0 . $g;
        }

        if(strlen($b) < 2) {
            $b = 0 . $b;
        }

        $this->red = $r;
        $this->green = $g;
        $this->blue = $b;
    }
}


$img = imagecreatefromgif('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');
$average = new average_color($image);

echo 'R= ' . $average->red;
echo ' G= ' . $average->green;
echo ' B= ' . $average->blue;

?>


Hij echot:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
R= G= B=
 
Jurgen B

Jurgen B

16/01/2012 12:36:54
Quote Anchor link
Moet het niet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $average = new average_color($img) ?>


op regel 43?
 
Erwin H

Erwin H

16/01/2012 12:40:04
Quote Anchor link
En als je van dit:

$r = 0 . $r;

nu eens dit maakt:

$r = "0" . $r;

(en hetzelfde bij g en b).
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:42:07
Quote Anchor link
dat is inderdaad ook een fout die ik heb gemaakt. maar na het veranderd te hebben verandered er niets in wat hij echot.

EDIT
@ Erwin H
de functie deed het wel voor dat ik er een class van probeerde te maken. toch heb ik je raad opgevolgt maar de echo blijft het zelfde.

EDIT 2
ik ben er uit ik heb 3 underscores and dat moeten er twee zijn bij __construct
Gewijzigd op 16/01/2012 12:54:48 door koh do
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.