Gezocht, Script voor veranderen van banner bij heladen website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

18/07/2007 04:34:00
Quote Anchor link
hey allemaal

ik ben op zoek naar een script dit er voor zorgt dat een google reclame banner verandert zodra je de pagina vernieuwt.
net zoals hier eigenlijk.
als er vragen zijn hoor ik het wel.

groetjes wesley
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:32:45
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

18/07/2007 13:38:00
Quote Anchor link
iemand een idee?
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

18/07/2007 13:45:00
Quote Anchor link
laat je balkjes uit een database halen en zet in je query

ORDER BY RAND()
LIMIT
1
Edit:

dan laat ie de eerste zien en aan gezien ie random volgorde doet krijg je elke keer een andere

Edit:

laat je ff weten of het werkt ???
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

18/07/2007 15:15:00
Quote Anchor link
Zo kan je het doen zonder database.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
// path van de banners
$banner[1] = "Banner1";
$banner[2] = "Banner2";
$banner[3] = "Banner3";
$banner[4] = "Banner4";
$banner[5] = "Banner5";

// hoeveel banners zijn er?
$banners = count($banner);
$random = rand(1, $banners);
    echo "$banner[$random]";
?>


Edit:
Oja, niet bumpen voor 24 Uur. Zo te zien heb je het edit-knopje al gevonden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/07/2007 16:44:00
Quote Anchor link
regel 10 + 11 kun je vervangen door array_rand() arwin ;)
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

18/07/2007 19:37:00
Quote Anchor link
oke dank je
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.