[GEZOCHT]Webdesigners en PHP'ers[GEZOCHT]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/01/2009 17:27:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben de eigenaar van DESIGNERSinACTION en ik zoek nog personeel.

Extra:
- Digitale koffietafel
- Altijd online hulp
- Onze software kan je GRATIS krijgen
- Downloads en scripts kan je ook GRATIS krijgen

Loon:
- Ligt aan de winst per website

Ik zoek er ongeveer 3 á 5.
Reageer in dit forum of mail me naar info [at] designersinaction [punt] nl

Mvg. Mitchell de Rijcke.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:04:42
 
- SanThe -

- SanThe -

25/01/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Beetje vaag is het wel.
Lees de criteria eens door.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/01/2009 17:40:00
Quote Anchor link
Als 11 jarige ben je niet opzoek naar personeel maar naar vrienden ;).
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

25/01/2009 17:41:00
Quote Anchor link
Misschien wat meer informatie?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 25.01.2009 17:40:
Als 11 jarige ben je niet opzoek naar personeel maar naar vrienden ;).
En zeker niet naar betaald personeel. Hoe kan een elf-jarige ooit een website runnen, laat staan een team van mensen die minstens 5 jaar ouder zijn?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/01/2009 17:45:00
Quote Anchor link
'Personeel' WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ik ga bijna dood van het lachen!

Lol, voor die site kun je idd best een designer gebruiken (NEE GEEN AANBOD xD)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
- SanThe -

- SanThe -

25/01/2009 17:46:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 25.01.2009 17:40:
Als 11 jarige ....

Waar haal je dat vandaan?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 17:47:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 25.01.2009 17:46:
Arjan Kapteijn schreef op 25.01.2009 17:40:
Als 11 jarige ....

Waar haal je dat vandaan?


Zie z'n e-mailadres op z'n profiel. Staat 1998, wss z'n geboortejaar.

Edit: dan issie waarschijnlijk zelfs nog 10?...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
- SanThe -

- SanThe -

25/01/2009 17:52:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 25.01.2009 17:47:
SanThe schreef op 25.01.2009 17:46:
Arjan Kapteijn schreef op 25.01.2009 17:40:
Als 11 jarige ....

Waar haal je dat vandaan?


Zie z'n e-mailadres op z'n profiel. Staat 1998, wss z'n geboortejaar.

Edit: dan issie waarschijnlijk zelfs nog 10?...

Scherp gezien, maar lijkt mij geen reden om dan maar klakkeloos aan te nemen dat dat zijn geboortejaar is. Ik heb ook mijn twijfels, maar toch.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 17:54:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 25.01.2009 17:52:
Jezpur schreef op 25.01.2009 17:47:
SanThe schreef op 25.01.2009 17:46:
Arjan Kapteijn schreef op 25.01.2009 17:40:
Als 11 jarige ....

Waar haal je dat vandaan?


Zie z'n e-mailadres op z'n profiel. Staat 1998, wss z'n geboortejaar.

Edit: dan issie waarschijnlijk zelfs nog 10?...

Scherp gezien, maar lijkt mij geen reden om dan maar klakkeloos aan te nemen dat dat zijn geboortejaar is. Ik heb ook mijn twijfels, maar toch.

Klopt, maar ik denk niet dat je een willekeurig jaartal in je e-mailadres gaat zetten.

Anyhow: back on topic: Ik denk niet dat je veel 'personeel' - wat jij daar dan ook onder verstaat - kunt interesseren hier. Misschien moet je nog een paar jaartjes wachten tot je wat ouder bent en iets meer leiderschap/ervaring hebt. Je weet vast nog niet hoe het er binnen een organisatie aan toe gaat.
 
Mike D.

Mike D.

25/01/2009 18:02:00
Quote Anchor link
Ow en je bent wss ook duits ?
DESIGNERSinACTION.com
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

25/01/2009 18:15:00
Quote Anchor link
Ik denk dat dat een site is van een ander bedrijf dat ook zo heet. Dus ik vraag me ook af of hij zich zo mag noemen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/01/2009 21:33:00
Quote Anchor link
Je mag zo maar alle domeinnamen kopen die je wilt. Maakt niet uit of een bedrijf recht heeft op een naam.
 
Gerben G

Gerben G

25/01/2009 22:26:00
Quote Anchor link
Als het jouw handelsnaam / handelsmerk is, dan kun je die domein naam gewoon claimen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 22:44:00
Quote Anchor link
Ben benieuwd naar de lay-out, waarschijnlijk een PAINT of een copy. Balen..:-)
 
- -

- -

25/01/2009 22:58:00
Quote Anchor link
Mike D. schreef op 25.01.2009 18:02:
Ow en je bent wss ook duits ?
DESIGNERSinACTION.com


het is .nl 8-)

www.designersinaction.nl
ziet er nou ook niet echt flitsend uit ( ookal is hij in onderhoud.. )
voor een design bedrijf mag het er toch wel iets mooier uitzien...
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/01/2009 23:29:00
Quote Anchor link
ik wil wel ff een voorbeeldje van jouw online hulp..?

ik heb een class Node, die de class DataBaseTabel extend..

ik roep hem zo aan: Node::getById(1);

de methode staat in de class DataBaseTabel. Hoe kan ik er achter komen via welke class ik de methode aanroep?
 
- -

- -

26/01/2009 00:05:00
Quote Anchor link
You ask me? xD of Mitchell?

IIG ik stuur je een pm ^^ ( voor t geval je het aan mitchell vraagt )
 
Midas

Midas

26/01/2009 07:53:00
Quote Anchor link
Loopt dit niet een beetje uit de hand? Er zijn wel meer mensen die een valse geboortedatum invullen op hun profiel..
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

26/01/2009 09:00:00
Quote Anchor link
Als de TS echt 11 is lijkt me het verstandig om eerst de basisschool en de middelbare school af te maken.

Maar om maar even een voorbeeld te stellen. Als ik een licentie nodig heb voor Adobe CS4 kan ik die dan krijgen? En het financieel aanbod ziet er ook niet erg aantrekkelijk uit. Je hebt waarschijnlijk ook geen marketing plan waarbij je kunt aangeven of dit gaat slagen of falen.

Als je zelf aardig kan programmeren lijkt het me verstandig om eerst eens voor iemand te gaan werken.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

26/01/2009 09:31:00
Quote Anchor link
Midas schreef op 26.01.2009 07:53:
Loopt dit niet een beetje uit de hand? Er zijn wel meer mensen die een valse geboortedatum invullen op hun profiel..

Ik zie daar geen rede voor om te doen. Ik doe dat iig niet. Want jullie behandelen mij niet anders omdat ik 15 (bijna 16 jaaaa bier) ben. Toen ik hier kwam was ik ook nog jong, maar ik zat al op de middelbare school. Nu nog, maar ik weet een stuk meer daarom wordt ik wel normaal behandeld en de kleine man hier boven niet..

Jurgen schreef op 26.01.2009 09:00:
Als de TS echt 11 is lijkt me het verstandig om eerst de basisschool en de middelbare school af te maken.

Maar om maar even een voorbeeld te stellen. Als ik een licentie nodig heb voor Adobe CS4 kan ik die dan krijgen? En het financieel aanbod ziet er ook niet erg aantrekkelijk uit. Je hebt waarschijnlijk ook geen marketing plan waarbij je kunt aangeven of dit gaat slagen of falen.

Als je zelf aardig kan programmeren lijkt het me verstandig om eerst eens voor iemand te gaan werken.


Middelbare vind ik zelf geen probleem :P

En ik ga ook niet voor iemand programmeren, ik ben bezig om over een tijd me in te schrijven bij de KvK.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.