Get parameter in css image url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Com puter

com puter

21/01/2011 16:58:07
Quote Anchor link
Hallo iedereen

Om mijn php 'skills' te verbeteren probeer ik een proxy script te maken, hij hoeft nog niet voor alle websites te werken, ik probeer in ieder geval spele.nl werkend te krijgen. Nu hebben zij daar in de CSS dit staan:
background-image:url(/i/subscribe_form/side_bw.png);
Mijn script vervangt dit door:
background-image:url(index.php?img=http://spele.nl/i/subscribe_form/side_bw.png);

Maar helaas, dat werkt niet. Weet iemand hoe ik dit anders kan oplossen?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:36:40
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/01/2011 17:35:21
Quote Anchor link
index.php?img=http://spele.nl/i/subscribe_form/side_bw.png

Wat doe je daar, in index.php met $_GET['img']?
 
Com puter

com puter

22/01/2011 19:27:54
Quote Anchor link
De afbeelding van spele.nl ophalen en weer doorsturen naar de browser:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if (stristr($_GET['img'],".jpg")) header('Content-Type: image/jpeg');
elseif (stristr($_GET['img'],".png")) header('Content-Type: image/png');
elseif (stristr($_GET['img'],".gif")) header('Content-Type: image/gif');
$file = fopen($pic, 'rb');
if ($file)
{

fpassthru($file);
exit;
}

?>


Dit werkte bij alle afbeelding, behalve bij die die in de CSS worden aangeroepen.
Gewijzigd op 22/01/2011 19:29:23 door com puter
 

22/01/2011 19:30:03
Quote Anchor link
Als je een proxy wilt installeer je gewoon een proxy.
 
Com puter

com puter

22/01/2011 19:45:09
Quote Anchor link
Nee sorry, ik wil geen proxy, ik wil gewoon weten of je PHP parameters in CSS werkend kan krijgen, en zo ja hoe
 

22/01/2011 19:46:27
Quote Anchor link
Als je het bestand aanbied als css bestand zal de browser dit gewoon zien als een css bestand. Met of zonder parameters. Dat maakt de browser niet uit. Zelfde geldt voor een plaatje.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.