Gmail uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »
Swaenie -

swaenie -

20/07/2012 20:18:39
Quote Anchor link
Heb inmiddels veel gezocht en heb begrepen dat het uitlezen van Gmail mogelijk is m.b.v. IMAP. Helaas meldt mijn webhost dat IMAP niet wordt ondersteund.
Is er misschien een andere mogelijkheid om mijn Gmail m.b.v. php uit te lezen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:06:54
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 20:25:15
Quote Anchor link
Geen IMAP op je hosting? Zou makkelijk moeten. Waar/Wie is je hosting?
Is POP3 geen mogelijkheid?

Toevoeging op 20/07/2012 20:25:42:

http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=13273 >> POP3 kan dus wel.
 
Swaenie -

swaenie -

20/07/2012 20:32:26
Quote Anchor link
Mijn webhost is 1Eurohosting.nl
Ik heb PHP-scripts gevonden om Gmail uit te lezen, maar de verbinding wordt niet gemaakt, omdat imap_open() faalt.
Ik weet niet hoe ik verbinding met de Gmail-server moet maken, als ik POP ga gebruiken.
Gewijzigd op 20/07/2012 20:38:57 door swaenie -
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 20:38:13
Quote Anchor link
Aha.... maar als ze IMAP niet ondersteunen... dan wel POP3?
En is er niet gewoon een php-class voor IMAP?

Toevoeging op 20/07/2012 20:39:53:

http://garrettstjohn.com/entry/reading-emails-with-php/ gebruikt IMAP
http://www.phpclasses.org/browse/package/1120/download/zip.html schijnt POP3 te zijn.

En heb je dit al gezien? http://www.phphulp.nl/php/script/overig/class-imappop3-reader/1356/

Toevoeging op 20/07/2012 20:42:08:

En Gmail kent een redelijk goede HTML-versie van de webmail... die kan je ook altijd nog gewoon cURL()-en.... heb je wel (veel) meer werk aan, maar werkt misschien wel.
 
Swaenie -

swaenie -

20/07/2012 20:46:20
Quote Anchor link
Heb inmiddels al veel geprobeerd. Ga je tips rustig bekijken. Laat het resultaat later weten...
Al heel erg bedankt voor het meedenken.
 
Swaenie -

swaenie -

24/07/2012 20:08:21
Quote Anchor link
Achteraf blijkt de webhost IMAP toch te ondersteunen. Ze hebben php_imap voor me gecompiled op de server.
Heb even geen tijd om een en ander uit te proberen. Kom er later op terug.
 
Eddy E

Eddy E

24/07/2012 22:56:42
Quote Anchor link
Ooo, dan wordt het een makkie. IMAP is er tenslotte voor gemaakt. De link die ik gaf geeft dan ook antwoord.
 
Swaenie -

swaenie -

26/07/2012 21:37:00
Quote Anchor link
Heb weer van alles geprobeerd, maar het wil niet lukken.

Heb de verbinding met het volgende getest:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$connect_to
= '{imap.gmail.com:993/imap/ssl/novalidate-cert}INBOX';
$user = '<mijn adres>@gmail.com';
$password = '<mijn wachtwoord>';

$connection = imap_open($connect_to, $user, $password)
  or die("Can't connect to '$connect_to': " . imap_last_error());

imap_close($connection);
?>


Ik krijg echter steeds de melding:
Warning: imap_open() [function.imap-open]: Couldn't open stream {imap.gmail.com:993/imap/ssl/novalidate-cert}INBOX
Can't connect to '{imap.gmail.com:993/imap/ssl/novalidate-cert}INBOX': Can't connect to gmail-imap.l.google.com,993: Connection timed out

Heb ook op deze fout gezocht, maar kom er niet uit. (Te weinig kennis denk ik...)


Iemand een idee?
Gewijzigd op 26/07/2012 21:39:51 door swaenie -
 
Eddy E

Eddy E

27/07/2012 08:18:08
Quote Anchor link
Kortom: je adres is niet goed.
Ik vond deze hostname: {imap.gmail.com:993/imap/ssl}INBOX

Maar ook daarop krijg ik een timeout.
Ik had nog 5 andere adressen gevonden, maar alleen gaven een timeout.
 
Q S

Q S

27/07/2012 09:09:12
Quote Anchor link
Staat bij de instellingen in Gmail IMAP toegang wel aan?
 
Swaenie -

swaenie -

27/07/2012 14:45:38
Quote Anchor link
@QS: In Google-instellingen staat IMAP ingeschakeld.

@Eddy: Zonder novalidate-cert werkt het helaas ook niet.
De gegevens heb ik gecontroleerd met Google-instellingen. Deze zijn juist.

De host is juist, anders krijg ik bijv. de melding No such host as ima.gmail.com. Hij kan alleen geen verbinding maken, maar waarom niet?
Gewijzigd op 27/07/2012 14:46:31 door swaenie -
 
Eddy E

Eddy E

27/07/2012 14:46:41
Quote Anchor link
Geen idee. Ik ben vanochtend ook bezig geweest.
Mijn browser (Opera) opent ook de mail intern via IMAP op imap.gmail.com
En daarin werkt het wel, dus adres is goed.

Maar verbinding krijgen lukt mij inderdaad ook niet.

Toevoeging op 27/07/2012 15:04:53:

En probeer het eens met /tls ipv /ssl ? Opera gebruikt ook TLS en geen SSL.

Toevoeging op 27/07/2012 15:13:19:

Wat heb je nu?
Ik heb dit, en krijg nog steeds timeouts:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
error_reporting(E_ALL);

echo 'Max tijd naar 10 sec<br>';
set_time_limit(10);
ini_set("max_execution_time", 10);

echo 'Setting the vars<br>';
$connect_to = '{imap.gmail.com:993/ssl/imap}INBOX';
$user = '[email protected]';
$password = 'xxxxx';

echo 'Connecting...<br>';
$connection = imap_open($connect_to, $user, $password, OP_HALFOPEN )
  or die(imap_last_error());

echo 'Connected!!!!<br>';
imap_close($connection);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.