GET request

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jack maessen

jack maessen

24/12/2012 20:15:14
Quote Anchor link
ik zie dat ik een behoorlijk veiligheidslek heb op mijn website.
Het gaat om de volgende site: www.jackmaessen.nl
Je kunt inloggen met username:test en password: pass
Eenmaal ingelogd, klik in de navigatie op "My account"
Kijk vervolgens in de url en zie dat de username in de url wordt aangeroepen
(http://www.jackmaessen.nl/userinfo.php?user=test)
er is dus nu vrij gemakkelijk de info van andere leden te raadplegen door bv. in de url "test" te vervangen door "piet" of een andere naam. Dit mag natuurlijk nooit gebeuren.
Het script dat de info parsed ziet er als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
                                <!-- MY ACCOUNT INFO -->


<?php
/**
 * UserInfo.php
 *
 * This page is for users to view their account information
 * with a link added for them to edit the information.
 *
 * Updated by: The Angry Frog
 * Last Updated: October 26, 2011
 */


if (!isset($_GET['user'])) {
    header("Location: ".$config['WEB_ROOT'].$config['home_page']);
}

?>




<?php
/* Requested Username error checking */
$req_user = trim($_GET['user']);
if(!$req_user || strlen($req_user) == 0 ||
   !
preg_match("/^[a-z0-9]([0-9a-z_-\s])+$/i", $req_user) ||
   !
$database->usernameTaken($req_user)){
   die("Username not registered");
}


/* Logged in user viewing own account */
if(strcmp($session->username,$req_user) == 0){
   echo "<h6><br>My Account</h6>";
}

/* Visitor not viewing own account */
else{
   echo "<h6>User Info</h6>";
}


/* Display requested user information - add/delete as applicable */
$req_user_info = $database->getUserInfo($req_user);

/* Username */
echo "<b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Username: ".$req_user_info['username']."</b><br />";

/* Email */
echo "<b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Email:</b> ".$req_user_info['email']."<br />";

/**
 * Note: when you add your own fields to the users table
 * to hold more information, like homepage, location, etc.
 * they can be easily accessed by the user info array.
 
  * $session->user_info['location']; (for logged in users)

  * $req_user_info['location']; (for any user)
    */
    
 
 
 
 

/* If logged in user viewing own account, give link to edit */

if(strcmp($session->username,$req_user) == 0){
   echo '';
}


/* Link back to main */
/*echo "<br>Back To [<a href='".$config['WEB_ROOT'].$config['home_page']."'>Main</a>]<br>";*/


?>

                                                                                                         <!-- EINDE MY ACCOUNT INFO -->


Hoe kan ik dit beveiligen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:09:19
 
Wouter J

Wouter J

24/12/2012 20:20:23
Quote Anchor link
Niet met GET parameters werken. Hoe een inlog systeem hoort te werken:
- Je logt in, nadat alles is gecontroleerd maak je een random hash aan (met bijv. uniqid + een sha functie in een gegeven van de gebruiker), deze sla je op in de database en in een sessie.
- Op elke volgende pagina kijk je of deze hash nog steeds hetzelfde is (door de sessie met een db te controleren), zo ja => gebruiker ingelogd, zo nee => gebruiker uitgelogd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/12/2012 20:21:46
Quote Anchor link
Juist geen $_GET parameter meegeven. In je inlogsessie moet toch al bekend zijn wie je bent?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/12/2012 20:35:27
Quote Anchor link
Wouter J op 24/12/2012 20:20:23:
- Op elke volgende pagina kijk je of deze hash nog steeds hetzelfde is (door de sessie met een db te controleren), zo ja => gebruiker ingelogd, zo nee => gebruiker uitgelogd.

Wouter, maak je dan bij iedere pagina een database request?

Je kunt ook in de sessie opslaan dat iemand is ingelogd ($logged_in=true). Of is dat qua veiligheid te risicovol?
 
- Marco -

- Marco -

24/12/2012 21:05:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(strcmp($session->username,$req_user) == 1){
   echo "alert("This is not your profile!")";
header(Location: http://www.jackmaessen.nl/userinfo.php?user=$session->username);
}
?>

Ik weet niet of dat handig is, maar in ieder geval krijgt u een alert met het bericht "This is not your profile!" en wordt u direct doorgestuurd naar uw eigen profiel. ;)
 
Jack maessen

jack maessen

24/12/2012 22:49:07
Quote Anchor link
de oplossing van marco werkt niet, hij toont nog steeds de user info bij naamsverandering, maar ik heb het als volgt opgelost:
Als usernaam variable gelijk is aan requested user, toon de info; anders ga naar userinfo.php waarna de cyclus opnieuw doorlopen wordt en died bij "requested username error checking"

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
/* Requested Username error checking */
$req_user = trim($_GET['user']);

if(!$req_user || strlen($req_user) == 0 ||
   !
preg_match("/^[a-z0-9]([0-9a-z_-\s])+$/i", $req_user) ||
   !
$database->usernameTaken($req_user)){
   die("<br /></br />Username not registered or you don't have permission to view this information");
}



/* Logged in user viewing own account */
if(strcmp($session->username,$req_user) == 0){
   echo "<h6><br>My Account</h6>";
}



/* Visitor not viewing own account */
else{
header('Location: userinfo.php');
   /*echo "<h6><br /><br />User Info</h6>";*/
}

/* Display requested user information - add/delete as applicable */
$req_user_info = $database->getUserInfo($req_user);

/* Username */
echo "<b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Username: ".$req_user_info['username']."</b><br />";

/* Email */
echo "<b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Email:</b> ".$req_user_info['email']."<br />";
?>
Gewijzigd op 24/12/2012 23:31:52 door jack maessen
 
Wouter J

Wouter J

24/12/2012 23:48:19
Quote Anchor link
Quote:
Wouter, maak je dan bij iedere pagina een database request?

Dat doe je in principe toch al.

Quote:
Je kunt ook in de sessie opslaan dat iemand is ingelogd ($logged_in=true). Of is dat qua veiligheid te risicovol?

En dan pas ik lokaal even die sessie aan zodat ik al ben ingelogd terwijl ik niks heb ingevoerd? Wat je natuurlijk eerst doet is kijken of die sessie bestaat, zo niet dan hoef je niet verder te gaan met de DB, zoja dan kijk je of de hash in de DB nog steeds geldig is, of dat hij bijv. zelf een random hash heeft ingevuld of misschien wel gekopieerd van een andere gebruiker van die website.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/12/2012 23:52:56
Quote Anchor link
Wouter J op 24/12/2012 23:48:19:
Quote:
Wouter, maak je dan bij iedere pagina een database request?

Dat doe je in principe toch al.

Waarom zou je dat doen?

Wouter J op 24/12/2012 23:48:19:
Quote:
Je kunt ook in de sessie opslaan dat iemand is ingelogd ($logged_in=true). Of is dat qua veiligheid te risicovol?

En dan pas ik lokaal even die sessie aan...

Lokaal een sessie aanpassen...? Hoe doe je dat dan?????
 
Erwin H

Erwin H

25/12/2012 09:29:52
Quote Anchor link
Marco King op 24/12/2012 21:05:58:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(strcmp($session->username,$req_user) == 1){
   echo "alert("This is not your profile!")";
header(Location: http://www.jackmaessen.nl/userinfo.php?user=$session->username);
}
?>

Ik weet niet of dat handig is, maar in ieder geval krijgt u een alert met het bericht "This is not your profile!" en wordt u direct doorgestuurd naar uw eigen profiel. ;)

Dit kan natuurlijk niet. Bij de header krijg je dan de foutmelding 'Headers already sent'. Als je een redirect doet kan je niet ook nog gewone output versturen.
 
- Raoul -

- Raoul -

25/12/2012 09:48:28
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 24/12/2012 23:52:56:
Wouter J op 24/12/2012 23:48:19:
Quote:
Wouter, maak je dan bij iedere pagina een database request?

Dat doe je in principe toch al.

Waarom zou je dat doen?


Om te controleren of je nog wel werkelijk de user bent? Tokens opslaan in je db heeft ook heel veel extra handige features:
- je kan leden aan jouw kant uitloggen
- leden kunnen eerdere sessies aan hun kant uitloggen
- je kan makkelijk online leden ophalen

Geloof me, zo belastend is het niet.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/12/2012 11:40:25
Quote Anchor link
- Raoul - op 25/12/2012 09:48:28:
Geloof me, zo belastend is het niet.

Dat was/is dus ook een beetje mijn vraag. Ik snap wel dat het veiliger is, maar vraag me inderdaad ook wel af of het belastend is.

Maar Wouter heeft het over lokaal een sessie aanpassen. Ik snap niet wat hij daarmee bedoelt.
 
Jack maessen

jack maessen

25/12/2012 16:20:25
Quote Anchor link
nu zie ik dat de html na de "die" echo niet meer geladen wordt. Het gaat om de footer van de pagina.
Ik heb de html code van de footer in bestand footer.php opgeslagen en geinclude na de "die" echo, maar hij laadt hem niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

/* Requested Username error checking */
$req_user = trim($_GET['user']);

if(!$req_user || strlen($req_user) == 0 ||
   !
preg_match("/^[a-z0-9]([0-9a-z_-\s])+$/i", $req_user) ||
   !
$database->usernameTaken($req_user)){
    
   die("<br /></br />Username not registered or you don't have permission to view this information");
    
}

include("footer.php");


/* Logged in user viewing own account */
if(strcmp($session->username,$req_user) == 0){
   echo "<h6><br>My Account</h6>";
}



/* Visitor not viewing own account */
else{
header('Location: userinfo.php');
   /*echo "<h6><br /><br />User Info</h6>";*/
}
>?
[
/code]
wat gaat er fout?
 
Moose -

Moose -

25/12/2012 16:29:31
Quote Anchor link
Na die() of exit() stopt je script. http://nl3.php.net/manual/en/function.die.php
 
Jack maessen

jack maessen

25/12/2012 17:03:23
Quote Anchor link
hoe kan ik dit dan oplossen? er moet namelijk nog een footer onder komen...
Gewijzigd op 25/12/2012 17:10:51 door jack maessen
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/12/2012 17:08:19
Quote Anchor link
Jack maessen op 25/12/2012 17:03:23:
ik snap niet waarom de browser dat stuk html wat er achter komt niet gewoont toont?


Volgens mij geeft Not Moose het antwoord:
Not Moose op 25/12/2012 16:29:31:
Na die() of exit() stopt je script. http://nl3.php.net/manual/en/function.die.php
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 17:10:09
Quote Anchor link
Jack maessen op 25/12/2012 17:03:23:
ik snap niet waarom de browser dat stuk html wat er achter komt niet gewoont toont?



Zie hier:
Not Moose op 25/12/2012 16:29:31:
Na die() of exit() stopt je script. http://nl3.php.net/manual/en/function.die.php


Misschien heb je hier wat aan, kreeg ik vandaag als tip mee om even door te lezen:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Session_hijackin

en

http://www.acros.si/papers/session_fixation.pdf
 
Jack maessen

jack maessen

25/12/2012 17:14:46
Quote Anchor link
ja dat heb ik bekeken en idd het pad loopt dan dood....
is er dan geen enkele manier om die footer erna nog te tonen?
 
Erwin H

Erwin H

25/12/2012 17:17:16
Quote Anchor link
Ja, geen die() gebruiken. Dat is gewoon geen foutafhandeling.
 
Jack maessen

jack maessen

25/12/2012 17:45:30
Quote Anchor link
oke, daar heb je ook wel gelijk in Erwin.
Ik heb ze nu naar een aparte pagina gestuurd "forbidden.html" met een link erin waar ze terug gaan naar de index.php, die de inlogsessie weer controleert waardoor ze of hun eigen bestanden weer zien of de inlogform voor hun neus krijgen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if(strcmp($session->username,$req_user) == 0){
   echo "<h6><br>My Account</h6>";
}



/* Visitor not viewing own account */
else{
header('Location: forbidden.html');
   /*echo "<h6><br /><br />User Info</h6>";*/
}
?>
 
Erwin H

Erwin H

25/12/2012 17:56:05
Quote Anchor link
Leer je aan om nooit die() of exit() te gebruiken, zeker niet als foutafhandeling. Je kan er erg rare dingen door krijgen.

En dan ga ik nu iets geks zeggen.... in het laatste script dat je post zou je het juist wel moeten gebruiken. Na een redirect wil je namelijk dat wat er nog na komt hoe dan ook niet meer wordt uitgevoerd. Na een redirect is het dus juist wel een goede gewoonte om een exit() te plaatsen. Daarmee voorkom je dat er onverwachts toch nog een actie uitgevoerd wordt.
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

25/12/2012 18:14:57
Quote Anchor link
Wat is eigenlijk het verschil tussen DIE en EXIT?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.