Girlzmagazine [review]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »
Girlzmagazine nvt

Girlzmagazine nvt

29/04/2012 19:25:46
Quote Anchor link
Hoiioii,

Ik wou graag mijn website willen presenteren aan jullie: Girlzmagazine.com.
Graag wil ik weten wat jullie ervan vinden!
Meningen, opbouwende kritiek etc. is welkom.

Een paar pagina's zijn nog niet af, hier ben ik nog mee bezig. En wat ik ook vaak heb gehoord is dat de achtergrond kleur, iets te fél is.

Alvast bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:59:30
 
Eddy E

Eddy E

29/04/2012 19:30:42
Quote Anchor link
Feeeeeeeeel!!!!!
Snel weghalen dat.


Menu bovenaan: dat er een submenu onderaan hangt is niet duidelijk.
Ik vroeg me al af waarom er niets gebeurde.
Vooral bij Home, omdat je daar geen 'vervolgkeuze' hebt (er is maar 1 optie).
Dat zou ik echt wijzigen.


En het is inderdaad voor meiden in de doelgroep 13 tm 23?
 
Girlzmagazine nvt

Girlzmagazine nvt

29/04/2012 19:38:03
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 29/04/2012 19:30:42:
Feeeeeeeeel!!!!!
Snel weghalen dat.


Menu bovenaan: dat er een submenu onderaan hangt is niet duidelijk.
Ik vroeg me al af waarom er niets gebeurde.
Vooral bij Home, omdat je daar geen 'vervolgkeuze' hebt (er is maar 1 optie).
Dat zou ik echt wijzigen.


En het is inderdaad voor meiden in de doelgroep 13 tm 23?


Haha, auch.

Misschien kan ik daar ook een felle kleur meegeven, waardoor het submenu wel opvalt? :P

Ik heb trouwens een speed test uitgevoerd: http://gtmetrix.com/reports/www.girlzmagazine.com/QPrdpTKP
Dit is toch aardig goed?

Vergeleken met phphulp: http://gtmetrix.com/reports/www.phphulp.nl/4Ao6sGni kom ik veel hoger uit!
Gewijzigd op 29/04/2012 19:39:30 door Girlzmagazine nvt
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/04/2012 19:42:37
Quote Anchor link
Ik vind de layout geen mooi geheel het oogt rommelig als of alles maar beetje bij elkaar geplakt is!
 
 - Diov  -

- Diov -

30/04/2012 10:11:31
Quote Anchor link
Beste,
wat ik van de layout van de homepage vindt:

Bovenaan zou ik de menu anders doen.
Er springt daar zo'n balkje uit, waarom plaats je dat daar bovenaan ook niet helemaal bij?

Bij de foto:
Je hebt daar links 4 blauwe vakjes, rechts heb je dan de nummers.
Misschien de blauwe 4 vakjes weglaten?

Ook weet iedereen dat een pauze knop betekent om te stoppen.
Ookwel onnodig want er is (bijna) geen tekst.

De tekstvakjes in de afbeelding zijn ook niet mooi? Misschien ronde hoeken proberen enzovoort.
read more zou hoger kunnen staan? Niet?


Toevoeging op 30/04/2012 10:22:00:

Het inlogmenu: het lettertypte stoort mij.

Voor de rest vind ik het wel nog leuk gemaakt.
Zeker iets voor vrouwen.
Nu nog je doelgroep zien te krijgen.

Je hebt er echt je werk van gemaakt.
Dem
 
Sander D

Sander D

30/04/2012 10:41:23
Quote Anchor link
Ik vind het een leuke site voor meiden. Dat forum is hetzelfde als die op PHPhulp, is dit open source? Ben zelf namelijk op zoek naar een forum en vind 'm wel mooi.
 
Wouter J

Wouter J

30/04/2012 11:44:50
Quote Anchor link
Ik zou de box-shadow om de wrapper onderin niet doen. Dit kun je krijgen door wat te spelen met overflow-y en padding.

Nu heb je linksonderin een mooie background-image met wat strepen en stippen eromheen. Ik denk dat als je dat doortrekt over de pagina zodat je die ook bovenin ziet dan krijg je een mooiere background.

De homepagina zelf vind ik heel erg druk. Je hebt op 3 plaatsen links naar berichten staan, ik zou dit beperken tot 2: De slider en die grote blokken.
In de sidebar heb je ook 4 soorten blokken, probeer er 1 of 2 soorten van te maken. Dat creëert iets meer rust.

Het menu, die eerste links zijn niet klikbaar. Gebruik dan iets als cursor: default; zodat de bezoekers ook niet het idee krijgen dat ze erop kunnen klikken.

De code:
- Plaats het Content-Type direct na <head>, want IE wil hem binnen x aantal tekens vanaf het doctype hebben, iets wat je alleen op die manier voor elkaar krijgt.
- Alle HTML tags moeten in kleine letters
- Ik raad altijd aan om script tags vlak voor de </body> te plaatsen, hierdoor laad je pagina sneller en heb je geen kans op DOM not ready fouten.
- Ik zou jQuery 1.7.2 laden, ipv die oude versie die je nu gebruikt.
- Sitetitel hoort alleen op homepagina in een H1 op andere pagina's is er een andere titel vaak veel unieker en belangrijker.
- inputboxes kunnen nooit niet in een form voorkomen
- je gebruikt heel veel inline CSS, dit is fout en die moet je dus eigenlijk allemaal in een stylesheet plaatsen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.