Gezocht: Gepassioneerde PHP-programmeur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees Schepers

kees Schepers

23/01/2013 22:29:23
Quote Anchor link
Wij op zoek naar een enthousiaste en beginnende PHP-programmeur, die met passie en volle overtuiging wil gaan voor het mee-ontwikkelen van nieuwe en bestaande programma’s.

FUNCTIE
Je houdt je voornamelijk bezig met het programmeren van nieuwe onderdelen of uitbreiding van bestaande onderdelen van de administratieve software. Belangrijk is dat de software intuïtief te bedienen is, zo efficiënt mogelijk werkt en de klant ondersteunt in zijn bedrijfsvoering.

Je werkt binnen een klein team en verricht ook andere taken als: telefonische instructie van de programma’s, beantwoorden van vragen via de helpdesk die met de toepassing van de software te maken hebben. Nieuwe ideeën, jezelf steeds willen verbeteren maar vooral passie voor het programmeer vak wordt enorm op prijs gesteld.

PROFIEL
* MBO+/HBO denk- en werkniveau richting ICT
* Zelfstandig, zelfsturend, oplossingsgericht, gepassioneerd
* Beheersing van PHP, HTML, CSS
* Ervaring met het Zend framework is een pré
* Ervaring met Javascript library’s jQuery mobile en jQuery is een pré
* Omgeving ’s Hertogenbosch

ONS AANBOD
Werken in een klein en flexibel bedrijf, waar je nauw betrokken bent bij de ontwikkeling van een totaalpakket en dicht bij de klant staat. Je begeeft je in een omgeving waar jezelf verder kunt ontplooien. We bieden je een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een tijdelijk contract met zicht op een vast contract bij goed functioneren.

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN
Wilt je meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met André Hendriks of Johan Verhoeven

[email protected]
0486-416568

Toevoeging op 23/01/2013 22:55:47:

Ik heb deze vacature geplaatst voor een klant/kennis van me. Ik kan je vertellen dat dit een gezellige / informele omgeving betreft met alleen gepassioneerde mensen en waar zeker veel ruimte is voor eigen inbreng en aandacht besteed wordt voor jouw persoonlijke ontwikkeling!
Gewijzigd op 23/01/2013 22:35:53 door Kees Schepers
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.