Google Ads

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

04/07/2006 10:42:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een probleem met mijn Google ads.
Deze staan om mijn website:
http://bf.web-share.nl (linksonder)

Nou is het probleem dat ik een achergrond afbeelding heb namelijk:
http://bf.web-share.nl/img/menu_bg.gif

Hoe krijg ik het voorelkaar om of de geen achtergrond kleur te krijgen met de google ads.
Of zoiets als div boxen te gebruiken (met een achergrondafbeelding), om zo de achtergrond kleur weg te werken maar de tekst niet.

Mvg,
Melroy v/d Berg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:31:38
 
Eris -

Eris -

04/07/2006 10:43:00
Quote Anchor link
Ben bang dat het niet mogelijk is..
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

04/07/2006 10:53:00
Quote Anchor link
De pagina van Google ads zien er zo uit (schematisch):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<html><head><base target=_top></head>
<body bgcolor=#1a1a1a text=#d0d0d0>
<table bgcolor=#1a1a1a border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 height=100% width=100%><tr><td height=18 bgcolor=#AFAFAF valign=middle><div class=bb><img border=0 align=right height=13 width=13 src="" style="margin:1px" alt=""><a href="" target=_blank>Ads by Google</a></div></td></tr><tr><td valign=top><div style="padding:0px 0px"><div><img height=1 width=1 alt=""></div><a href=""></script>BlaBla</a><div class=sep><img height=1 width=1 alt=""></div><a href="">BLaBla</a></div>
</td></tr></table></body></html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Eris -

Eris -

04/07/2006 11:04:00
Quote Anchor link
Ja maar je kan geen code aanpassen die gedraaid word op de server van Google...
 
Leo

Leo

04/07/2006 11:11:00
Quote Anchor link
Idd, je zal toch echt de standaart kleuren moeten gebruiken of zelf banners maken

Offtopic:
[/b] Ik zie al dat ik nodig eens een header tutorial moet schrijven xO
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

05/07/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Hoe zo Leo?
Heb ik zo'n slechter header :(

Geef me dan wat tips via:
---
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Eris -

Eris -

05/07/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Wij zijn een forum dus we doen niets via msn...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/07/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Oke Eris, dit vind ik beetje jammer, als hij wat hulp qua design via MSN wil, moet hij dat toch zelf weten...
Hoef je het emailadres niet meteen weg te halen :S
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/07/2006 13:37:00
Quote Anchor link
@Willem-Jan

Eris heeft wel gelijk, tips geven over designen kunnen we hier ook doen, er zijn mensen genoeg die wel een website kunnen maken, maar de ballen verstand hebben van designen. Ik voel me daar een beetje in thuis, al wordt het beter, met mijn Fireworks talent en het algemene css designen (ik "leen" nog wel eens een cssje van iemand)
En als iemand een plaatje maakt voor hem, kan het ook altijd nog via internet...-->plaatje uploaden, en dan hier de link plaatsen, daar hebben we allemaal wat aan!
 
Barry

Barry

05/07/2006 14:14:00
Quote Anchor link
@robert
je hebt wel gelijk,
ik idd ook, programmeren, en functies dat gaat goed, maar zodra het op een goede site en compatibiliteit aankomt, wordt het idd ook lastig, dankzij ook dit forum leer ik steeds meer! ;-)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/07/2006 14:18:00
Quote Anchor link
Robert, sorry hoor, maar het is toch onzin...
Wie geeft de admins en mods hier het recht mensen te verbieden te MSNen...
Tuurlijk, kennis hier delen is niks mis mee, maar het ging mij om het weghalen van het emailadres, ik vind dat gewoon belachelijk.
Iets over zeggen dat het beter is om het gewoon op het forum te doen? Groot gelijk! Maar verbieden het niet te doen is gewoon achterlijk.
 
Roy

Roy

05/07/2006 14:24:00
Quote Anchor link
Helemaal mee eens Willem-Jan. Ookal wil ik hier neerzetten waar ik woon...
 
- wes  -

- wes -

05/07/2006 14:26:00
Quote Anchor link
Wil net zeggen sommige dingen spreek ik ook liever face to face. goed contact met erik (ook mod) en lissy (ook mod) over email en msn, gaat vaak ook over php maar ik schiet er meer op als dat via msn gaat.

dus idd, geef het alleen aan dat het forum er niets aan heeft , maar haal niets weg
 
Eris -

Eris -

05/07/2006 15:23:00
Quote Anchor link
WJ dan stuur je even een PM met je MSN adress.

Straks plaatst iedereen een msn adress en kunnen wij hier gaan opdoeken... Daarnaast zijn hier zat mensen die er ook nog wat van kunnen leren...
 
Eric Cartman

Eric Cartman

05/07/2006 15:33:00
Quote Anchor link
Psst, Eris, je had beter kunnen zeggen dat je de persoon in kwestie (?) wilde behoeden voor spam :cp
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

06/07/2006 08:14:00
Quote Anchor link
Nou dan stuur ik HEM wel een PM, is dan iedereen te vreden?
Als iemanders mij nog wilt helpen, stuur MIJN dan een PM...
 
ChristianNN

ChristianNN

06/07/2006 08:21:00
Quote Anchor link
Het kan wel degelijk. Mijn code ziet er zo uit:

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-rarara";
google_alternate_ad_url = "http://www.geheim.nl";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
google_ad_format = "468x60_as";
google_ad_type = "text";
google_ad_channel ="";
google_color_border = "F4F3FF";
google_color_link = "000000";
google_color_bg = "F4F3FF"; <<<!!!!! WEGHALEN !!!>>>
google_color_text = "666666";
google_color_url = "808080";
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

Succes!
 
Eris -

Eris -

06/07/2006 08:27:00
Quote Anchor link
Melroy,

Nee Wij zijn hier een forum en daarbij ga je inprincipe niet verwijzen naar een PM.. En zeker niet voor vragen. Dit is ook de reden dat ik op PMs als

Hallo Eris,

Ik heb script x via website y gedownload. Voeg mijn msn [email protected] even toe aan je msn omdat makelijker praat.

groetjes

z

die beantwoord ik niet of met de teskt ja hoor het kost je alleen 25 euro per uur...

Vergeet niet dat wij een forum zijn en dat wij daarmee ook bezoekers trekken als iedereen verwijst naar zijn PM kunnen wij niets meer...

Dus stel je vraag gewoon hier en dan wordt je 99 van de 100 gevallen ook gewoon geholpen..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.