Google Ads

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

04/07/2006 10:42:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een probleem met mijn Google ads.
Deze staan om mijn website:
http://bf.web-share.nl (linksonder)

Nou is het probleem dat ik een achergrond afbeelding heb namelijk:
http://bf.web-share.nl/img/menu_bg.gif

Hoe krijg ik het voorelkaar om of de geen achtergrond kleur te krijgen met de google ads.
Of zoiets als div boxen te gebruiken (met een achergrondafbeelding), om zo de achtergrond kleur weg te werken maar de tekst niet.

Mvg,
Melroy v/d Berg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:23:29
 
Eris -

Eris -

04/07/2006 10:43:00
Quote Anchor link
Ben bang dat het niet mogelijk is..
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

04/07/2006 10:53:00
Quote Anchor link
De pagina van Google ads zien er zo uit (schematisch):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<html><head><base target=_top></head>
<body bgcolor=#1a1a1a text=#d0d0d0>
<table bgcolor=#1a1a1a border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 height=100% width=100%><tr><td height=18 bgcolor=#AFAFAF valign=middle><div class=bb><img border=0 align=right height=13 width=13 src="" style="margin:1px" alt=""><a href="" target=_blank>Ads by Google</a></div></td></tr><tr><td valign=top><div style="padding:0px 0px"><div><img height=1 width=1 alt=""></div><a href=""></script>BlaBla</a><div class=sep><img height=1 width=1 alt=""></div><a href="">BLaBla</a></div>
</td></tr></table></body></html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Eris -

Eris -

04/07/2006 11:04:00
Quote Anchor link
Ja maar je kan geen code aanpassen die gedraaid word op de server van Google...
 
Leo

Leo

04/07/2006 11:11:00
Quote Anchor link
Idd, je zal toch echt de standaart kleuren moeten gebruiken of zelf banners maken

Offtopic:
[/b] Ik zie al dat ik nodig eens een header tutorial moet schrijven xO
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

05/07/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Hoe zo Leo?
Heb ik zo'n slechter header :(

Geef me dan wat tips via:
---
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Eris -

Eris -

05/07/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Wij zijn een forum dus we doen niets via msn...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/07/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Oke Eris, dit vind ik beetje jammer, als hij wat hulp qua design via MSN wil, moet hij dat toch zelf weten...
Hoef je het emailadres niet meteen weg te halen :S
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/07/2006 13:37:00
Quote Anchor link
@Willem-Jan

Eris heeft wel gelijk, tips geven over designen kunnen we hier ook doen, er zijn mensen genoeg die wel een website kunnen maken, maar de ballen verstand hebben van designen. Ik voel me daar een beetje in thuis, al wordt het beter, met mijn Fireworks talent en het algemene css designen (ik "leen" nog wel eens een cssje van iemand)
En als iemand een plaatje maakt voor hem, kan het ook altijd nog via internet...-->plaatje uploaden, en dan hier de link plaatsen, daar hebben we allemaal wat aan!
 
Barry

Barry

05/07/2006 14:14:00
Quote Anchor link
@robert
je hebt wel gelijk,
ik idd ook, programmeren, en functies dat gaat goed, maar zodra het op een goede site en compatibiliteit aankomt, wordt het idd ook lastig, dankzij ook dit forum leer ik steeds meer! ;-)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/07/2006 14:18:00
Quote Anchor link
Robert, sorry hoor, maar het is toch onzin...
Wie geeft de admins en mods hier het recht mensen te verbieden te MSNen...
Tuurlijk, kennis hier delen is niks mis mee, maar het ging mij om het weghalen van het emailadres, ik vind dat gewoon belachelijk.
Iets over zeggen dat het beter is om het gewoon op het forum te doen? Groot gelijk! Maar verbieden het niet te doen is gewoon achterlijk.
 
Roy

Roy

05/07/2006 14:24:00
Quote Anchor link
Helemaal mee eens Willem-Jan. Ookal wil ik hier neerzetten waar ik woon...
 
- wes  -

- wes -

05/07/2006 14:26:00
Quote Anchor link
Wil net zeggen sommige dingen spreek ik ook liever face to face. goed contact met erik (ook mod) en lissy (ook mod) over email en msn, gaat vaak ook over php maar ik schiet er meer op als dat via msn gaat.

dus idd, geef het alleen aan dat het forum er niets aan heeft , maar haal niets weg
 
Eris -

Eris -

05/07/2006 15:23:00
Quote Anchor link
WJ dan stuur je even een PM met je MSN adress.

Straks plaatst iedereen een msn adress en kunnen wij hier gaan opdoeken... Daarnaast zijn hier zat mensen die er ook nog wat van kunnen leren...
 
Eric Cartman

Eric Cartman

05/07/2006 15:33:00
Quote Anchor link
Psst, Eris, je had beter kunnen zeggen dat je de persoon in kwestie (?) wilde behoeden voor spam :cp
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

06/07/2006 08:14:00
Quote Anchor link
Nou dan stuur ik HEM wel een PM, is dan iedereen te vreden?
Als iemanders mij nog wilt helpen, stuur MIJN dan een PM...
 
ChristianNN

ChristianNN

06/07/2006 08:21:00
Quote Anchor link
Het kan wel degelijk. Mijn code ziet er zo uit:

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-rarara";
google_alternate_ad_url = "http://www.geheim.nl";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
google_ad_format = "468x60_as";
google_ad_type = "text";
google_ad_channel ="";
google_color_border = "F4F3FF";
google_color_link = "000000";
google_color_bg = "F4F3FF"; <<<!!!!! WEGHALEN !!!>>>
google_color_text = "666666";
google_color_url = "808080";
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

Succes!
 
Eris -

Eris -

06/07/2006 08:27:00
Quote Anchor link
Melroy,

Nee Wij zijn hier een forum en daarbij ga je inprincipe niet verwijzen naar een PM.. En zeker niet voor vragen. Dit is ook de reden dat ik op PMs als

Hallo Eris,

Ik heb script x via website y gedownload. Voeg mijn msn [email protected] even toe aan je msn omdat makelijker praat.

groetjes

z

die beantwoord ik niet of met de teskt ja hoor het kost je alleen 25 euro per uur...

Vergeet niet dat wij een forum zijn en dat wij daarmee ook bezoekers trekken als iedereen verwijst naar zijn PM kunnen wij niets meer...

Dus stel je vraag gewoon hier en dan wordt je 99 van de 100 gevallen ook gewoon geholpen..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.