GET request

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Erwin H

Erwin H

25/12/2012 18:20:17
Quote Anchor link
Niets, alleen een andere naam.
Van de php manual:
Quote:
die

(PHP 4, PHP 5)

die — Equivalent to exit
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:40:18
 
Jack maessen

jack maessen

25/12/2012 22:20:22
Quote Anchor link
nav opmerking Erwin: dan kan ik hem ook eindigen met een die command, maar dan heb ik weer niet de mogelijkheid om de footer te embedden eronder

Voor de volledigheid, dit is mijn userinfo.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
<!-- PHP LOGIN GEDEELTE -->
        
                
<?php
                
/*
 * Main.php
 *
 * This is an example of the main page of a website. Here users will be able to login.
 * However, like on most sites the login form doesn't just have to be on the main page,
 * but re-appear on subsequent pages, depending on whether the user has logged in or not.
 *
 * Originally written by: Jpmaster77 a.k.a. The Grandmaster of C++ (GMC)
 * Last Updated by the Angry Frog: October 19, 2011
*/


include("include/session.php");
global $database;
$config = $database->getConfigs();
?>


                                                                                
                                                                                                                    
                                                                                                                    
                                                                                                                    
                                                                                                                    
    <?php
/**
 * User has already logged in, so display relavent links, including
 * a link to the admin center if the user is an administrator.
 */

if($session->logged_in){

   echo "<h1></h1>";
       echo "<a href=\"index.php\">My Files</a> &nbsp;&nbsp;"
      
       ."<a href=\"useredit.php\">Edit Account</a> &nbsp;&nbsp;";
            
            
   if($session->isAdmin()){
      echo "<a href=\"admin/index.php\">Admin Center</a> &nbsp;&nbsp;";
   }

   echo "<a href=\"upload.php\">Upload</a> &nbsp;&nbsp;"
           ."<a href=\"process.php\">Logout</a>";
        
     /* $pagina = "users/".$session->username."/index.php";
include $pagina;*/


?>


                                                   <!-- MY ACCOUNT INFO -->




<?php
/**
 * UserInfo.php
 *
 * This page is for users to view their account information
 * with a link added for them to edit the information.
 *
 * Updated by: The Angry Frog
 * Last Updated: October 26, 2011
 */

/*if (!isset($_GET['user'])) {
    header("Location: ".$config['WEB_ROOT'].$config['home_page']);
}*/


if (!isset($_GET['user'])) {

    header("Location: ".$config['WEB_ROOT'].$config['home_page']);
}


?>






<?php

/* Requested Username error checking */

$req_user = trim($_GET['user']);

if(!$req_user || strlen($req_user) == 0 ||
   !
preg_match("/^[a-z0-9]([0-9a-z_-\s])+$/i", $req_user) ||
   !
$database->usernameTaken($req_user)){
    
       die("<br /></br />Username not registered or you don't have permission to view this information");
    
    
}




/* Logged in user viewing own account */
if(strcmp($session->username,$req_user) == 0){
   echo "<h6><br>My Account</h6>";
}



/* Visitor not viewing own account */
else{
/*header('Location: forbidden.html');*/
 die("<br /></br />xxxUsername not registered or you don't have permission to view this information");
   /*echo "<h6><br /><br />User Info</h6>";*/
}

/* Display requested user information - add/delete as applicable */
$req_user_info = $database->getUserInfo($req_user);

/* Username */
echo "<b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Username: ".$req_user_info['username']."</b><br />";

/* Email */
echo "<b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Email:</b> ".$req_user_info['email']."<br />";

/**
 * Note: when you add your own fields to the users table
 * to hold more information, like homepage, location, etc.
 * they can be easily accessed by the user info array.
 
  * $session->user_info['location']; (for logged in users)

  * $req_user_info['location']; (for any user)
    */
    
 
 
 
 

/* If logged in user viewing own account, give link to edit */

if(strcmp($session->username,$req_user) == 0){
   echo '';
}


/* Link back to main */
/*echo "<br>Back To [<a href='".$config['WEB_ROOT'].$config['home_page']."'>Main</a>]<br>";*/


?>


<?php
}
 ?>

<!-- EINDE MYACCOUNT INFO -->
 
Erwin H

Erwin H

25/12/2012 22:31:38
Quote Anchor link
Jack maessen op 25/12/2012 22:20:22:
nav opmerking Erwin: dan kan ik hem ook eindigen met een die command, maar dan heb ik weer niet de mogelijkheid om de footer te embedden eronder

Ik begrijp even niet hoe je mijn opmerking naar dat vertaalt.
Een exit() (of die()) gebruik je om ervoor te zorgen dat er geen verdere output meer komt na een redirect. Een footer, of welke andere output dan, ervoor of erna, is bij een redirect uberhaupt verspilde moeite. De user krijgt dat toch niet te zien.
 
Jack maessen

jack maessen

26/12/2012 01:46:44
Quote Anchor link
ik vond op php.net een oplossing om na "die" toch nog html te kunnen presenteren:
Ik heb de html van de footer opgeslagen in footer.php en deze als variabele gebruikt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
function error_msg($text) {
$footer = file_get_contents('footer.php');
    
     die($text.'<br />'.$footer);
}


error_msg('username not registered or you dont have permission to view this information');
?>
 
Erwin H

Erwin H

26/12/2012 09:21:26
Quote Anchor link
Dus in plaats van te zoeken naar hoe je nette foutafhandeling kan bouwen, ga je zoeken naar hoe je alsnog dat vermaledijde die() kan blijven gebruiken. Slim.... echt slim.
 
Wouter J

Wouter J

26/12/2012 11:09:50
Quote Anchor link
Jack, waarom helemaal gaan bouwen om een compleet verkeerde methode? waarom ga je moeilijk doen met HTML code opslaan in variabele enzo, terwijl je ook gewoon een echo kunt plaatsen?
 
Jack maessen

jack maessen

26/12/2012 11:59:10
Quote Anchor link
Ik denk dat ik een en ander verkeerd begrepen heb.
Nav quote van Erwin
"En dan ga ik nu iets geks zeggen.... in het laatste script dat je post zou je het juist wel moeten gebruiken.
Na een redirect wil je namelijk dat wat er nog na komt hoe dan ook niet meer wordt uitgevoerd. Na een redirect is het dus juist wel een goede gewoonte om een exit() te plaatsen. Daarmee voorkom je dat er onverwachts toch nog een actie uitgevoerd wordt."
Ik heb dit ter harte genomen en ben daarom alsnog gaan zoeken naar een methode om na de
"die" mijn footer te kunnen plaatsen, temeer dit juist mijn laatste "loop" was en ik begreep dat "die"
command hier juist WEL geindiceerd was.
Enfin: ik heb nu een headerlocation gebruikt ipv "die" die naar pagina gaat "forbidden.html"
Is dit wel een goede foutafhandeling? Of moet ik een echo plaatsen zoals Wouter zegt?
Gewijzigd op 26/12/2012 12:04:23 door jack maessen
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/12/2012 12:50:08
Quote Anchor link
Maak onderscheid tussen 2 situaties:
1) een databaseverbinding, query, onjuiste gebruikersinput, etc. die niet uitgevoerd kan worden. Dan bouw je nette foutafhandeling in en geen die-constructie.
2) na een header. Dan mag/kun/moet je exit gebruiken, om te voorkomen dat je script mogelijk toch verder zou gaan.

In jouw post/code van 25/12/2012 16:20:25 gebruik je 'die' terwijl je alleen maar een melding wilt tonen. Het script hoeft niet te stoppen. Waar dan wel een exit hoort, regel 24, plaats je hem niet.

In je script van 25/12/2012 22:20:22 doe je dat ook/nog fout: op regel 73 een header, zonder exit en op regel 92 gaat je script 'dood' terwijl er alleen maar een (fout)melding getoond hoeft te worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<a href=\"admin/index.php\">Admin Center</a> &nbsp;&nbsp;";

kan handiger door voor html " te gebruiken en in php '
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<a href="admin/index.php">Admin Center</a> &nbsp;&nbsp;';

Overigens vraag ik me af of je goed bezig bent met al die &nbsp; in je code.
 
Jack maessen

jack maessen

26/12/2012 14:27:01
Quote Anchor link
@ Obelix: Ik heb de aanpassingen doorgevoerd en mijn code ziet er nu als volgt uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
                                       <!-- PHP LOGIN GEDEELTE -->
        
                
                <?php
                
/*
 * Main.php
 *
 * This is an example of the main page of a website. Here users will be able to login.
 * However, like on most sites the login form doesn't just have to be on the main page,
 * but re-appear on subsequent pages, depending on whether the user has logged in or not.
 *
 * Originally written by: Jpmaster77 a.k.a. The Grandmaster of C++ (GMC)
 * Last Updated by the Angry Frog: October 19, 2011
*/


include("include/session.php");
global $database;
$config = $database->getConfigs();
?>


                                                                                
                                                                                                                    
                                                                                                                    
                                                                                                                    
                                                                                                                    
    <?php
/**
 * User has already logged in, so display relavent links, including
 * a link to the admin center if the user is an administrator.
 */

if($session->logged_in){

   echo "<h1></h1>";
       echo '<a href="index.php">My Files</a> &nbsp;&nbsp;'
      
       .'<a href="useredit.php">Edit Account</a> &nbsp;&nbsp;';
            
            
   if($session->isAdmin()){
      echo '<a href="admin/index.php">Admin Center</a> &nbsp;&nbsp;';
   }

   echo '<a href="upload.php">Upload</a> &nbsp;&nbsp;'
           .'<a href="process.php">Logout</a>';
        
     /* $pagina = "users/".$session->username."/index.php";
include $pagina;*/


?>


                                                   <!-- BEGIN MY ACCOUNT INFO -->




<?php
/**
 * UserInfo.php
 *
 * This page is for users to view their account information
 * with a link added for them to edit the information.
 *
 * Updated by: The Angry Frog
 * Last Updated: October 26, 2011
 */


if (!isset($_GET['user'])) {

    die("<br /></br />Username not registered or you don't have permission to view this information");
}


?>



<?php

/* Requested Username error checking */

$req_user = trim($_GET['user']);

if(!$req_user || strlen($req_user) == 0 ||
   !
preg_match("/^[a-z0-9]([0-9a-z_-\s])+$/i", $req_user) ||
   !
$database->usernameTaken($req_user)){
    
      header('Location: forbidden.html');    
}


/* Logged in user viewing own account */
if(strcmp($session->username,$req_user) == 0){
   echo "<h6><br>My Account</h6>";
}


/* Visitor not viewing own account */
else{
die("<br /></br />Username not registered or you don't have permission to view this information");
 
}


/* Display requested user information - add/delete as applicable */
$req_user_info = $database->getUserInfo($req_user);

/* Username */
echo "<b>Username:</b> ".$req_user_info['username']."<br />";

/* Email */
echo "<b>Email:</b> ".$req_user_info['email']."<br />";

/**
 * Note: when you add your own fields to the users table
 * to hold more information, like homepage, location, etc.
 * they can be easily accessed by the user info array.
 
  * $session->user_info['location']; (for logged in users)

  * $req_user_info['location']; (for any user)
    */

}
?>


                                                                                                            
                                                                             <!-- EINDE MY ACCOUNT INFO-->


Dit moet dan de correcte code zijn, maar dan heb ik alsnog dat footer probleem als ie "died" in de laatste loop bij /* Visitor not viewing own account */
Gewijzigd op 26/12/2012 14:28:12 door jack maessen
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/12/2012 15:05:30
Quote Anchor link
Script consequent; niet bij de ene echo ' en de andere ", maar gebruik '.

Ik zie in je code nog steeds 'die' staan (regel 69 en 95) waar dat naar mijn idee juist niet zou moeten. En na de header, regel 85) zie ik het niet staan.

Sluit je in je script ook php af en open je daarna weer (zoals regel 49 / 56), zonder dat er veel tussendoor gebeurt?
 
Jack maessen

jack maessen

26/12/2012 16:06:17
Quote Anchor link
oke, ik heb een en ander aangepast. MBt regel 95: ik kan hier geen echo plaatsen, anders kan men in de url bij naamsverandering de gegevens van anderen bekijken. Ik gebruik nu een header location en erna een "die"
Onnodig php afluiten regel 49 en opstarten in 56 heb je gelijk; ik had dat gedaan omaan te geven dat hier de userinfo gegenereerd wordt. Maar is overbodig, klopt helemaal.
Oke dan, alles werkt nu. Dank voor advies en commentaar
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.