Gezocht iemand die wil helpen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

02/12/2012 20:42:20
Quote Anchor link
hallo, ik ben op zoek naar iemand die mijn site kan beveiligen
tegen hackers en sql injectie.

Ik heb geen groot budget maar alle hulp is welkom
ik wil geen php leren omdat ik daar gewoon weg geen tijd voor heb
dus op dat antwoord zit ik niet te wachten.
Ik heb nu een site online staan, maar volgens andere mensen
moet ik de inlogpagina beveiligen

Groetjes Simone
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:36:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2012 20:45:17
Quote Anchor link
Om welk budget gaat het? Wat versta je onder: 'niet groot'?
 

02/12/2012 20:46:35
Quote Anchor link
eigenlijk niks , want ik werk niet en probeer juist wat geld te verdienen online voor mijn kinderen
 
Chris -

Chris -

02/12/2012 20:58:26
Quote Anchor link
Hoi Simone, ik heb je even een prive bericht gestuurd!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2012 20:58:37
Quote Anchor link
Waar heb je je script vandaan, als ik vragen mag?
Eventueel kan je deze ook hier uploaden.
Gewijzigd op 02/12/2012 20:59:54 door - Ariën -
 

02/12/2012 21:24:20
Quote Anchor link
ik heb hem gedownload van downloadscripts.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2012 23:03:25
Quote Anchor link
Een betaald gedownload script, en dan nog zo lek? Ik zou persoonlijk mijn geld terug halen als ik jouw was, ook al was het maar 3,50 euro.

Maar ik begrijp dat je inmiddels al geholpen wordt door Chris.
 

03/12/2012 14:53:01
Quote Anchor link
ik had wat dingen aangepast, maar blijkbaar zonder resultaat, nick wil mij wel helpen vandaag
dus vanavond gaat het zowieso goed komen Ik probeer alleen zelf te leren wat iedereen nu precies aanpast nou de code die ik dus geplakt had is in iedergeval niet goed haha
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2012 14:55:10
Quote Anchor link
Je kan moeilijk md5() gebruiken bij wachtwoorden die nog nog niet gecodeerd zijn opgeslagen. ;-)

md5() is overigens flink verouderd. sha1() en het gebruik van een vaste waarde (salt) maakt de boel een stuk veiliger.
 

03/12/2012 14:56:33
Quote Anchor link
mm oke, maar ik had wel het juiste stuk wat ik wilde veranderen ? dan heb ik in iedergeval iets geleerd haha
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2012 14:57:41
Quote Anchor link
Ja, dit is de juiste plek.


Maar, alleen vraag ik me af of dit script echt is wat je wilt? Weinig mensen zullen een exe-file openen.....
Gewijzigd op 03/12/2012 14:58:13 door - Ariën -
 

03/12/2012 14:59:11
Quote Anchor link
Ja dat weet ik, maar ik weet eigenlijk ook niet goed waar ik moet beginnen ik had eerste een bel & win script die werkte prima, maar weet niet of dat zinvol is ?

Groetjes simone
ps ze konden dan een hosting winnen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2012 15:00:11
Quote Anchor link
Als je iets goeds op wilt zetten zul je er ook in moeten investeren... ;-)
 

03/12/2012 15:01:50
Quote Anchor link
Ja dat weet ik, maar als je iets niet hebt kan je er ook niet in investeren he :(
dus ben ik op zoek naar een manier waar ik iets mee kan verdienen, als zijn het maar een paar euro's per maand dan kom ik er ook toch :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2012 15:06:42
Quote Anchor link
Vergeet niet dat je ook voor promotie moet zorgen. Iets wat anderen niet kennen en onbekend is, zal nooit voor bezoekers zorgen. En in promotie moet je ook investeren, dit hoeft niet per se geld te zijn, maar wel tijd.
 

03/12/2012 15:20:24
Quote Anchor link
ja dat weet ik, maar dat is geen probleem
 
Nicky Monsma

Nicky Monsma

03/12/2012 23:34:01
Quote Anchor link
Somone ik kan je wel helpen als je wilt
en ik vraag er geen geld voor ik ben mometeel volop bezig een goede developer te worden
en het minste wat ik kan doen is andere helpen met hun projecten zo leer ik steeds meer + ik help anderen ermee
laat me maar weten
 

03/12/2012 23:36:28
Quote Anchor link
Ik heb op het moment een andere site online gezet
deze is wel veilig en aangepast het is om plaatjes en fotos te uploaden.

Dus voorlopig moet het promotiescript maar even wachten
ik bied nu ook een premiumaccount aan en hoop daar dan iets mee te verdienen.

Bedankt voor je aanbod

Groetjes simone
 
Nicky Monsma

Nicky Monsma

03/12/2012 23:41:25
Quote Anchor link
geen probleem indien je nog iemand zoekt laat het weten ik heb geleerd voor php
en ben goed in de ontwikkeling van back-end projecten
 

03/12/2012 23:42:48
Quote Anchor link
Zal ik doen

Groetjes Simone
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.