getElementById in <object>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jorn Engelbart

Jorn Engelbart

13/10/2007 16:25:00
Quote Anchor link
Beste PHPhulpers,

Ik heb een site met daarin dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<object id="online" type="text/html" data="online.php" width:"200px" height:"500px"></object>

Nu wil ik via een linkje die in deze object staat een div vullen die in de zeg maar in de "hoofdpagina" staat staat maar dan moet ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
getElementById('divje')
doen maar omdat hij niet in in de pagina in de object staat pakt hij deze niet. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

BVD
Jorn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jorn Engelbart
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 19:17:33
 
Jos

Jos

16/10/2007 12:22:00
Quote Anchor link
getElementById is een methode van document en alle elementen in je pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var container = document.getElementById('container');
if(container) container.getElementById('divje');
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.