Goedkeuring bij verwijderen record

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bruce Lee

Bruce Lee

03/04/2005 12:01:00
Quote Anchor link
Hoi mensen,

Ik ben bezig met een simpel nieuwssysteempje. Ik heb het hier al eens eerder gezien tussen de scripts (kan het niet meer terug vinden). Ik wil als ik een record/bericht verwijder dat die eerst om een goedkeuring vraag ja/nee. Als het goed is kan dit met javascript. Als je dan bijv. op "ja" klikt dan moet hij het bericht verwijderen.

Hoe moet ik dit aanpakken, iemand suggesties of tips.

greetz,

bruce
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 02:21:51
 
Jelmer -

Jelmer -

03/04/2005 12:19:00
Quote Anchor link
Bijvoorbeeld zo:
<script>
if(confirm("weet je zeker dat je\n
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_GET['id']; ?>
wilt verwijderen?"))
{
document.form.submit();
}
else
{
history.go(-1);
}
</script>
</head>
<body>
<form name="form" action="delete.php" method="post">
<input type="hidden" name="confirmed" value="true"/>
<input type="hidden" name="id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_GET['id']; ?>
"/>
</form>

En dan maak je in je delete.php een filter om methode post te achterhalen, en als er dan een id en een confirm is meegegeven, verwijder je de record.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.