Gezocht: Front- Backend Webdeveloper met grafische achtergrond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Winkie

winkie

26/03/2008 11:45:00
Quote Anchor link
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Ontwerpen en ontwikkelen van (statische) websites in (X)HTML, CSS, Javascript en Flash, in combinatie met PHP/ASP. Hierbij maak je gebruik van Dreamweaver, Flash, Photoshop en Illustrator. Daarnaast onderhoud en beheer je reeds bestaande websites.

De gedroomde kandidaat beschikt over communicatieve vaardigheden en aantoonbare ervaring met alle aspecten van het (grafische) vak, van beeldscherm tot drukwerk. Daarnaast beschik je over een gedegen kennis van de Nederlandse taal.

Studioruigrok is een reclamebureau waar bedrijven of instellingen
terecht kunnen voor de creatie van print en internet communicatie-
producties. Wij leveren een kant-en-klaar product op het gebied van creatie, ‘merk’ management, marketing, PR en communicatie.

Binnen de studio werk je samen met je collega’s aan verschillende grafische- en multimediaprojecten. Jouw taak is de look en feel van het multimedia gedeelte te ontwikkelen, te beheren en te bewaken.

Dienstverband: Voltijd
Locatie: Hoogeveen
Vereiste kennis: PHP, (X)HTML, CSS

Je kunt contact met mij opnemen via een PM'etje voor het emailadres, waarnaar je vervolgens je motiviatie + je CV kunt sturen.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.