Get blijft leeg?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 14:59:57
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een klein systeempje, die een mail verstuurd vanaf mijn website met een code erin.

Nu werkt het allemaal wel, alleen de _GET functie werkt niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form method="POST" action="">
    Code:<input class="code" id="code" type="text" name="code" value=""/>
    <input type="submit" id="login-submit-button" class="submit" value="Verzenden"/>
</form>


Deze form gebruik ik.

Om hem op te roepen gebruik ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $code = $_GET['code']; ?>


en in de tekst zet ik: $code

Dat werkt niet, ook niet als ik $_GET['code'] in de tekst zet.

Wie weet waar dit aan kan liggen? Ik heb haast alles afgezocht.

Mvg,
Gewijzigd op 30/09/2011 15:01:42 door Kevin Blokzijl
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:27:24
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2011 15:01:56
Quote Anchor link
Je gebruikt in je form een method=POST, dus zul je daarom ook dit moeten gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $code = $_POST['code'] ?>


EDIT: Ik dacht een goede poging te doen, maar inderdaad, zonder een echo kan je niet veel oproepen
Gewijzigd op 30/09/2011 15:03:21 door Jerry php
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/09/2011 15:02:36
Quote Anchor link
echo $code;


???
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 15:03:20
Quote Anchor link
Jerry php op 30/09/2011 15:01:56:
Je gebruikt in je form een method=POST, dus zul je daarom ook dit moeten gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $code = $_POST['code'] ?>


ach ja, ik haalde er 2 over het hoofd.

GET is wat je met een url meestuurd toch?

Iniedergeval hartstikke bedankt!
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2011 15:04:09
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 30/09/2011 15:03:20:
Jerry php op 30/09/2011 15:01:56:
Je gebruikt in je form een method=POST, dus zul je daarom ook dit moeten gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $code = $_POST['code'] ?>


ach ja, ik haalde er 2 over het hoofd.

GET is wat je met een url meestuurd toch?


Precies, GET stuurd hij mee in de URL
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 15:31:11
Quote Anchor link
Nu heb ik nog een klein probleempje.

Wanneer ik op submit druk gebeurt er niks.

code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
if($_POST['code']){
$lnQuery = $mysql->query("SELECT * FROM aanvragen WHERE id= '".$_GET['id']."'");
while($lnFetch = $mysql->fetch($lnQuery)){
$enQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id= '".$lnFetch['gebruiker']."'");
while($enFetch = mysql_fetch_assoc($enQuery)){
echo'<b>Mail verstuurd!</b>';
$voornaam = $enFetch['gebruikersnaam'];
$code = $_POST['reden'];
$email = $enFetch['email'];
$datum = date("d-m-Y H:i");
$ontvanger = "";
$verzender = "";
$onderwerp = "";
$inhoud = "";
mail($ontvanger, $onderwerp, $inhoud, $verzender);
$mysql->query("DELETE FROM aanvragen WHERE id = '".$_GET['id']."'");
           }
        }
      }
    }

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form method="POST" action="">
    Code:<input class="code" id="code" type="text" name="code" value=""/>
    <input type="submit" id="login-submit-button" class="submit" value="Verzenden"/>
</form>


Wie weet waar dit aan kan liggen?
Gewijzigd op 30/09/2011 15:31:26 door Kevin Blokzijl
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2011 15:32:56
Quote Anchor link
Omdat de action in het form geen naam heeft, dus hij gaat dan geen actie uitvoeren. Geef hem de naam van de andere pagina.
 
Victor -

Victor -

30/09/2011 15:33:14
Quote Anchor link
heb je bijde code op dezelfde pagina staan?

edit: Als je geen action="" ingeeft, stuurt hij namelijk het formulier naar de pagina waar hij op staat..
Gewijzigd op 30/09/2011 15:33:57 door Victor -
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 15:36:17
Quote Anchor link
Victor - op 30/09/2011 15:33:14:
heb je bijde code op dezelfde pagina staan?

edit: Als je geen action="" ingeeft, stuurt hij namelijk het formulier naar de pagina waar hij op staat..


Dit staat allemaal op de zelfde pagina

Daarom vindt ik het ook zo raar.
 
Victor -

Victor -

30/09/2011 15:40:01
Quote Anchor link
probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
if($_POST['code']){
$lnQuery = $mysql->query("SELECT * FROM aanvragen WHERE id= '".$_GET['id']."'");
while($lnFetch = $mysql->fetch($lnQuery)){
$enQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id= '".$lnFetch['gebruiker']."'");
while($enFetch = mysql_fetch_assoc($enQuery)){
echo'<b>Mail verstuurd!</b>';
$voornaam = $enFetch['gebruikersnaam'];
$code = $_POST['reden'];
$email = $enFetch['email'];
$datum = date("d-m-Y H:i");
$ontvanger = "";
$verzender = "";
$onderwerp = "";
$inhoud = "";
mail($ontvanger, $onderwerp, $inhoud, $verzender);
$mysql->query("DELETE FROM aanvragen WHERE id = '".$_GET['id']."'");
           }
        }
      }

    echo 'Formulier is verstuurd!';
    }

else { ?>

<form method="POST" action="">
Code:<input class="code" id="code" type="text" name="code" value=""/>
<input type="submit" id="login-submit-button" class="submit" value="Verzenden"/>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 15:45:34
Quote Anchor link
Die werkt, Hartstikke bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.