Google chrome en mijn javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Once Upon A Tim

Once Upon A Tim

28/06/2012 13:16:52
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Voor een systeem dat ik maak maak ik gebruik van Lytebox. Met de functie "parent.$lb.end();" kan je de lytebox sluiten via de pagina die geladen is in de IFrame. Gister had ik het systeem bijna af maar het was al 10 over 5 dus ik ging naar huis. Nu start ik vanochtend mijn laptop op, er is niks veranderd, en werkt het niet meer om het venster te sluiten door chrome denk ik. Dit is de fout:

TypeError: Cannot call method 'end' of undefined [http://zinloosdomein.nl/products.php?catId=2:155]

Wat ik heb geprobeerd:
Javascript aanpassen dit is de code die zou moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<span onClick="parent.$lb.end()">Klik hier om terug te gaan</span>


Ik heb geprobeerd de beveiliging van chrome uit te zetten met behulp van de commando: C:\Users\x\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disable-web-security

Ik snap er nu niks van..

alvast bedankt!


EDIT:: meer info van de fout van javascript console:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Uncaught TypeError: Cannot call method 'end' of undefined products.php:155
Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://www.zinloosdomein.nl/ from frame with URL http://zinloosdomein.nl/products.php?catId=2. Domains, protocols and ports must match.


en ja zelfde poort zelfde domein zelfde protocol

sorry voor het posten in verkeerde topic, moet naar javascript denk ik

Toevoeging op 29/06/2012 09:39:23:

Hey mensen,

ff update!

Ik heb deze fout niet meer. wat waarschijnlijk de fout was is dat de browser een keer is gecrashed en dat hij corrupt is geworden. ik heb de browser opnieuw geinstalleerd en hij werkt weer!

/lock ?:D
Gewijzigd op 28/06/2012 13:49:52 door Once Upon A Tim
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.