Gezocht programmeur om ideal basic werkend te krijgen in script

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Winta With

Winta With

06/04/2011 11:40:35
Anchor link
Ik ben op zoek naar iemand die Ideal geintergreerd kan krijgen in mijn website tegen betaling
Ik ben al een paar dagen aan het proberen maar blijf een hash code validatie fout krijgen

Het gaat om onderstaand formulier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<FORM METHOD="post" ACTION="https://idealtest.secure-ing.com/ideal/mpiPayInitIng.do" id="purchase_form" name="purchase_form">

<INPUT type="hidden" NAME="merchantID" value="<?php print $merchantID; ?>">
<INPUT type="hidden" NAME="subID" value="<?php print $subID; ?>">
<INPUT type="hidden" NAME="amount" VALUE="<?php print $total_payable_amount; ?>" >
<INPUT type="hidden" NAME="purchaseID" VALUE="177150905133">
<INPUT type="hidden" NAME="language" VALUE="nl">
<INPUT type="hidden" NAME="currency" VALUE="EUR">
<INPUT type="hidden" NAME="description" VALUE="Voorbeeld Hashcode benadering">
<INPUT type="hidden" NAME="hash" VALUE="<?php print $shasign; ?>">
<INPUT type="hidden" NAME="paymentType" VALUE="ideal">
<INPUT type="hidden" NAME="validUntil" VALUE="<php? date('Y-m-d\TH:i:s.000\Z', strtotime ('+1 week'));">
<INPUT type="hidden" NAME="itemNumber1" VALUE="88">
<INPUT type="hidden" NAME="itemDescription1" VALUE="dit is een test product">
<INPUT type="hidden" NAME="itemQuantity1" VALUE="1">
<INPUT type="hidden" NAME="itemPrice1" VALUE="<?php print $total_payable_amount; ?>">

<table cellpadding="5" align="left" class="fl" style="width:600px;">
<tr style="font-weight:bold;color:#666; ">
<td><label><?php echo $language['description']; ?></label></td>
<td><label><?php echo $language['qty']; ?></label></td>
<td></td>
<td><label><?php echo $language['price']; ?></label></td>
<td></td>
<td><label><?php echo $language['total']; ?></label></td>
</tr>
<tr>
<td><label><?php echo 'Payment for '.ucfirst($couponname); ?></label></td>
<td><label><input type="text" style="width:40px;" name="quantity" title="Enter quantity in numeric." class="digits required" maxlength="3" value="1" onkeyup="calculate_amt(this.value,<?php echo $total_payable_amount; ?>)"  onkeypress="calculate_amt(this.value,<?php echo $total_payable_amount; ?>)" onblur="calculate_amt(this.value,<?php echo $total_payable_amount; ?>)" /></label></td>
<td><label>X</label></td>
<td><label><?php echo CURRENCY.$total_payable_amount; ?></label></td>
<td><label>=</label></td>
<td><label><?php echo CURRENCY; ?><span id="total_amt"><?php echo round($total_payable_amount, 2); ?></span></label></td>
</tr>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 06/04/2011 11:44:29 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:57:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/04/2011 11:42:32
Anchor link
gebruik aub codetags.
En wees eens specifieker over je validatie-fout.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/04/2011 12:31:28
Anchor link
Als dit een vacature is, plaats hem dan in het vacature board en zorg dat hij aan de gestelde criteria voldoet.

Is het een gewone vraag, plaats hem ook dan in het juiste board en niet in 'Marktplaats'.

Dit topic gaat op slot.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.