Gezocht: File creator met php script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frankyy

Frankyy

14/07/2007 09:39:00
Quote Anchor link
Hallo, Ik zoek een script wat het volgende moet doen:
Als je op de pagina komt van de script komt er bijv,
Naam:
Code:

Het script moet dan een txt bestand maken met dan de naam als de naam van het txt bestandje en in het textbestandje de code
Ook mag de code alleen uit cijfers bestaan en niet hoger dan 500
& als laatste dat het gebruiken van de script om de 16 uur maar kan
Bedankt als iemand dit voor mij zou willen maken.
Frank
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:59:17
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/07/2007 09:55:00
Quote Anchor link
Als je even zou willen storten op rekening xxxx xx xxx dan komt alles goed. Heb je google al geraadpleegd?
 
Frankyy

Frankyy

14/07/2007 09:57:00
Quote Anchor link
Jep heb ik gedaan, Helaas kwam er niks uit
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

14/07/2007 09:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(is_numeric($code) && $code <= 500)
{

  $file = fopen($naam . ".txt", a+);
  fwrite($file, $code);
  fclose($file);
}

?>


zoiets? (niet getest)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/07/2007 10:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<input type="text" name="naam" />
<textarea name="code" cols="100" rows="30">Paste hier je code!</textarea>
</form>


Dit is een begin...
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

14/07/2007 10:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

  $file = fopen($_POST['naam'] . ".txt", a+);
  if(is_numeric($_POST['code']) && $_POST['code'] <= 500)
    fwrite($file, $_POST['code']);
  fclose($file);
}

else
{
?>

<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<input type="text" name="naam" />
<textarea name="code" cols="100" rows="30">Paste hier je code!</textarea>
</form>
<?php
}
?>

dan wordt het zoiets :)
 
Frankyy

Frankyy

14/07/2007 10:26:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected ')' in C:\Program Files\wamp\www\php.php on line 4
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frankyy
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

14/07/2007 10:36:00
Quote Anchor link
oeps :P dat a+ moet ff tussen quotes ;)
 
Frankyy

Frankyy

14/07/2007 10:58:00
Quote Anchor link
... ".txt", "a+";
Bedoel je ?
 
GaMer B

GaMer B

14/07/2007 11:06:00
Quote Anchor link
Zo dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

  $file = fopen($_POST['naam'] . ".txt", "a+");
  if(is_numeric($_POST['code']) && $_POST['code'] <= 500)
    fwrite($file, $_POST['code']);
  fclose($file);
}

else
{
?>

<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<input type="text" name="naam" />
<textarea name="code" cols="100" rows="30">Paste hier je code!</textarea>
</form>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/07/2007 11:06:00
Quote Anchor link
en op regel 5 mis je een {
 
Frankyy

Frankyy

14/07/2007 11:18:00
Quote Anchor link
Ok nu geeft die geen error,
Nu alleen nog, een knop waardoor het ook echt het txt bestandje word gemaakt
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

14/07/2007 11:36:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 14.07.2007 11:06:
en op regel 5 mis je een {
Zeker weten? Op welke regel wordt die dan afgesloten?

Elwin
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

14/07/2007 11:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  if(is_numeric($_POST['code']) && $_POST['code'] <= 500)
 
Bart van der veen

bart van der veen

14/07/2007 11:57:00
Quote Anchor link
Elwin schreef op 14.07.2007 11:36:
Jurgen schreef op 14.07.2007 11:06:
en op regel 5 mis je een {
Zeker weten? Op welke regel wordt die dan afgesloten?

Elwin


dat is dus de 2e fout if(iets) is zinloos zonder een true dan false statement...
 
Frankyy

Frankyy

14/07/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Ik heb het script zelf aangepast,
Hij werkt nu perfect,
HEEL ERG BEDANKT :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frankyy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.