gemiddelde kleur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »
Peter  paul

peter paul

10/01/2012 18:35:03
Quote Anchor link
Ik zou graag de gemiddelde kleur van een afbeelding bepalen. Ik heb hier op de site een stukje code gevonden. maar wanneer ik een image ingeef krijg ik elke keer de warning:

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 5

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 6

Doe ik misschien iets fout wat ik over het hoofd zie?

code die ik gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php


function average($img) {
    $w = imagesx($img);
    $h = imagesy($img);
    $r = $g = $b = 0;
    for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
    }

    $pxls = $w * $h;
    $r = dechex(round($r / $pxls));
    $g = dechex(round($g / $pxls));
    $b = dechex(round($b / $pxls));
    if(strlen($r) < 2) {
        $r = 0 . $r;
    }

    if(strlen($g) < 2) {
        $g = 0 . $g;
    }

    if(strlen($b) < 2) {
        $b = 0 . $b;
    }

    return "#" . $r . $g . $b;
}



echo '<img src="http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif" />';

$average = average('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');

echo $average;

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:09:07
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/01/2012 18:36:53
Quote Anchor link
Probeer eens om het bestand op te vragen, deze lokaal op te slaan (file_put_contents()), en dit plaatje door te sturen naar de functie.
Gewijzigd op 10/01/2012 18:37:41 door Jacco Brandt
 
Jordy -

Jordy -

10/01/2012 19:02:09
Quote Anchor link
Quote:
imagesx() requires an image resource, not a file path. So you'd need
to use one of the imagecreatefrom* functions to create the resource.


Dit kun je ook doen:
Vervang
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$w
= imagesx($img);
$h = imagesy($img);
?>

door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img);
?>
Gewijzigd op 10/01/2012 19:06:06 door Jordy -
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 12:22:01
Quote Anchor link
Heb je dit al eens geprobeerd met een image die lokaal staat, in plaats van op
http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif ?
 
Peter  paul

peter paul

11/01/2012 17:04:26
Quote Anchor link
bedankt voor de reacties. maar ik kom er niet uit. ik blijf foutmeldingen krijgen. Ik heb het geprobeerd met een local bestand, met file_put_contents(), andere plaatjes en list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); maar niets lijkt te werken.

elke keer kom ik terug bij deze melding (supplied argument is not a valid Image resourc)

iemand enig idee?


EDIT*

ik ben iets te snel geweest met mijn reactie. list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); werkt wel. maar dan krijg ik de fout melding(supplied argument is not a valid Image resourc) voor regel 9
Gewijzigd op 11/01/2012 17:15:48 door peter paul
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 17:23:31
Quote Anchor link
O ja, ik zie het.

de functie average() verwacht een image resource. Jij geeft enkel de file naam (/ url).

Kijk, op deze manier werkt het wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$img
= imagecreatefromjpeg('mijn_afbeelding.jpg');
$average = average($img);
?>


Je zal dan nog een switch moeten voorzien, om de juiste extensie naar de juiste functie te sturen.
Naar 1 van deze functies:
- imagecreatefromgif
- imagecreatefromjpeg
- imagecreatefrompng
Gewijzigd op 11/01/2012 17:40:32 door Kris Peeters
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:35:21
Quote Anchor link
Ik ben nou het een en ander aan het proberen met classes. maar het lijkt niet te lukken. de functie die ik in mijn aller eerste post heb staan werkt gewoon goed. nou wilde ik alleen de kleuren scheiden. ik heb dit met de volgende code geprobeerd. alleen ik krijg niets te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

class average_color {

  public $red;
  public $green;
  public $blue;

    public function ___construct($img) {
           
        $w = imagesx($img);
        $h = imagesy($img);
        $r = $g = $b = 0;
        
        for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
        }

        $pxls = $w * $h;
        $r = dechex(round($r / $pxls));
        $g = dechex(round($g / $pxls));
        $b = dechex(round($b / $pxls));
        if(strlen($r) < 2) {
             $r = 0 . $r;
        }

        if(strlen($g) < 2) {
            $g = 0 . $g;
        }

        if(strlen($b) < 2) {
            $b = 0 . $b;
        }

        $this->red = $r;
        $this->green = $g;
        $this->blue = $b;
    }
}


$img = imagecreatefromgif('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');
$average = new average_color($image);

echo 'R= ' . $average->red;
echo ' G= ' . $average->green;
echo ' B= ' . $average->blue;

?>


Hij echot:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
R= G= B=
 
Jurgen B

Jurgen B

16/01/2012 12:36:54
Quote Anchor link
Moet het niet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $average = new average_color($img) ?>


op regel 43?
 
Erwin H

Erwin H

16/01/2012 12:40:04
Quote Anchor link
En als je van dit:

$r = 0 . $r;

nu eens dit maakt:

$r = "0" . $r;

(en hetzelfde bij g en b).
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:42:07
Quote Anchor link
dat is inderdaad ook een fout die ik heb gemaakt. maar na het veranderd te hebben verandered er niets in wat hij echot.

EDIT
@ Erwin H
de functie deed het wel voor dat ik er een class van probeerde te maken. toch heb ik je raad opgevolgt maar de echo blijft het zelfde.

EDIT 2
ik ben er uit ik heb 3 underscores and dat moeten er twee zijn bij __construct
Gewijzigd op 16/01/2012 12:54:48 door koh do
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.